Bakelser!





The Beach!

Idag har jag varit på stranden hela dagen. Var där med mamma och träffade Mikaela + hennes bror och nästan hela familjen från stockholm (moster+kusiner) som har kommit ner. Himla trevligt och så jättevarmt det har varit. Både i luften och i vattnet. Åkte hem vid kvart i 5. Snart bjuds det nog på mat och senare ikväll blir det att titta på tv. DÅ min tablå ser ut så här! : 



20.00 Paris Hilton´s my new BFF och (allsång på skansen i reklampauserna)
21.00 Ghost Whisperer
21.55 So you think you can dance

Någon mer som ska se nåt av detta ovan??



solbränd



Märkte att jag inte var LITE bränd utan RÄTT mycket. Satt ner i en stol idag,
så såklart skulle bara framsidan brännas. Så är väldigt rödbrun på framsidan
och ljusare på baksidan. XD så får nog sola baken i morgon.

Just nu tittar jag på Beck. Har sett avsnittet några gånger innan, så räcker att lyssna :)
Kommer blogga lite mer nu. Har ju inte kunnat sitta och skrivit när hon har varit här.
Och sen har det varit ju så fint sommarväder, så varför ska man sitta inne med datorn.



Jag blev intagen på gymnasiet!


Detta är väl det enda ni behöver för att tro mig :)
Mitt första val! Men har varit säker, men ändå skönt att få veta resultatet.

Ni andra som också ska börja gymnasiet! Var ska du gå och vilken linje?



a mallard in the water


Idag var det sista dagen med Mikaela. Hon kom ju i fredags och när hon vart här så har vi badat, solat, legat i hängmattan, vart i stan, vart nere vid tvååkers"yran", och mycket mer! Igår till exempel var vi och kolla på nästan nyfödda änder. Jättegulliga! Idag gick vi upp rätt tidigt, åt frukost och packa, sedan ner till stranden, bada men sola för det mesta. Har brännt mig lite :( Sedan när hon gick hem, skjutsa mamma mig till mormor och morfar, så där klippte jag gräset och fick lön :) Sedan hem och åt. Nu ska jag gå och duscha! Hör av mig senare!

Tack Mikaela för en superkul helg!!



Nytt!



Var i stan idag med Mikaela och detta köpte man.

Klänning : Gina          (50:-)
Halsband : Ur & penn  (30:-/st)

Köpte även detta som var väldigt gott :P



Gå in på Mikaelas blogg, för att se vad hon köpte :)



Crazy men!

Mikaela är fortfarande kvar och kommer vara det i ett tag till :) Igår bada vi mycket, titta på filmen ghost på kvällen, mm. Idag har vi varit inne i tvååker (bor där) har vart en liten marknad där idag. Var inte så mycket att se, så vi åt en glass istället :P Lite kul på vägen dit och hem. Eftersom det var fyra bilar och en motorcykel. Som glodde som f*n. Varav två av bilarna, till och med öpnna dörren i farten och gapa. En annan tuta och hejade. Och en den fjärde kom åkande i bilen med huvudet utanför och motorcykelen körde förbi två gånger i rak och glodde. Och gissa vad ? Alla var män/killar.
Nu ska jag och Mikaela fortsätta skratta vidare. (knäckte mig som f*n innan XD) Medans mamma och pappa umgås med 4 andra som är här.



Nu förstår ni väl varför dom tittade :P



RIP

Många har redan skrivit om det men jag får också göra det.
Att Michael Jackson har dött, vår king of pop. Han dog igår i Los Angeles, 50 år gammal av en hjärtattack.

RIP MICHAEL JACKSON






God morgon!

Ojoj! Kl är 07.30 och jag är redan uppe. XD Detta är första inlägget som kommer upp så här tidigt. Men varför? Jo för att Mikaela kommer snart. Och då kanske ni undar varför hon ska komma så här tidigt? Min morfar och hennes pappa hyr en del av våran ladugård till att bygga lekstugor och friggebodar och de ska börja jobba snart och då är det lika bra att hon kommer med dom! Smart va! Nä nu ska jag göra mig färdig. Sen när hon kommer blir det frukost för oss båda. Och sen? MASSA SKOJ!


En perfekt strandoutfit!



smycken - cocoo.se
solglasögon - modekungen.se
bikini - victoria´s secret
skor - modekungen.se
jumpsuit - asos

Hade verkligen inte tackat nej till något av detta! Eller vad säger ni?



sol, sol och sol!

Idag så har jag vart ute och i mellan åt lite inne för att inte få helt spader ute i det varma. Har solat för det mesta, vid 5 hoppa jag i poolen. Som förresten var 27 grader. Skönt eller?! Ah det var det. Har ätit kvällsmat nu och ska nu hoppa in i duschen. Bloggar lite mer sen. Så See you later alligator :P





Solen går i genom även dessa!

Cheetan Ladies Tan Through Bikini TopCruz Ladies Tan Through Beach Wrap
Cheetan Ladies Tan Through SwimsuitCoCo Ladies Tan Through Bikini Top

Hot Leopard Ladies Tan Through Bikini Top

Japp, föregående inlägg stämmer in på dessa med. De är ju fina med och blir fin utav efter.



