Rät, rät, avig, rät, avig..



Förutom att jag umgåtts med Mikaela och Fanny så har jag även tillbringat ett antal timmar med att sticka på min sista del till långklänningen. Ovan har ni en del av mitt mönster jag gjort för att sticka efter, mer vill jag inte avslöja.

Ska snart iväg och jobba, slutar 23.00 idag.



Fairytale



Bjussar på visningen också från Elie Saabs kollektion som jag visade några bilder i inlägget under. Kan inte sluta titta! Så himla otroligt vackert, likt en saga där allt är perfekt!



I Say a Little Prayer for You


Min favoritdesigner och har vart länge!
Jag behöver ju inte säga nåt mer, för ni ser ju på bilderna!



Sanna mina Ord


Tao Okamoto by Lachlan Bailey for Vogue China August 2011





Beautiful Ones


Blake Lively | Design: Marchesa


Kan aldrig få nog hur länge jag än tittar på denna klänningen. Så himla underbart vacker!



Om du fick chansen..


Kortkorta paljettshorts | Klassisk byxa | Draperad guling | Hallonröd långklänning | Svart plisserad transparent kjol

... och välja något av dessa plagg. Vilket plagg hade du helst velat se i din garderob nu?



What happens when the hourglass of love runs out?


Anja Konstantinova by Bec Lorrimer


Tinie Tempah Ft. Ester Dean - Love Suicide



Våra taggiga varelser


Vår lille söte igelkottbebis som blivit tam. | Mor och son snackar ut?



Skyscraper





Då var det..



Då var det färdig jobbat för denna veckan och nu väntar fyra lediga dagar som kommer bli SÅ skönt att få efter en helvetesdag som denna!



En tyst minut..


-aftonbladet

.. för de hittills 92 personer som har bekräftats döda i gårdagens bombsprängning i regeringskvarteret och massakern på ett läger hos socialdemokraternas ungdomsförbund i Norge. Stora tankar till alla er, alla anhöriga och skadade. ♥



Crop Tank


Köptes igår på JC för halva priset på halva priset. De ni!
Kan vara snyggt till ett par jeansshorts och lite halsband, right!?



Set fire to the rain


Nadya by Gan for Harper’s Bazaar Singapore August 2011

Hade en underbar dag igår trots att det börja regna. Shopping och matlagning bland annat. Så planerna vi hade tänkt får vi göra någon annan dag. Idag har vi vart i stan lite. Onoff ska ju lägga ner så var och titta om det fanns några objektiv men icke sa nicke! Tala gärna om ifall du har ett fast objektiv och vad du tycker om det?

Gårdagens tabbe: Skulle kasta vidare en nyckelknippa efter jag låst dörren. Men när man har en vänsterarm som inte direkt vill det man själv vill så kasta man istället upp nycklarna på taket!! Haha som vi skratta...




Our Day ♥


I love you 2 day
I love you 2 morrow
Put them together, and I'will love you 4 ever!


Allra bästa vänner i minst 9 år idag, då du gav mig ett kompishalsband den 21/7 2002 som har betydigt mycket för oss båda. Du är bäst!



Tre bloggar jag ska uppmärksamma er lite extra om


 





Klicka på bilderna för att komma till bloggarna.
Tack för hjälpen!



20110720


Karlie Kloss by Stephane Sednaoui for Vogue Italia July 2011

En ledig dag idag och den dagen har jag tillbringat på följande sätt.
Blev väckt halv tio för att sedan åka till gekås, ullared där jag köpte lite behövande saker så som hårspray, torrschampoo och volym puder från proffs. Ansiktsservetter, hörlurar och sen inte mycket mer. Efter en stor mjukglass åkte vi sedan hem igen, tar cirkus tjugofem minuter.

Har därefter bland annat suttit och stickat på baköverdelen till långklänningen. Alldeles strax klar med den delen, underbart! Dessutom är båda kjoldelarna klara! Sedan bara framdelen med lite mer speciella saker på. Blir så nöjd så! :)

Imorgon blir det en heldag med den bästa!



