New in


Paljettband till framtida sömnad - Stoff och Stil | Svart spetsklänning med pärldetalj - Missäy



Eldsjälsgalan


Trött i benen idag efter en heldag igår i Göteborg med systrarna. Shopping, god mat på Hard Rock Cafe och sedan på kvällen satt vi i publiken på Eldsjälsgalan. Nu får man ju spela bingo igen eftersom man vann en ny lott också. Någon som såg det igår på tv:n?



I Juletider


Mysig jul hemma hos mig. Har tillbringat några dagar tillsammans med Mikaela och fått nya roliga/galna minnen och firat jul. Fick en underbart skön klapp, spavistelse med kurbad och massage tillsammans med henne. Vilket kommer bli av nåt lov framöver. Sedan var det på tiden att klippa av några centimeter på håret också, så nu är det också gjort! Tack ska du ha vännen

Imorgon blir det syskondag i Göteborg!



Christmas Gifts -11


Mycket fina julklappar fick man igår och många också för den delen. Reflexskärm, strumpbyxor, underkläder, smycken i swarovski kristaller och från afrika. Kimono-"morgonrock", banderoll med motiv från Kina, almanacka, porslin, mobilfodral, presentkort, rött läppstift och så vidare. En del från önskelistan, tack så mycket mi familia ♥

+ spavistelse med kurbad och massage med vän



Merry X-mas


Från mig önskar jag er alla, en riktigt GOD JUL! ♥



God Jul Jennifer, Önskar Jennifer


Yes! Detta blev årets julklapp till mig själv, från mig själv. En overlock symaskin som kom på posten idag och 5 mil overlocktråd. Nu jäklar ska här börjas sy! :))



Dec. 20


Alla julklappar är köpta (+ beställt en stor sak till mig själv :)), granen är nerhöggd och klädd, klapparna ligger under, "första snön" kom och så har hela familjen blivit samlad och suttit och tittat på en mysig julfilm ikväll. Ja nu börjar bannemej julafton närma sig! Imorgon är det sista skoldagen innan jag går på jullov, så himla skönt det kommer bli! När sluta/slutar ni?



Versace Details - milan spring 2012





Glädjetårar

Mitt internet på datorn krånglar så sitter nu med min mobil för första gången och skriver inlägg, imponerande va! Får se om jag lyckas publicera det med bara ;)

Nu är alla stora skolarbeten klara. Så himla skönt så nu ska man få ha de roligt i helgen, dvs slippa plugga. Men roligare än vanligt blir det faktiskt också. FÖR imorgon är de ju då textil hela dagen, kommer förmodligen klippa i tyget till jackan. Sedan efteråt på kvällen händer de nåt som man längtat efter länge...
... Nästan ett helt år har hon vart borta och rest runt i världen och besökt varenda världsdel. Nu imorgon kväll ska vi äntligen få hämta hem min syster igen! Glädjetårar!

Sedan på lördag ska man på kalas hos Mikaela och därefter på söndagen blir de förmodligen julklappsshopping med henne.

Bästa helgen på länge!


I´m here again

Jo, jag lever fortfarande! Folk har börjat undra vart jag tagit vägen så antar jag får börja blogga lite smått nu igen. Trycket i skolan börjar lugna ner sig nu som tur är. Troligen redovisningsdax imorgon och så har jag lite panik med en svenska uppgift, men annars är det nog finfint. TROR JAG! Börjar få i ordning lite på alla julklappar man ska köpa med. Känner på mig att detta kommer bli en rolig jul med alla klappar tomten ska dela ut, för roliga klappar förväntar man (förhoppningsvis) glad miner. Var i stan en vända innan med Kajsa och titta ut lite julklappar som man kan tänkas köpa senare i veckan. Himla tråkigt att det ska vara så dystert väder bara när det har belyst stan med all julbelysning överallt. Trodde aldrig jag skulle säga detta, men nu får snön gärna komma! Fick riktiga julkänslan när jag kom hem. Julmusik, doft av julbak och massa gubbar med röda små luvor som åkt fram idag.

Yes nu har jag skrivit av mig för idag. Avslutar kvällen med att bjuda er på Idolvinnaren 2011 Amanda Fondells låt. Så bra, så rätt att hon vann..


Tycker du det var rätt som vann?



Rush Hour


Ondria Hardin by Brad Triffitt

Visst håller ni med om att december är den stressigaste månaden på året? Så vad gör man egentligen här när man har tusen andra saker att göra! Nä, tar en break tills det lugnat ner sig. Puss ♥



Jennifer, 21 år, Bor i Borås
Pluggar på Nordisk Designskola