Sola hela kroppen- med badkläderna på!

 
Har ni hört att nu finns det bikinis som släpper igenom solstrålar. Skulle det inte kännas underbart att inte få alla dessa fula ränder? JO verkligen! Jag ska i alla fall inskaffa en sådan någon gång.

Nu finns det genomskinliga badkläder. Men inte för ögat - utan bara för solen. Den nya badkollektionen, med badplagg för både kvinnor och män, presenterades nyligen i Storbritannien. Affärsidén går ut på att man blir solbrun på hela kroppen, utan att behöva sola naken eller byta om till en annan bikinimodell för att slippa ränderna. Hemligheten ligger i att tillverkaren använt ett annorlunda tyg- som släpper in 80 procent av solstrålar. Tyget är töjbart och innehåller tusentals mikroskopiska hål. Tillverkaren, det brittiska företaget Kiniki, beskriver det som "en hönsnätaktig tygblandning"."Förvirrar ögat" Om man lyfter upp bikinin mot solen är den helt genomskinlig. Men när man har den på kroppen ser det ut som vilket badplagg som helst, skriver Daily Mail. Kläderna finns i alla storlekar och olika färger, både som badbyxor, bikinis och baddräkter. Mannen bakom den nya uppfinningen, John Walker, 58, har tillverkat badkläder i över 35 år. I sex år har han arbetat med att ta fram det nya tyget, enligt Daily Mail. Den nya kollektionen lanserades för några veckor sedan och har enligt företaget redan blivit en säljsuccé på internet. Men ingeting är perfekt. Solbadaren kan ändå inte slappna av helt. Gummibandet som håller plaggen på plats måste regelbundet flyttas, eftersom solen inte kan tränga igenom det elastiska materialet. Det är även viktigt att använda solskydd på hela kroppen, även under badkläderna, för att skydda huden som tidigare inte blivit utsatt för solen, säger John Walker till Aftonbladet.

Källa : Sofis mode/aftonbladet



Denna dagen - ett liv!

Haha ja det är så Melker säger i Saltkråkan. Men tycker ni inte att det passar in på idag. Den har varit jättehärlig. Så himla fint väder här har vart idag. Vakna vid elva tyvärr men gick ut med än gång efter min frukost som var sommarbärsyoghurt med havrefras och så hade jag i några hemmaodlade jordgubbar också. Mums mums dom är goda. Gick ut en stund sen var det pick och pack iväg till stranden. Åkte till Mikaelas strand, (jag körde) där hon och brodern var. Var på standen tills fyra och då hade vi vart i en gång i vattnet fast väldigt länge, trots det kalla vattnet. Kasta vattenballong, åkte plast roddbåt, åkte över rev. Sedan upp på land och sola en stund. Och japp! jag brännde mig. För liksom varför skulle man inte! Bränner mig alltid, fast typ lite rätt åt mig idag eftersom jag inte smörjde in mig. Åkte sedan hem då vid fyra. Har sedan dess: vart ute, ätit kvällsmat, ute igen, badat i poolen, duschat, nu blogga! Ska sedan fixa till håret, sätta på mig min pjamas, titta på tv. Förresten ! So you think you can dance kommer även idag såg jag precis :) Så det ska man se.



Info om bygge!

Har klippt färdigt gräset och duschat. Har kollat på BFF med Paris och nu ska jag blåsa håret.
Om en halv timme blir det so you think you can dance.

Innan idag var det visning på andra sidan vägen. För på andra sidan vägen har vi nu ett stort område med åkrar och idag kunde man gå dit se hur det kommer att se ut sen. För vi kommer liksom få grannar om ett tag. De kommer byggas massa hus, parkeringar, vägar,lekplatser, dagis mm. Så det kommer la knappast bli lugn och ro här sen. Men de har inte börjat bygga än och när blir det tro.


Carolina Gynnings parfym

bild-3406

NI flesta har säkert hört det redan men ni andra,
 vet ni att snart kan vi alla lukta som Carolina Gynning.
Hon släpper nämligen sin egna parfym i sommar.
Carolina är den andra svenska kändisen som släpper en egen parfym.
Tidigare har det enbart varit Björn Borg.
Hon släpper sin parfym Go Girl i augusti och parfymen
kommer vi att hitta i de flesta sminkaffärerna.
Parfymen luktar fräscht, blommig med inslag av apelsin,ros och persika.
Jag kommer definitivt köpa den om den luktar gott och passar mig.
Någon mer som tänker som jag??



Poolen kommer upp!

Vad varmt det är!! Idag har jag vart ute mycket. Vid middag var jag ute och satte upp våran pool. Så den håller på att bli fylld av vatten nu. Annars har jag pratat lite Mikaela och sen resten av dagen har jag spenderat med Edward Cullen i handen. XD Haha Har kommit en bit in nu. Det var längesen jag läste den. För de sista veckorna har jag inte haft tid och tänkte att en varm dag (som denna) så ska jag läsa. Så japp, idag blev det! Ska fortsätta läsa nu och om en stund blir det att sätta sig på gräsklipparen och klippa här hemma. Så det blir gjort!! Vad hittar ni på en vacker dag som denna???


En gammal bild på poolen! Och JAPP det är Zorro som ligger och krålar på marken.



