Hösttrend 2010 - SAMMET


Alexander Wang


Dolce and Gabbana

Denna höst gäller det precis samma som förra året och då vilket tyg man skall välja. Sammet följer oss
nämnligen med denna säsong också, och skulle tänka mig att mig att en kylig höstdag så är nog sammet
ett toppenbra tips för att mysa i. Visst!? Hett eller inte?




Begravning.....



♥ Tack för all den tid jag har fått tillbringa med dig ♥ Men nu får du vila i frid ♥
♥ ♥ ♥ Någon dag träffas vi igen ♥ Tills dess, ha det bra och hälsa farfar ♥ ♥ ♥

R.I.P. Älskade farmor




Emmygalans snyggaste?








I natt visades emmygalan på tv. Men ja det missade man ju såklart. Någon som såg? I alla fall så tvekar
man ju inte på att visa upp lite kreationer från olika designers som visades på röda mattan på alla dessa
tjusiga stjärnor. Faller du extra mycket för någon av klänningarna?

-Själv blir man väldigt svag av alla klänningarna ovan, men visst tror jag skulle vart extra fin i
klänningarna på bilderna:1, 2, 4, 8, 14, 17 & 18. Som ni förstår så kan jag inte bestämma mig för en :)

Bildkälla: posh24 & tvplaneten



Bloglovin

Whiihoo har passerat 100 prenumeranter på bloglovin. Roligt att ni vill läsa. Det uppskattas verkligen <3

Men nu är det så här att jag skulle gärna vilja ha lite tips på bra bloggar, kanske din? eller någon annans?
Kommentera gärna, så får jag kika in om det är något för mig. Vill nämnligen ha lite nytt att läsa.

Sedan får ni ju självklart också följa min blogg om du inte redan gör det :)

bloglovin



Hösttrend 2010 -VÄSKAN




I höst är det en sådan här väska du ska satsa på. Den klassiska, stilrena och avskalade handväskan är nämnligen tillbaka och nu på allvar. En viktig del till höstens outfits. Enkelt, men snyggt! HISS/DISS????



Victoria Beckham´s fall-collection




Några bilder från Victoria Beckhams kollektion för hösten. Gillar ni det ni ser? Eller håller ni med att vissa
av dessa plaggen ovan ser lite väl ofärdiga ut? Tycker till exempelt att den första klänningen på understa
raden ser ut som att det blev något fel på klänningen när dom sydde så man bara "försökte" fixa ihop det
på något sätt. Eller? Så tycker i alla fall jag, gillar dock 5:e klänningen. Men den är den ena hon lyckas helt med.

Hiss/ Diss enligt dig?



Telefonsamtal

I lördags gjorde jag inte så mycket, mer än att jag titta lite på tv, satt vid datorn och en sak till. Det roligaste! För på kvällen nämnligen hade jag och Mikaela bestämt oss för att prata i telefon och försöka slå ett rekord som tidigare kanske va på 2-3 timmar ungefär. Och YES! Vi slog rekordet. 4 timmar och 17 min exakt :P hehe. Hade mycket att prata om och ja riktigt roligt hade vi också. Så ett tips på vad man kan göra en lördagkväll om man inte vill lämna soffan, haha.

Hur länge har du pratat i telefonen med någon utan att lägga på emellan?

.............................................................................................................................................................................

Nu till gårdagen då. Vaknade, duschade, åt frukost och sen jobba mellan 14:00 till 21:00. Sedan var det inte mycket mer med det.

.............................................................................................................................................................................

Idag då så åkte man till skolan, tidigare än väntat eftersom dom ändrat på schemat :( Lång tråkig dag och hemma kl 5 med världens huvudvärk. Fun! Blir att slappa, plugga och titta på fångarna på fortet nu ikväll..




Beautiful Blogger Award



Fick en blog award från Jenny igår. Tack så jättemycket :)

Om man får denna utmärkelse så ska man:
- Kopiera bilden, för att visa att du har fått den. 
- Tacka och länka till personen man fått den av. 
- Nominera 7 andra bra bloggare och länka till dom.
- Berätta 7 fakta om dig själv.