Jag Gråter Bara I Regnet



Min favoritlåt just nu. Har du någon favoritlåt för tillfället? Tipsa gärna mig så kanske man får länk också om jag skulle tycka någon var bra.



Work

 
Don’t You Know Who I Am? by Robert Trachtenberg for Tatler August 2011

Näpp nu ska jag se till att det blir lite ordning på bloggen! Har länge bara handlat om den där tävlingen så nu ska det bli fler inlägg. Något tips på vad ni vill läsa mer om?

Har jobbat mycket det senaste. Fyra dagar i förra veckan, i söndags hade jag två tjejer här på lite mat. Mysigt mysigt! Igår och idag har jag jobbat och nu blir det ett litet break till på lördag då det drar igång en liten jobbhelg igen!



JÄTTETACK TILL ALLA

Jättetack till alla som har röstat på min klänning jag tävlar med på nelly.com. Tävlingen är nu avslutad så nu ska jag sluta tjata på er. Förlåt om jag varit jobbig ;) Nu är det bara en sak kvar att göra. Jag fick platsen 68 i topp 100 så nu får vi alla hålla tummarna och hoppas att juryn väljer rätt klänning! Tusen tack en sista gång och jättekul att många av er tycker klänningen var fin :)
 
  
  

 

*Hannah *Beatrice *Hanna *Hanna *Amanda *Lisa *Karo *Lisa *Erika *Chriis *Alexandra *Julia *Melissa *Ella *Julia *Amanda *Sofia *Sussi *Adara *Ellen *Erika *Sussi *Dahlin *Neli *Karen *Sara *Nathalie *Sofia *Anna-johanna *Malin *Alice *Martina *Sofie *Dessi *Dan *Moa *Fanny *Malin *Sabina *Malin *Anna *Bismillah *Siri *Alexandra *Anneli *Sussi *Cammie *Liene *Isabelle *Adina *Felicia *Sofia *Jessica *Johanna *Alexandra *Lina *Maria *Nathalie *Malin *Sandra *Madde *Ida *Tora *Angelica *Jussa *Lenia *Karo *Sassa *Bea *Kanya *Julia *Nathalié *Nathalie *Alessia *Alicia *Beatrice *Malin *Felicia *Karolina *Birgitta *Felicia *Melissa *Madde *Sara *Sussi *Agnes *Lisa *Josefine *Beatrice *Sofia *Chriis *Elin *Johanna *Amelie & Malin *Sonja *Linn *Roxanne *Fanny *Magdalena *Fredrika *Tilda *Lisa *Tove *Melissa *Johanna *"Stuffstuff" *"Stuffstuff" *"Stuffstuff" *"Stuffstuff" *Natalie *Sara *Johanna *Shiko *Alexandra *Sara *Ellen *Ebba *Fanny & Nina *Cajsa *Cajsa *Beatrice *Josefin *Sandra *Linda *Michelle *Jawna *Matilda *Melissa *Moa *Jenny *Felicia *Hannah *Adara *Emma *Liene *Mona *Felicia *Sonja *Sandra *Sussi *Kimberly *Tasha *Hanna *Anneli *Tove *"Lil' babustyle" *Amanda *Elin *Malin *Elin *Felicia *Emelie *Tove *Linn *Agnes *Emma *Linn *Mikaela *Malin *Felicia *Sandra *Louise *Linda *Johanna *Felicia *Elin *Dalia *Clara *Alexandra *Gabriella *Dilin *Matilda *Maria *Alice *Sara *Louise *Malin *Etta *Merei *Chriis *Madeleine * Felicia * Natalie * Aminata & Linnea *Nathalie * Jennilie * Felicia * Lisa * Sophia * 



SISTA DAGEN ATT RÖSTA - få bildlänk



Hjälp mig att vinna, rösta på min klänning här!