Dagens sollook





Måndag

Japp idag kom mormor och hämta mig. Jobba sedan i 3 timmar. Klippte gräs, trimma och dammsög. Sedan åkte man hem och direkt ner till stranden och tog ett dopp. Idag var vattnet skönt! Lite kallt kanske men man vill hellre vara i vattnet än stående i luften. Men det kanske var för att det blåste lite kallt. Hem, åt lakrikssnören :P och sola. Somna gjorde jag med. Haha men sov på båda sidorna så jag tror det blev jämnt :) Har precis ätit kvällsmat nu. Ni kanske förstår att här är jättefint väder här, hur är vädret hos dig??


me & u

 


Cassie ft. Womack & Womack - Me & You (Remix)


Åh vilken härlig dag

Hela dagen har spenderas med min Mikaela. Vakna kl 8 och skulle egentligen iväg halv 10 men den skitungen sov fortfarande. Så fick vänta en stund och sen gick inte moppen igång. Men efter påfyllnad av bensin så gick det.
Så var där vid 11-tiden.
Bada för första gången. Och det var KALLT! Uschusch! 16-17 grader eller nåt. Man kände sig som en piggelin :P hehe IS! Har tatt massa kort idag. Har suttit i en hage och shit vad vi har skrattat :)
Var hemma ungefär 20 i 10 ikväll, så har vart där länge :)

Du gjorde dagen Mikaela!!!

Imorgon blir det upp tidigt fast inte lika tidigt som idag.
Ska nämnligen klippa gräset hos mormor och morfar.


Kanske lägger in nåt mer idag annars blir det god natt nu.


ps. tack för alla kommentarer, alltid lika kul att få!!!!




Du betyder allt <3

Så idag har jag suttit litegrann vid datorn. Men har också vart ute och kastat pil med pappa. Jag vann :) Kvällen har spenderas för det mesta med Mikaela på tråden :) eller ahh genom msn,skype och sms. Så härligt att kunna prata med henne och vi bestämmde oss också för att jag skulle komma dit imon. Kan det bli bättre? Nepp! Knappast! Ska också ta med mig badkläder, så det blir nog första doppet imorgon. YES! Japp mer har jag inte att säga mer än att jag slänger in en bild med, den togs på sommaren för två år sedan, vid stranden med Mikaela.





Me,myself and I



(klicka på mig om du vill, så får du höra en låt)



Jag älskar att titta på klänningar!



Visst är dom fina!
Åhh älskar att titta på kläder, framför allt klänningar.

Dessa två kommer från Gucci.


Chanel - resort 2010




Man gillar det!!
Vad tycker du?
HISS eller DISS?



Midsommarens afton!

Då var midsommarafton över. Hade kul igår. Åt grillat och sedan jordgubbar och glass , efter det spela vi kubb. Även att det börja regna. Men sluta efter ett tag. Vid nio kom Becca och vi hade då 5-kamp. Som pappa hade anordnat. Då vi kasta boll,pil, sköt luftgevär, sparka mobil, och förflytta sten. Haha visa låter kanske lite skoj. Pappa vann, 7 poäng efter kom Becca. Jag sen och mamma sist. Becca fick en efterlängtad ringklocka medans jag fick en påse lakriktssnören. Åt sedan min kladdkaka jag har gjort och den var goo må ni tro. Sedan tänkte vi ,vad är en sommar utan Saltkråkan. Så vi satt och titta på 4 avsnitt. Sedan gick och la oss i vår husvagn och snacka en stund.

Vi låg länge idag. När vi sedan hade vart vakna i en stund, satte vi på tv:n och kolla på tv-shop. Haha inte världens bästa. Men det är kul, för de överdriver så mycket. Sedan in och åt frukost. Nu har hon precis åkt hem och jag sitter och funderar på vad jag ska göra idag.

och tack Becca för en rolig kväll!!





Grillat!



Goo låt!!! Passar ju också bra för att det är fredag.

Har ätit förrätten nu. Som var räkor, kräftor, ägg, knäckebröd mm.
Snart grillat!!
Sen Becca. Ingen Fanny för hon är ute med husvagnen.
SÅ man får förbereda sig , för pappa tänker ut någon 5-kamp :)
 Hahha! Hoppas ni alla har en trevlig kväll!



Glad Midsommar!

Idag på förmiddagen åkte jag till mormor och morfar och lämna tårtan. Fick 150 kr för det :) Övningskörde både dit och hem och idag var det första gången jag körde i regn :S . Men det gick såklart bra!

Har annars gjort klart Mikaelas design och hon har även fått den nu.

SÅ GÅ IN OCH TITTA HÄR

Visst blev den snygg! Jag är jättenöjd!
Så snart ska jag göra om min också!

Ikväll kommer Becca hit, vi ska tälta i natt.
Undrar bara om Fanny också vill va med men hon svarar inte, så vi får la se.



Natt nu ju!!!

Ojoj oj klockan börjar bli mycket. Nog dax att sova nu. Men ska bara berätta lite som hänt ikväll.