Jag vill ge denna utmärkelse till:
- Jenny - Maria - Issa.MariaLailaRebecca - Nicole -




7 fakta om mig själv, som ni kanske inte vet:

* Djurvän till 100%, då jag inte ens skulle kunna döda en fluga. Ogillar dock hästar och spindlar.
* Mitt drömjobb är att jobba inom haute couture -området.
* Kan inte ljuga. Enbart något ytterst litet i så fall. 
* Ska troligen plugga vidare efter gymnasiet.
* Samlar på kläder och filmer.
* Vet ibland exakt vad klockan är, utan att jag har kollat på den på flera timmar.
* Är väldigt högerhänt, kan inte göra vissa saker med vänster hand.



Hösttrend 2010 -andra förslag på jacka

 

Ifall pälsjackan, capen eller fårskinnsjackan inte fallar dig i smaken. Så blir även dessa modeller heta i höst. För säsongen, hösten och vintern 2010/2011 finns det varianter för alla stilar och smaker. Färgskalan går från midnattsblått, kamelbeige, mossgrönt, rostfärgat och brunt. Materialen går under temat värme, där den tjocka pälsen, fårskinnspälsen och det stickade står i centrum. Murrigt, och extremt höstigt.

Oversize kamelfärgade rocken
Den oversize:ade rocken (gärna med långa, breda slag) är het i höst! Den maskulina stilen med breda axlar, som hos Chloé, Gucci och Hermés går helt i det 1970-talmode som är hett i höst. För en femininare touch sätt ett skärp i midjan som hos Chloé och MaxMara.

Stickade jackan
Den stickade jackan är en murrig och mysig nyhet inför hösten och kommer i olika varianter och mönster. Passar för höstens tidiga månader. Med ett skärp i midjan får du fram dina kvinnliga former. Mysfaktorn är total.

Timglasformade jackan
Den timglasformade kappan med klockad kjol hänger i hop med höstens retrotrend, där 1950-tal och 1960-tal är en stor inspiration. Passa dig som vill framhäva dina former och gillar att bära kjol eller klänning.

A- linje formade jackan
En annan variant på retrotrenden är den A-linjeformade kappan, utan krage och slag. Supersnyggt till såväl kjol som byxor, och lätt att applicera en valfri krage (helst i fuskpäls).




Tjugosjunde i åttonde

Yes! Nu till gårdagen. Då jag inte började förens klockan 13.10 så va en rejäl sovmorgon innan. Fast fick bara sova till halv tio då mamma kom in och väckte mig. Åt frukost, gjorde mig i ordning och förde över lite bilder m.m. När klockan sedan var lite över halv ett gick jag till bussen. Börja på två nya lektioner när jag kom fram, Matte B och Engelska B. Kommer nog bli helt okej, man får hoppas på det bästa i alla fall. När klockan var 15:40 sluta jag igen och då gick man bara några meter och där kom pappa och hämta upp mig.

Hem, satt en liten stund vid datorn, åt och efter det åkte jag till jobbet och jobbade mellan 18:30 till 23:00.
Chefen ringde nämnligen på förmiddagen om jag kunde jobba och självklart kunde man det då..

Och just det! Har inte sagt detta att jag också fått schema över september och oktober och har nu fått några tider på helger framöver. Roligt! Tror nog allt att dom gillar att ha mig där, kanske för att jag så duktig :)

  
snygga bilder...



Teaterkurs/Formgivning A

Nu är det såhär att jag har rätt mycket att säga, tror jag :S Men vi börjar med det här.

I torsdags hade man först svenska och sedan gympa, då man på gympan bara satt och lyssna så va rätt slappt. Efteråt gick vi och åt och sedan gick vi mot den andra skolan för att ha textil. Då en ny lektion fick en början, Formgivning A eller som de också ibland brukar säga, teaterkurs. På den lektionen handlar det om att göra mer kreationer i textilen. Man skulle både kunna göra en bröllopsklänning om man så skulle vilja det eller en crazy klänning gjort av sugrör (som en elev redan gjort). Men nu till de vi ska börja med!!