Jo åkte direkt och hämta pizzorna. Min var sådär. Den var goo i början sen kändes det bara för mycket i slutet. Men den gick såklart att äta. Vet inte men kanske blir någon mer gång. Sedan var det mys i husvagnen framför tv:n. Har annars suttit här vid datorn ett tag nu. Har nästan gjort färdigt min lilla Mikaelas bloggdesign. OCH SHIT ! Den blir snygg!! Tycker jag i alla fall. Kan visa den här när den är klar. Sen ska man bara göra en till sig själv med. Sen blir det tävling! Kan ju visa några exempel nån gång och bara se om någon är intresserad. Nån redan nu som vet?? Kommentera annars!

Midsommar nu ju!!! Vet inte riktigt än hur det blir i mon kväll. Men nåt blir det :)

God natt och glad midsommar!!!!

E dom inte bara för söta :) mina små bebisar!



Pizza

Efter dammsugningen, gick man ut och hjälpte pappa med det sista. Ca 2 timmar idag också. Bar ved och sedan kratta ihop flisorna.

Nu ska jag gå ut, sen i kväll blir det pizza :P Men vilken? Har alltid svårt att bestämma mig. Vad det än gäller. Får se, får tänka en liten stund till :) Nu så det blev en special med kyckling, bacon, banan och jordnötter. Undra om den är god, Vill prova nått nytt!

Sees senare ikväll!


Den såg goo ut!
Nåt jag vet vad jag gillar är när den är tjock.
Pizzan i London var perfekt! Fast den i Italien var också smarrig!



With kisses

Igår hjälpte jag då till pappa med att klyva ved i två timmar. Sedan var det in och duscha. Sen satt jag såklart fastklistrad och såg so you think you can dance.

Idag vakna jag att det ringde. Gick upp efter en stund. Gav min paket till Yvonne. Vilket var: Naomi Campbell, cat deluxe with kisses. Hennes body lotion. Lukta jättegott :)

Sedan klädde jag på mig. Och börja baka. Mormor har liksom beställt en tårta till imon :P Så gjorde då en kladdkaka med glasyr , sen blev det en till oss också då med after eight mellan :P Mmm blir säkert jättegott!!

Nu ska jag dammsuga mitt rum!








Grattis!

HURRA! FÖR IDAG FYLLER MIN SYSTER YVONNE ÅR!!!
GRATTIS GRATTIS!!
Hoppas du får en super duper rolig dag :)

Klicka f�r att st�nga bilden



17 för mycket!

God dag! Har inte kunnat bloggat förrens nu, eftersom ni med blogg.se säkert vet att det har krånglat. Jag har försökt många gånger men det har inte gått. Men nu börjar problemet lösa sig. Blogg.se gick ut med att de skulle göra något nytt, men istället kom det upp något fel. Grattis?

Idag har jag varit i stan en stund. Hitta en liten grej till Yvve för hon fyller år imon :) Kan inte säga vad det är eftersom hon säkert kommer läsa detta :D Men imon så! Sedan åkte jag och mam till Yvonnes jobb och fika. Blev en dumleglass och en festis. Sedan hem!

Nu är det mat och efter det ska jag hjälpa pappa med veden  XD
Måste ju jobba för att få in lite cash i sommar.

17: Datum

17: Klocka (,:31)
17: För blogg.se :)



So you think you can dance



Ikväll drar det igång!
KANAL 5,  21:55 - 23:40


Del 1 av 23. Auditions från Brooklyn och Denver.
Jakten går på USAs bästa dansare. Dansare från olika områden som till exempel ballett, jive, salsa och hiphop tävlar för att vinna. De lyckliga dansare som överlever de tuffa uttagningarna får träna med branschens toppkoreografer. De kommer dansa livet ur sig för att lära sig de svåra rörelserna och imponera på koreograferna.

Förbered er på mycket dans och ett antal bedövande skrik från vackra Mary Murphy.


Tack!

För alla fina kommentarer och ett speciellt tack till denna fantastiska tjejen!

Ni gör mig verkligen jätteglad!

Nu får man sova snart :)



by me

Har vart ute mycket idag, därför har jag inte bakat.
I morgon blir det stan. Och nu? LOST! Två avsnitt :)






Hold on vs Hurtful






vilken är bäst?



Sommar och sol

Mm andra dagen idag. SÅ himla skönt! Sovde inte lika länge idag som igår. Man får la försöka gå upp lite tidigare, man vill ju helst inte sova bort lovet. Eller? Nää inte jag i alla fall! Har duschat och ätit frukost precis. Vad ska man göra idag då? Hade tänkt att baka nåt, men det är fint väder ute, så ska nog gå ut en sväng.

(Satt lite och kolla på en designblogg igår, ni ska bara veta vad som kommer upp här om en stund, stund och stund. Säger till när jag gör det, kan hända när som helst, troligtvis om några dagar, men man vet aldrig)




Undra när första doppet blir?
Ärligt talat, det måste bli snart!
När gjorde ni det?



idag börja sommarlovet

Sovde till 11 idag, halv 12 övningsskörde jag till mormor och morfar och klippte gräset där. Har ju inte fått något jobb, även om jag sökt på ca 30 ställen. Så det blir att hjälpa till där det behövs. Fick även pannkaka där. (som alltid) :) Övningskörde hem. Det går bra för mig :) Börjar känna tekniken nu, när man ska koppla t.ex. Annars har det vart en lugn dag.





Jen+design=sant :)

Jupp, det blev ostschnitsel med pomme frites till kvällsmat. Har annars bloggat lite och de senaste timmarna har jag suttit ooch tittat på lost- avsnitt. Gå ju sent på kvällen, så kunde inte sitta uppe till dess när det va skola. Men nu så! I morgon börjar första sommarlovs -dagen. Eller i morgon? Idag för klocka en lite mycket :) Hehe, kanske dax att sova nu? Ska även fixa en ny design, sitter med min testblogg då och då och testar lite olika saker. Jag e ju för f*n asbra nu :) Så en design till mig och även till Mikaela och kanske till någon av er där ute med? Kanske lägger upp någon tävling eller nåt. Men ahh kan ta ett tag. Vill helst inte spendera för mycket tid bakom datorn. Men nån gång ska ni se!! 

Nu ska jag sova :)             Puss&Kram// Jen. 


Svalerna flyger väldigt lågt

Ja det gör dom verkligen idag. Har vart ute och klippte gräset idag. Och som dom har flygit. 10 cm ifrån marken, runt mig. Hade en svala ungefär 20 cm ifrån ansiktet en gång. Runt som en gloria om mig.  Det tog säkert lite längre tid med gräsklippningen med. För fick hålla på bromsen och ja jag använde den X antal gånger. Men det var riktigt kul och det såg nog väldigt kul ut. Huvudet ducka en massa och bromsen trycktes till botten med jämnan tid. Har blivit en väldigt trogen djurvän efter det att jag såg ekorren dö. Så jag vill ju inte precis köra över de. Är även rädd när fåglar flyger över en. Vet inte varför, e la för att jag inte vill ha en skit i huvudet :)

Nu är jag hungrig. Bra att kvällsmaten var precis färdig!! Luktar gott gör det. Vad kan det va??


Och vet ni?



So You Think You Can Dance - premiär onsdag 17 juni 21:55 på 5 :an
Överlycklig blev jag! Ser ni! Det har premiär på onsdag.. :)

Titta här om ni inte tror mig :)

Snacka om att jag kommer sitta bänkad!
Någon mer?




Mer so you think you can dance













Helt otroligt, eller hur?







Vem tycker ni är lite bättre än den andra?
För båda är ju otroligt duktiga!!

Robert Muraine eller Phillip Chbeeb


inget regn!

Igår kväll satt jag och kolla sommarkrysset och filmen SAW 4 med sister. Käka jordgubbar, choklad och drack sprite. Filmen var som de andra 3 men det känns inte lika bra längre. Alla pusselbitarna föll på plats i de andra, men nu blev det bara rörigt, det ska ju komma ytterligare filmer med. Undra om dom är bra. Någon som sett filmerna?

Idag sov jag till 12. Inte varje dag man gör det. Har suttit vid datorn och vart ute en sväng. Och vet ni! Det regnar inte! Här är klarblå himmel men det blåser som inni helvete :P Ursäkta språket :) Haha, Men det har ju slutat regna och det är det bästa. Så ni som lite innåt i landet och kanske till och med på östkusten. Deppa inte ihop. Solen kommer till er med!





Det var ni som....

angagerande er mest!!   

Emilia       Casper         Vanadesse         Emma       Marie





Till er läsare!

Jippi idag fick jag min 50 : e prenumerant via bloglovin.
Snälla ni e som läser min blogg. För! inga läsare, ingen blogg!

Tänkte att ni kunde berätta lite om er själv nu (ni som är en trogen läsare)
skriv en kommentar!
Namn, ålder, bor, intresse och varför ni läser min blogg!

Ahh och ni som lämnar en kommentar kan jag la länka i ett inlägg :)

Och ni andra glöm inte lägga till mig på bloglovin!
skriv bara en kommentar om du lagt till mig, så lägger jag till dig!



bloglovin     Follow Jeenlicious     bloglovin



Yesterday vs Today?

Kvällen var rolig med tjejerna igår. Tittade på twilight, igen för min del. Men vad bra den är!! Det är nog den bästa film jag sett. Man kan nog se den om och om igen utan att den ska bli tråkig. De andra gilla den med! Smaka också på marabou, mjölkchoklad med jordgubbar. Den var god ! Köp den! Alltid gott! :) Kanske inte den godaste men den gick ner :P Satt en liten stund vid dator efter de hade åkt hem :)

Idag vakna jag vid 11, sitter fortfarnade i pjamas. Men snart e det dax att klä på sig och äta frukost. Senare idag kommer kanske denna fantastiska tjejen <3  =

Mikaela


och sen?

Ahh och sen efter jag hade varit i skolan, kom jag då hem. Åt frallor, satt lite vid datorn, sen ringde det!!! Det var en av mina klassförståndare som hade sett kortet och tyckte det var kul att det var i två färger som hon och den andra snacka om när vi var samlade. Och shit vad hon snacka. Hahaha men tacka jättemycket , hon gilla det verkligen! Sen åkte jag och papps till stan och lämna tillbaka de två klänningarna som jag inte hade på mig idag :) Sen åkte vi en sväng till fyndmagasinet men köpte faktiskt inget :P Hem igen, bloggat och städat för ikväll blir det ingen stan, pga väder. Men istället blir det mys hemma hos mig :)





Länkningarna!