Första lektionen -  Vi fick info om att vi ska jobba i grupp och tillsammans skapa två outfits till en sångerska i ett band här i Varberg. The Second Time heter bandet och ska till jul ha en rock/jul show på några ställen runt om. Vi ska nu skapa två outfits till denna sångerska, med temat rock och juligt. Det ska matcha bandmedlemarna som kommer bära svarta skjortor med röda paljettvästar och som dom skrev i mailet. Hon ska synas!

Det vi då skulle börja med va att vi först skulle lyssna på bandet och höra klangen i hennes röst, se vem hon är och sedan efter det skapa ett collage med tyger och inspirationsbilder. Så detta collaget ni ser nedan är det jag och Linn gjorde tillsammans. Blev bra, men sorry för den dåliga bilden (man ser lite i alla fall).

Efter collaget skulle vi börja på att skissa enskilt på några outfits som sedan i sin tur kommer visas för henne när hon kommer för att träffa oss. Jag har hunnit en, men ska göra många fler så kanske att ni får se dom senare.



Kommer bli roligt att göra detta arbete eftersom man sedan kommer få se kreationen på en scen sen.



Och vinnaren är....



....outfit nummer 2 i tävlingen, MATHILDA. Grattis! Du vann stort! Med hela 26 röster tog du hem segern medans de andra två fick ihop vardera 3 och 5 röster. En sommarfavorit bland många och även mig. Grattis! Du kommer nu synas i min meny i en hel månad. ,, Men till er alla andra, så tycker jag att ni ska ta i akt att kika in på hennes blogg också, [här].

SNYGGT JOBBAT!



Vintage


Fått in lite nygamla kläder i garderoben. Några ska jag kanske göra om, men de flesta gillar jag verkligen som dom är. Men visst! Vissa av plaggen är lite för stora kanske eftersom det står L-XL i alla plaggen, när man själv har XS-S. Men varför gå på det när man gillar plagget!? Har nämnligen fått allt från min underbara farmor ♥

Något du fastna extra mycket för?




STORM

Idag åkte man iväg till stan kl. 8:10 och ja det gick fort både till och från bussen också. FÖR JÄKLAR! ÄR TYP STORM UTE!! Och inte minst de, det regnar ibland också. Hmm tråkigt väder, man känner sig ju inte precis vacker efter några minuter ute. Så därför har jag varit inne hela dagen, tittat på poltergeist och suttit vid datorn. Men detta hände då EFTER man hade kommit hem från dagens enda lektion, TEXTIL :D

Vi fortsatte med det vi sluta med på textilkursen i våras, nämnligen insnitt till skjortor och blusar (från stor till liten skala). Roligt! Gud så roligt! :P hehe! Måste börja planera hur min egna bjus ska se ut för om några veckor är det nog dax.

Ja, nu har man precis ätit färdigt och väntar på att Mikaela ska ringa. Senare ikväll blir det lite tv-tittande, fångarna på fortet och so you think you can dance. Sen kallar även duschen.




Hösttrend 2010 - CAPE

1. Brun cape från Topshop/Topshop.com.           2. Svart cape från Asos/Asos.com, 780kr.
3. Rutig cape från H&M.                                      4. Rutig cape från Topshop/Topshop.com.
5. Blå cape från Topshop/Topshop.com.              6. Cape i trenchcoat-modell från H&M, 499 kr.
7. Beige cape från Asos/Asos.com, 960 kr.          8. Blå cape från Frenchconnection.com, 1920 kr.


Den andra jackan som hamnar en bit bakom fårskinnsjackan, men som ändå kommer stort i höst är capen. I olika längder (som hos Yves Saint Laurent, där den både kommer i vadlång och axelkort). Även materialen varierar, men gemensamt är att de mestadels i murriga färger. Många budgetkedjor släpper sina varianter av capen, och många av dem har verkligen lyckats! HISS/DISS?

                                                                                                                                                      källa: glamour




Skolstarten

Första dagen avgjort i årskurs två nu. Vakna tidigt och åkte buss in vid halv åtta. Kl 8:30 hade jag sedan först samling i en sal med klassen, där vi fick info, skåpsnr, busskort och sist men inte minst en ny i klassen. En tysk tjej som försöker men kan verkligen inte svenska. Vi får se hur det kommer gå, tråkigt för henne bara som får sitta på lektioner där hon inte fattar något, men ja inte mitt problem.