Jag vann inte veckans blogg, men tack för att ni rösta!

Tina      anonym      Mikaela       Frida       johanna      Christine

Anonym = Yvonne




Så här såg jag ut när jag sluta nian!




 


Sommarlov!!!

Nu äntligen har jag med slutat: Vakna kl 06.25, gick upp kl 06.40 och börja locka håret. Hade plattats till rättså mycket faktiskt. Så locka en gång till och så platta jag topparna. Sedan var man inne på toa och sminka sig, åt frukost och sedan på med klänningen. Kl 9.05 var man på väg mot skolan. Klassen samlades, vi blev filmade, sjöng också gav jag vår present till klassförståndarna, vilket var ett guldhalsband med ett guldhänge med 6 diamater. Det tog dom på sig med en gång och glada blev dom, vem säger inte nej till ett (guldhänge) för 750 kr liksom! 13 av 23 i klassen bidrog till detta. De fick också en dagens ros av 4 killar i dagens tidning. Sedan kila vi ut i regnet och stod och vänta utanför gympasalen innan vi kunde gå in. Äntligen kunde man få sitta på stolar. Bara niorna får stolar, har tidigare fått sitta på marken. Det bjöds på sång. Becca sjöng såklart och gud så vackert. I år blev det Oh, vilken härlig dag med Jill johnsson, Ted gärdestad. Sedan var det även skolans band, F-3 och några av nians tjejer mm. Vi fick även komma fram och hämta en ros och rektorerna prata såklart. Sedan marsch ut i regnet igen och vidare till hemkunskapssalen igen och fick våra betyg. Vilket var ett okej, höjt mig i gympa och sänkt mig i samhäll, men annars var det samma som i vintras. Men visst kommer jag in med mina 250 poäng! Sedan sa man hejdå och ajöss till alla och skolan.
Visst kommer man sakna vissa, men har inte riktigt fattat allt än.
Vidare hem med rosorna och betyg i handen.
Nu är det sommarlov för fan!!!





Fransk Manikyr

Är nästan klar med allt fix idag, har duschat,rakat benen, fixat ögonbryn, plockat fram smink, smycken, målat naglarna , ja ni vet allt det där. Väntar bara på att Becca ska komma med sin locktång, så jag kan börja locka mitt hår. Så slipper jag göra så mycket i morgon på morgonen. Tittar nu på Hjälp jag är med i en japansk tv-show och bara hoppas på att hon ska komma så snart som möjligt. I morgon är det äntligen skolavslutning, kommer bli både roligt och sorgligt. Men sånt får man ta, kliver ju upp i nästa steg mot min framtid , Japp! det gör vi alla!




så blev naglarna, fransk manikyr med blomdekor :)


Med klassen idag.

Idag börja vi kl10 så vi var i höråsen då, men våra klssförståndare kom inte. Så efter 20 min tänkte vi gå därifrån, men då kom dom andra hållet. Och att vi skulle vara på en lekplats istället. Så vi gick dit och några i klassen var redan där. Först spela vi jätte plockepinn, sen fick vi en text som vi skrev första gången vi träffa dom, sen spela vi kubb, käka godis, sen till slut fick vi ett vykort med en text från klassförståndarna. Sen hem. En rättså rolig dag med klassen, våran lilla klassresa :) Eftersom vi inte haft någon. Nu blir det att fixa en massa till i morgon. Tänk sommarlovet börjar i mon! SÅ HÄRLIGT!


Gratis mode, bättre i juni!

Gratis mode, ni vet det man ska plocka poäng så man kan
 sedan få ett present kort på någon butik. Det är mycket bättre i juni månad.
En massa erbjudande. T.ex :

* Mer värvningspoäng
* man får poäng vid inloggning
* finns nu gulderbjudande med, kan få 600 poäng sammanlagt bara av det!
* sen är det vanliga också kvar

Så man får ihop mycket poäng nu. Så bli medlem du också och samla in massa poäng.

KLICKA HÄR FÖR ATT BLI MEDLEM 



Rösta på mig!

Ni glömmer väl inte att rösta på mig, för jag är ju med i en veckans blogg tävling hos En flickas dagbok. Så om du gillar min blogg så rösta gärna på mig här . Tävlingen avslutas i morgon så passa på innan det är försent. Är nummer 9. Ni får även ditt namn eller en länkning till din blogg om du röstar på mig. Som visas i ett inlägg hos mig då! Make me happy!



Marabou med jordgubbar?? :)/:(

Igår var jag på gekås då, köpte bara få grejer. Bland annat den nya marabou, Mjölkchoklad med jordgubbar! :P den kan va god ! någon som smakat?

Idag har vi haft temadag, klasskamp! Lite regnigt i början, rättså kul var det! Men vi vann inte. Och det visste jag innan med. Vi har nästan kommit sist på alla sådana tävlingar, men vi är bäst på mer frågor och sånt. Har suttit och tittat på ett gammalt ugly betty nu och nu väntar jag på att Mikaela ska gå in på msn :) <3 saknar dig så!



Leanne

Igår var det ju final i project runway och den lycklige blev Leanne.
Tyckte det var rätt som vann, fast de andra var bra med, men hon var snäppet bättre.
Här är några kläder från hennes kollektion.

1016-project-runway-leanne-dress_sm.jpg

LeanneMarshall.jpg image by lamodelsblog



sista skoldagen med lektioner

Åhh nu är alla lektioner över :) hade eng,so,mu,no,mat,ma,id idag. På gympan så hade vi brottning igen, jag, fanny, johanna och amanda. Så himla kul. eller brottning och brottning. Mer rugby. Hade en boll i mitten och klängde och man skulle då försöka ha den själv. Såg nog väldigt roligt ut XD .

I morgon har vi klasskamp, med 12 olika grenar, typ kasta frisbee och stövel och sånt. Så rolig dag i mon och börjar kl 10 :)
Och på torsdag ska typ klassen umgås med klassförståndarna eller nåt, har inte fått så mycket info om det.
OCH PÅ FREDAG SLUTAR VI JU :)

Senare idag ska vi till gekås, ska titta på lite saker. Har även tagit bort en av de tre klänningarna. Har två likadana nu fast olika färg, tror det blir den i korall men inte 100 än!


Ny header, fast?

Ahh som ni ser ny header, fast ska nog inte ha den. Utan den får bara vara där tills jag gjort en ny. Som blir snart! Eller ni kanske tyckte denna var fin?? berätta gärna ! Kände att den andra var för mycket och lite för att en kompis sa att jag såg rolig ut på fotot :P Då insåg jag att måste byta den idag, så denna blev det! Men som sagt ska inte vara där så länge, ELLER??



Du missar väl inte?


leanne, korto, kenley

22:00 - 23:00   Project runway

Idag är det final i Project runway och tre finalister visar upp
sina kollektioner i Bryant Park under New York Fashion Week, men bara en vinner.
Vem hoppas du på? Jag kan ju inte säga för jag vet vem det blir :)



Stan/Veckans b.

Idag var det skola igen, har vart slappt,det ända vi gjort var att sett på film, suddat och lämnat in böcker. Superskönt :) Städa mitt skåp lite med. Åkte till stan efter och hämta och betala våra smycken vi ska ge till klassförståndarna. Blir bra! Gick sedan runt ett tag och prova lite olika klänningar. Men fan man hittar inget typ utom på Gina tricot. Där har de finast plagg i alla fall i våran stad. Men lite tråkigt om man kommer i samma klänning som någon annan på skolavslutningen. Jaja kanske jag gör om någon litegrann, ja och fick med mig 3 klänningar för fick beslutsångest. Så nu är det bara att välja ut någon av de och lämna hem de andra. Men vilken ? :) Hemma nu då och ska snart äta. 


+  Är med i en veckans blogg och skulle vara snällt av dig om du röstade på mig. 
    Är nr 9 och du röstar här!  och jag gör som förra gången, att om du röstar så får du
    även en länkning eller ditt namn i ett inlägg!
    (så glöm inte namn eller blogg om du har det, kommentera gärna i detta inlägg att du röstat,
     så jag inte glömmer dig!)


Balen 2009


Här var några bilder i alla fall. Hade velat visa några till men det går väldigt segt att ladda ner bilderna. så detta får bli bra. Tog de finaste klänningarna, enligt mig då :) Japp då var det över, om ett år står jag där igen och tar kort och om tre år är det jag själv som går i en supersnygg klänning :) Mmm längtar :)


Vad är en bal på slottet?

Sovde rätt länge idag med. Har ätit toast och lyssnar nu på musik.
Idag ska man till stan och kolla på balen. Åhh alla vackra klänningar.
SÅ ett antal kort kommer att tas. Så räkna med att ni få se några här :)
Ska in dit med jojjo (johanna karlsson) som kommer snart :)

och vet ni! jag börjar gilla mitt nya hår jättemycket nu. Hade inte tänkt mig den färgen.
Har haft en mycket ljusare och en annan nyans på håret när det var blont innan.
Men nu är det skandinaviskt blont och en faktiskt fin färg. Ville ändå inte ha lika ljus som innan.
 Så denna blev bra. Kommer ju säkert bli ljusare av solen i sommar.
Ahh man får hoppas att den kommer fram igen i alla fall.



fotboll, vadslagning, jordgubbar & godis





Mmm visst ser det gott ut :)

Ikväll har jag suttit bara framför tv:n och kollat på Sverige-Danmark matchen.
Vi slog vad och satsa 30 kr var :) Den som hade rätt slutresultat vann allt.
Men det var ingen som hade skrivit 1-0 till Danmark så fick tillbaka det.
Har suttit och ätit svenska jordgubbar med glass,socker och grädde (1:a gången i år)
sen har jag också proppat i mig lite godis och cider.

Kommer vara vaken ett tag till men det är bara att stänga ögonen när det är dax för ligger i sängen :)

God natt!


NY IPOD

Nu finns det en ny ipod i menyn! Med sånna låtar jag haft innan
men också en massa nya låtar. Så sätt igång och lyssna i genom
de 40 låtarna och berätta gärna vilken eller vilka som är bäst!




Så blev färgningen!



oj märkte nu att det blev lite fel i texten :)

Nå! vad tycker ni?