Kl 9:30 skulle alla börja efter det vanliga schemat. Då textil, färg och form stod överst idag. Så man fick gå iväg till den andra "skolan" och ha första kurslektionen där. Var roligt, tycker jag. Men det tyckte nog inte alla andra. Inte ska man deppa i mitt fall för det. För äntligen var textilen igång igen.

Under denna kursen; textil, färg och form. Ska vi först göra tryck (stämpla, schablon och kalkertryck). Och då har jag funderat ut att jag ska sy ett plagg och sedan göra ett tryck där på. Efter när det är klart, ska man tillverka en textilbild (tex. sidenmåleri, lappteknik, broderi, mf.) Men vad det kommer bli får vi se då. Därefter ska man göra ett fritt arbete inom vissa gränser såklart.

Kl. 11 var den lektionen slut, gick tillbaks till standardskolan och åt (inte gott) hade sedan lång rast och efter två nya kurser, kultur och idéhistoria och svenska B. Rättså tråk och inte bättre när man var hungrig och ont i huvudet...

Dagen slut och jag är trött! Imorgon blir det ju kul i alla fall :)
En textillektion på förmiddagen och inget mer.. ÄLSKART!                                              Hur har din dag varit?




23/8 -Sista sommarlovsdagen

Så ja! Idag var det sista dagen på mitt härliga sommarlov. Så tänkte berätta hur min dag har varit. Mamma väckte mig 10 över 9. Frukost och lite vardagligt pyssel i någon timma, sedan så var jag ute och övningskörde efter det. I över en timma. Mycket nytt blev det idag. Rondeller, motorväg, "parkering" osv. Efteråt så satt vi ute i solen och åt pastasallad. Gick in, satt lite vid datorn, ut och klippte gräset, in och satt vid datorn, gick för att äta och sedan gick hit igen :P haha Men vad händer efter detta? Hmm jo då det vet jag allt! Ska duscha och sedan titta på fångarna på fortet och timeout som äntligen har kommit tillbaks. (Med detta menar jag mer fångarna på fortet) Kom ihåg att jag tyckte det var så roligt när jag var liten. Kommer nog bli ännu roligare nu eftersom man kommer känna igen alla som tävlar. Ska du se fångarna på fortet ikväll?


 




Schemat

Imorgon börjar jag skolan igen. Sommarlovet måste jag säga har gått väldigt fort! Vad tog julimånad vägen liksom? Hmm menmen roligt att börja igen, då jag tror att vi nu i höst ska börja sy vår egna skjorta/blus. Skoj!

Här nedan ser ni min höst i skolväg. Rätt skön! :P Hehe, gött! (och för er som inte vet, så är det 2:an jag börjar)



Är du nöjd med ditt skolschema för hösten? och vilken klass har du börjat i ?



Hösttrend 2010 - FÅRSKINNSJACKAN

  
  

Höstens IT-jacka är som ni kanske redan listat ut, FÅRSKINNSJACKAN! Många olika toppdesigners har visat
sin fårskinnsjacka i sin kollektion. Några exempel är 3.1 Phillip Lim, DKNY, Helmut Lang och Burberry Prorsum, där dessa ovanstående bilder kommer ifrån..

HISS/DISS?

Måste säga att jag tycker det är väldigt snyggt, men kommer själv inte satsa på en sådan här höstjacka,
då ni även kan kalla mig: miss SPARA :P



Rösta på din favorit!



  

     1. - http://sofiefi.blogg.se/       2. - http://mathildaaz.blogg.se/      3. - http://issafashion.blogg.se/

Här är finalisterna för sommarens outfits 2010.
Det du nu gör är att du anger namnet eller numret på den som du tycker klär sig snyggast!!

Regler:
* Man får bara rösta i detta inlägg. Om det kommer i annat inlägg raderas det. 
* Man får rösta hur många gånger man vill på en outfit (obs! en röst per kommentar).
* Man får även rösta på alla tre om man så skulle vilja det.
* Finalisterna får inte rösta på sig själva (ser ip-adressen).
* För den som röstar! Viktigt att skriva in bloggadress eller mail.

..............................................................

Godkänner alla kommentarer/röster när jag avslutat tävling. Pga att ingen ska ge upp och tro på sig själv.
Blir ju mer spännande då också. Tävlingen avslutas någon gång i veckan, så rösta på! och LYCKA TILL!!!


AVSLUTAD!




Låttips

       50 cent feat. Ne-yo - Baby by me                                                                                                       


         Katie Thompson - Heaven Is A Place On Earth                                                                                    


       Jay Sean feat. Nicki Minaj - 2012                                                                                                       


Michael Andrews - Mad World                                                                                                      

Någon ny, någon gammal. Vilken gillar du mest?




Anmäl dig NU, inte nästa år



Hemskt vad ni har varit dåliga på att anmäla er! Här försöker man göra lite så det händer något skoj, men inte får man ett svar tillbaka (utom ett) Förra gången var det ju så många som anmälde sig så hade förväntat mig mer nu. Menmen...

Man kan anmäla sig endast imorgon söndag också! Så om du är intresserad och vill bli en av finalisterna så anmäl dig NU. För att läsa regler och hur man ska göra,
klicka här eller på bilden.

AVSLUTAD!



Handen som gungar vaggan

Hmm igår hade jag filmdag :) Satt och dega framför tv:n hela dagen och tror jag såg uppåt fyra filmer.
* Kärlek vid andra ögonkastet    * Walk the Line
* Marie Antoinette                       * Handen som gungar vaggan
Tur att det regnar vissa dagar, så man får passa på att titta på några jättebra filmer. Handen som gungar vaggan är ett av dom bästa exemplerna. Riktigt sjuk! Men hörni fortsätt titta, så himla bra :D

Idag däremot skulle jag göra min sista utsatta tid på jobbet. Från klockan två till halv tio ikväll, sju timmar asså ;) Var inte så farligt idag så va helt okej att jobba så länge. Det enda jag undrar över nu är när jag får jobba nästa gång :S hmm vi får helt enkelt vänta och se...

Sitter just nu och lyssnar på Barcelona Blues med Anna Bergendahl, riktigt skön låt. Pratar också med Mikaela på den andra lilla mackapären. Men ahh man får väl snart sova kanske....




LAGER 157






UTMANING

Idag har jag tillbringat för det mesta av dagen i en bil, då jag och min syster åkte till och från Lager 157. Köpte fem plagg som jag kommer att visa i morgon. Ska nog kanske även till stan imorgon och köpa något mer ändå. Så allt nytt visas imorgon.

Efter att vi kommit hem igen. Åt man snabbt och sedan gick jag ut för att klippa gräset. Och jäklar vilken utmaning! (Inte för att jag är nybörjare då, för känns som jag gjort det "tusen" gånger innan) Ibörjan var det inte så farligt, men efter en timma på åkgräsklipparen blev det riktigt mörkt ute. Man såg knappt ingenting. Och om man säger så, så hade det var jäkligt bra med belysning på gräsklipparen då. Men man kan ju undra hur många som går ut på kvällen och klipper gräset när det är mörkt? Hmm inte så många.. Menmen återstår att se hur gräsmattan ser ut imorgon när det har blivit ljust igen xD Hehe

Nu ska jag sova så god natt på er alla <3

GLÖM INTE ATT ANMÄLA ER TILL TÄVLINGEN I INLÄGGET UNDER!!




Anmäl Dig Till Sommarens Outfit



Hur gör man för att vara med?
1. Länka en bild på en outfit i en kommentar. En outfit som du gillar mycket och har haft i sommar.
    Om du inte bloggat om det eller har blogg så går det även att maila bidraget till [email protected]
För att få större chans att bli utvald bland finalisterna.
1. Bli medlem genom mig här:
gratis5.se , kommentera i sin tur också vad ditt användarnamn är.
2. Ifall du kan på något sätt kopiera bilden och skriva om tävlingen på din blogg. Länka till inlägget!