Lördag

Mmm skönt att sova länge. Har vart ute och tatt lite fina kort.
Har såklart ätit frukost och snart blir det blekning :)
 Japp det stämmer, idag blir mitt hår ljusare!
bilder kommer!

see ya!


Så slapp skoldag!



10.15 börja vi, skulle ha svenska men vikarien kom inte.

11.00 Tyska, översatte en text,

12.00 Mat,

Matte: inställd,

Eng: Inställd, läraren sa att de som brukar vara på lektionerna fick sluta

Hemma: 12.15, skulle egentligen sluta 14.10

Alltså en lektion

Perfekt! och bara en vecka kvar :)

Nu ska jag gå och ta nåt att äta, kanske baka nåt, men får se.

See ya later!!



I believe I can fly





Sån skön låt!
"Man känner sig förtrollad :)"

Vad tycker ni om denna?






4:e juni

vakna av en sån dära störning av mobilen i klockradion, kl 6.10, Flög upp och trodde den var 7.10, trodde då att jag hade försovit mig, men när jag såg pappa i köket så föstod jag :) gick och la mig igen och skulle bara tänka ut vad jag skulle ha på mig. Men tror man inte att man somna :( Jaja vakna kl 7 så det var okej. eng, ma,no,so,mat,bild : redovisning (han gilla bilden och min förklaring :) gympa (läraren var uppe i höråsen och jag och 3 andra gjorde någon egen lek, någon slags brottning XD eller nåt. Hem och lämna mina saker ,

sen åkte jag till Becca. Såg hennes 12 veckor gamla hund som var hur gullig som helst!!! Hoppade och skutta och när vi titta film så somna han i min famn :) Så gosig :) Var ute med honom och åt glass :P

Hem och åt kvällsmat. Har pratat med min underbara Mikaela nu och tittar nu på tv. Kl 9 blir det duschen, sen min sista eng-läxa.

hejhej!


3:e juni

Det börja med hemkunskap men satt bara och svara på frågor och samla poäng. Satt ute en stund. Tyska gick vi i genom provet. Fick vg men måste kontrollera så han har räknat rätt. So och vi började titta på Australia. Sett den innan som ni kanske har läst för längesen. Men man kan alltid se om dom :) Sedan efter maten hade vi svenska och börja titta även där på en film. Gilbert Grape hette den, en film med johnny depp och leonardo dicaprio. Sedan gick vi en runda i första regn och sedan en blåsande värme. När jag kom hem åkte jag och mamma sedan till stan och gick runt där ett tag. Köpte inget, men kolla ut vad jag ska köpa till våra klassförståndare. Jag håller i det för annars hade vi inte gett något denna gången heller. Och nu när vi ska sluta så borde vi faktiskt ge nåt. Så var inne på guldfynd och titta länge. Hitta, men de hade bara ett set så får vänta till på måndag då dom fått in det från en annan affär. När jag väl kommit hem igen så åt vi och sitter ju nu här med datorn. Ska titta på tv nu eller läsa twilight. Får se vad det blir. Kl nio i alla fall ska jag se blomstertid med peter magnusson som går på fyran. Kan vara kul kanske :) Någon mer som ska se det?






3000 kr på Gina?

Modeundersökning

Delta i den underbara modeundersökningen och vinn ett
presentkort värde 3000:- på Gina tricot. Undersökningen är väldigt lätt.

KLICKA HÄR 




Robert Pattinson and Taylor Lautner on Tyra

Hahhaa har ni sett detta?
Robert Pattinson och Taylor Lautner på Tyra Banks show.
Så kul!! :D
HAHAHAHAAA





Twilight och new moon

Det är säkert många som vet det redan men 2:an av twilight
som heter new moon kommer ut den 20 november i år.
Jag längtar!!

Här är trailern för Twilight



Trailern för New moon



Vem vill se ? :D



P.R.


 
Plaggen från gårdagens Project runway!
och dessa ska tävla i finalen :)


men tror jag vet vem som vinner XD


I love



22:00 - 23:00

Project runway

Amerikansk realityserie från 2008. Säsong 5. Del 13 av 14. Fyra tävlingsdeltagare återstår, men bara tre kommer att få visa sina kollektioner i Bryant Park under New York Fashion Week.
Heidi Klum är värdinna för serien där duktiga och framgångshungriga unga designers får chansen att visa upp sina talanger i New Yorks modevärld. Men för att komma så långt måste de först bevisa att de har vad som krävs för att bli framtidens toppdesigner, i en rad utmaningar.



Skiss



2 klänningar blev det idag! gjorde en till skiss men den blev för ful XD haha

Den andra ser jag mer som att den ska vara i kornblå färg,
den första vet jag inte riktigt än vilken färg jag vill ha den i .

Nu ska jag äta !



SOOOL

Då var det måndag igen och jag började kl 10.00 idag.
Hade temadag ANT (alkohol, narkotika, tobak). Så blev en slapp dag.
Är hemma nu och har precis ätit. Fint väder idag ser man. Så man får la gå ut och sola lite.
Ska nog ta med mig skisspapper ut och skissa lite plagg :)

Hur är vädret hos dig?



Jennifer, 21 år, Bor i Borås
Pluggar på Nordisk Designskola