.....................................................................................................................................................................
Alla kan vara med och tävla! Kille som tjej, stor som liten, ung som gammal.
Alla kan helt enkelt vara med utan att känna sig dumma. (ni behöver inte visa ansiktet om ni inte vill)
.....................................................................................................................................................................
Beroende på hur många som anmäler sig, väljer jag sedan ut någon/några favoriter och lottar ut finalisterna.
När finalisterna är korade ska dom sedan skaffa röster och när tävlingen är slut presenteras vinnaroutfiten här på bloggen och kommer synas i min meny med länk/namn/bild i en hel månad (om personen vill).

ANMÄL DIG NU! För det går endast att göra i några få dagar...

AVSLUTAD!



Vem bar den bäst?

 

Bar Beyoncé eller America Ferrera klänningen bäst?
-
Jag tycker helt klart Beyoncé. Formen på klänningen gör bara America ännu bredare tyvärr...
Håller du med?



Filippa K´s höstlook

 
 




This Woman's Work


Gud asså! Denna låten är underbar. Man tröttnar aldrig på den och är helt perfekt att lyssna på innan man ska sova. Man blir så avslappnad, dock tycker jag den är väldigt sorgig. Men assa, vilken variation han har på rösten.. Helt fantastiskt.

Maxwell - This Woman's Work - Helt klart värd att lyssna på!             God natt på er, alla fina människor  <3



NY DESIGN!

Yes och nu har den kommit upp på bloggen! DESIGNEN! Tycker absolut det var dax för en uppfräschning då den andra var lite mer sommrig än denna. Sensommar nu ju så tycker det passa bra med denna, men framför allt så ville jag få fram att det är en modeblogg! Därav nålar, sömmar och så.

Sedan som ni ser till vänster om headern så har ni flikar om ni vill följa bloggen tex, beställa design, om ni vill läsa vem jag är och sedan har ni alltid startsideknappen där!

  FÖRE        EFTER
 
 
 

Som ni ser, lite av det gamla har fått följa med.. Men själv är jag jätte nöjd :)
Vad tycker ni om den nya designen? Bättre eller sämre?

OBSERVERA! ALLA HAR INTE SAMMA WEBBLÄSARE OCH SKÄRMUPPLÖSNING DÄRFÖR KAN DET SE
ANNORLUNDA I DIN DATOR ÄN VAD DET GÖR I MIN. HÄR SER DEN I ALLA FALL UT SOM PÅ
BILDEN. HOPPAS DEN ÄR LIKA FIN HOS DIG!



Nu är det dax!

Yes! Nu är det dax för en ny bloggdesign här på bloggen. Så om ni kommer in under denna tiden, sorry kanske ser lite miffat ut ;)



Hösttrend 2010 - FLÄCKIGT



En av höstens trender 2010 är Leopardtrenden som har fullkomligt exploderat på sistone. Varenda Hollywood-stjärna tycks ha snappat åt det, från nicky hilton till shakira. Medans vissa kör på mer vågade val så som leopardfärgade klänningar och byxdressar, så håller sig majoriteten fortfarande till små inslag av trenden. En leopardaccessoar är därför ett superbra sätt att inkludera trenden i dina vardagliga outfits ifall du inte vill satsa stort.



Kommer du klä dig fläckigt i höst? - Själv kom jag på nu att jag har redan ett plagg med lite leopardmönster på, så blir att använda det lite och kanske köpa något extra.



Stop Sex Trafficking



Har hört om detta på radio ett antal gånger nu och jag kan verkligen inte släppa det för ni vet väl ...
....att trafficking är världens tredje största kriminella industri och varje år beräknas minst 1,2 miljoner barn och ungdomar bli utnyttjade i den globala kommersiella sexhandeln. 
....Nu med hjälp av the bodyshop kan vi göra skillnad, för det pågår nämnligen en global namninsamling för att göra mer folk medvetna, lagstiftning osv. Jag tycker du ska göra som jag redan har gjort, skriv i ditt namn i insamlingen och hjälp folk som är utsatta. För och efternamn är det enda man behöver skriva i och det kommer göra stor skillnad till slut. Så var en snäll liten människa nu och ....


>>>GÅ IN HÄR OCH SKRIV PÅ INSAMLINGEN<<<



Choklad är livet!

Kan ju säga (lite) mer vad jag har gjort än att vara med Mikaela. Vi baka nämnligen, men enbart lite av tryfflarna då tillsammans, det andra har jag gjort själv under veckan. Fick för mig att jag skulle baka lite och när man för första gången lyckas helt så vill man bara fortsätta. Hehe känns som att jag alltid misslyckas, men denna gången var det problemlöst. Annars har jag jobbat både idag och igår. Ska även göra det imorgon med, då det är näst sista tiden jag har (på papper). Så jag blir nästan ledig hela veckan nästa vecka, då jag bara ska jobba på lördagen. Jaja!

Funderar om jag ska snart lägga ut min nya bloggdesign, som är färdig. Hmm vill ni det?
- tror det inte kommer bli riktigt än för blir så trött för det kan ju aldrig se lika bra ut i någon annans dator som det gör i min.. Hatar att inte alla kunde haft samma webbläsare och dataskärm.....



Resultatet

Det var en dyster dag i torsdags, ni förstår nog lite vad som hände om ni ser torsdagens enda inlägg. Men mer vill jag inte säga...

Men i alla fall så sa jag ju att jag skulle lägga ut en bild på hur mitt hår blev efter att Mikaela hade klippt mig i onsdags. Så ja, så här blev resultatet! Hon tog bara topparna så man märker det inte så mycket, men man märker ändå att det är klippt för det är lite kortare såklart och sedan fräschare då mitt slitna hår har försvunnit! TACK O LOV.. Som jag har väntat tills att det skulle försvinna... Tack Mikaela <3

 



REST IN PEACE

♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥


Klipp klipp

Hehe hejhej igen :) Tänkte berätta lite vad jag håller på här hemma. Till en början igår, vakna jag rätt tidigt. Vid ett-tiden så började jag baka en massa, blev tre sockerkakor i olika smaker. Sedan efter dom kakorna fixa jag snabbt ihop chokladcrips (ni hittar det receptet på recept.nu) Var sedan ute i solen och hade det bra. Klippte sedan gräset och in och åt sen. På kvällen titta man självklart so you think you can dance.

Men nu till idag som har varit så rolig hittills. Klockan åtta kom lilla Mikaela hit :) Tidigt jag vet, pga av en orsak men det skiter vi i. Så ja, vi åt frukost, middag, varit uppe och sytt lite faktiskt (då jag bara fixat längd och fåll på två plagg) Ja, sedan åt vi

... och gissa vad vi gör nu!!!! :D Själv sitter man på en stol, men ett lakan över mig, blöt hår och ja Mikaela har saxen i handen. Tjejen bakom mig ska nämnligen börja frisörlinjen om två veckor så jag blir hennes första kund :) Hehe! Kan komma med en bild sen ;)

Kram jen.



Jag är med...

...i ännu en tävling nu. Man kan nämnligen vinna naglack från depend hos Linn. Det märket är ju så bra
tycker jag, har dock bara ett rosa därifrån så hade verkligen inte varit fel med några fler :) Fina färger!




Min färdigsydda klänning



The dress

Har nu ikväll gjort på min klänning :) Och whiihooo den är färdig!! Helt klar! Supernöjd, superfin, superbra!!!
Imorgon får ni se den :)



8/8

Ojojoj... PUST! Började jobba kl elva idag. Rätt lugnt den första timmen men sen! :O Shit vad mycket folk det kom, alla på en gång! Mellan ett och halv fyra var det som värst, jag sprang bara ute i restaurangen och bytte vagnar till tomma och sedan lasta av, när jag lastat av en var det dax för nästa vagn att byta. Rulla på så, vet inte riktigt hur många vagnar jag har bytat idag :O Säkert ett tio - tjugo -tal, om inte mer!!! Tur att man inte var ensam under den tiden. Vid halv fyra tiden sen så smet jag iväg och åt och efter det var det lugnt tills jag slutade klockan sex.

En timme sen exakt då. Nu blir det nog snart mat här igen. Efter det.... Sy på klänningen, titta lite på tv kanske och sedan göra lite på min nya bloggdesign som börjar dra sig mot sitt färdiga jag. Kommer nog något inlägg till under kvällen. Men hej så länge...


Inspiration - GT

Några bilder från Gina tricots augusti-sortiment.

  
  
Sugen på nåt kanske?



Jag är med...


...och tävlar om en vinst från Slovenien hos http://chicmommy.blogg.se/. Tävla du med!



Hösttrend 2010 - GLAMROCK

Till hösten är det inte bara pälsar som kommer synas, utan för oss som gärna avstår det kan hellre gå över till den skinande stilen med en touch av rock. GLAMROCK kan vi helt enkelt kalla det. Någon som är ett stort exempel på den stilen är balmain. Titta ner och njut....

    
  
  

Mycket svart och guld assa. Hakar du på den trenden tro? :)



Dagens radiolåt på jobbet


Bobby Joe Blythe- Will You Be My Bodyguard?



Radion gick på rullar på jobbet idag. Tyvärr någon dålig kanal, där dom pratade om krönikor, lagstiftning, politik, barnpornografi och massa annat skit. Var knappt några låtar alls så självklart var man och pilla lite och ändra till mix megapol. Första låten som kom var denna låten ovan. Svängig, bra jobblåt och helt lämpad i just den stunden. Hade gärna velat ha någon vid min sida då.....



Vilken Oskar gillar du bäst?

   

- han var en av medlemarna i hiphop-gruppen snook   Nu - när han satsar på sin solokarriär



Jag tycker i alla fall båda låtarna är bra och tycker absolut inte han har tagit fel steg med solokarriären.
Vad tycker du?



100804-05



Blev en spontansväng till stan igår, då jag både köpte detta ovan (dragkedjan till klänningen :D) och sedan köpte jag också presenter till Fanny som fyllde år. Grattis i efterskott får man väl säga då! Blev en mjuk, kort härlig beige t-shirt som jag själv funderar på att köpa :P hehe + två saker till fick hon. När jag kom hem gick jag upp och fortsatte lite med klänningen och sedan på kvällen efter maten begav man sig till Becca där vi firade Fannys födelsedag. Mycket mer blev det inte igår...

Idag så väckte jag mig själv vid tio-tiden ;) hehe. Gjorde mig i ordning och klockan ett stod jag i diskrummet på jobbet. För undefär en timme sedan sluta jag. Ska ikväll tillbringa några timmar med klänningen :)
Vi hörs lite senare...



Beställningsdesign åt JOHANNA

Fick in en beställning om en ny hel design. Suttit med den i två dagar och nu är den upplagd på hennes blogg.
>>> Gå till designen / bloggen här <<<

Såhär blev den! Nöjd blev hon! Det gillar man...





Hösttrend 2010 - FUSKPÄLS

Sommaren är fortfarande här men hösten kommer ju komma ändå om ett tag, så lika bra att börja
presentera höstens trender här på bloggen.

Till en första början! Pälsar kommer det bli mycket av. Klädmärket chanel här nedan har otroligt mycket
pälsar i sin höstkollektion. Från skor, sjalar till byxor och långa kappor. Dock är jag själv inte så mycket
för pälsar, kanske något enstaka plagg där det inte blir för mycket i mängden. Men de pälsarna man ska
satsa på nu i höst är inte äkta vara, utan det ska vara fuskpälsar. Det gillar jag dock! Men jag är den som
inte kommer haka på denna trenden i alla fall. Kommer du?


        

Som ni ser, både man och kvinna kan bära pälsar i höst. Hiss eller diss för pälsar?

Vill du veta mer om höstens trender?
Följ bloggen via bloglovin, då inläggen kommer komma då & då.

bloglovin



23:49

Äntligen hemma. Jobbat från fyra till elva, jobbigt värre :P Tur man fick hjälp i disken för annars hade det vart katastrof. Ska nu snart lägga mig på spikmattan och sova sen. Imorgon blir det jobb igen från ett till sju. Vi hörs där efter....

update: blir imorgon istället :P


Jennifer, 21 år, Bor i Borås
Pluggar på Nordisk Designskola