Alla som röstar från och med nu idag 11:41 får sin blogg länkad med bild på bloggen i ett inlägg här i natt när tävlingen har avslutas.
Sista dagen jag tjatar om det här, så snälla snälla, hjälp mig! Det är detta jag vill jobba med och din röst skulle vara så värdefull för mig än vad den hade vart för många andra. Rösta rösta rösta!


AVSLUTAD



Beställningsdesign till Therez.se


     Då var Therez design på plats som jag har pysslat med i några dagar! En blogg jag förövrigt starkt kan tipsa
     er om. Klicka på bilden för att komma till hennes blogg och nya design! Berätta gärna vad du tycker?



Går i det blå


Tagen den: 6 Juli 2011 av Mikaela (redigerad av mig)
Canon eos 60D + 18-135mm f/3,5-5,6
@ 135mm, 1/800, ISO 100, f/5,6

Jobbat både idag och igår, så nu är jag trött och får njuta av en dags ledighet imorgon. Då ska jag bland annat sticka på långklänningen och plugga körkort. Alltid något man bör göra! Vad ska ni göra imorgon fredag?



Blouse


Tagen den: 10 Juli 2011 av Mikaela (redigerad av mig)
Canon eos 60D + 18-135mm f/3,5-5,6
@ 85mm, 1/200, ISO 100, f/5,6

Bild från släktkalaset i söndags, då jag bestämde mig att inviga min egensydda blus som ni ser på denna bilden. Nu blir det snart att man drar iväg igen till släkten, PIZZAKVÄLL! Ha en fortsatt trevlig dag ♥



Gottegrisar


Igelkottbebisarna smaskar på.



Romantiska heels för billigare peng



Have2have.se har lagertömning och där ibland kan ni hitta dessa tjusiga klackarna och massa andra skor och kläder. Tips till dig som vill passa på att tjäna en liten slant, då det är upptill 80% rabatt.



9-11/7

Nu ska jag allt hinna lägga ut ett inlägg innan jag drar mig mot sängen. Vart mycket på schemat nu. I lördags var det jobbdag, orka sen inte med så mycket mer så låg ute i solen och pressa lite. Sen så igår så fixade jag att jag var ledig då vi hade ett stort släktkalas här hemma med rättare sagt 27 pers, nästan alla kom. Lyckat med både mat och att solen var framme. Dock så hade jag oturen nog att jag åt nån yoghurt till frukost som jag nog inte riktigt tålde. Men men, man lär sig. Ska aldrig mer äta den mer nu. Idag var jag tillbaka på jobbet igen, vilket jag egentligen inte skulle från början då jag bytat lite tider hit och dit och det ska man ju självklart få fan för också då de öser in med människor en viss tid. Imorgon har jag då bytat upp mig igen för en pizzakväll med släkten. Mysigt som tusan!

Inget direkt bra flöde i texten, men de får duga denna gången. Nighty night! Hörs imorgon (idag). Puss

♫ Beyoncé - End of time



Småkottar


Ja precis som rubriken lyder så har mammakotten som ni har i [detta inlägget] fått småkottar som nu springer runt här var och varannan dag. Minst fyra är dom och denna är den minsta (medans de andra bebisarna är mer än dubbelt så stora). Så himla söt så de inte är klokt! Lika stor ungefär som en knuten näve, om inte mindre. Inte den bästa bilden kanske, men stackarn hoppa varje gång kameran klicka till.



Beauty tip 1


Färga ögonfransarna i onsdags. Ett bra tips ifall du vill slippa mascaran på stranden men ändå inte vara helblek runt ögonen. Visst får det inte samma effekt som mascaran själv då den förlänger och skapar volym men färgningen gör någon skillnad i alla fall, dock kanske det inte syns så himla mycket på dessa bilderna. Eller jo lite mörkare till höger. Går att fixa för en billig peng hemma!



Watch Me


Jävlar säger jag bra! Helt otroligt snygga bilder. Tom på ord. Konst på hög nivå kan man verkligen kalla detta. Vilken bild tycker du var snyggast? De två där nere är nog mina favoriter.



Sommardröm


Tagen den: 6 Juli 2011 av Mikaela (redigerad av mig)
Canon eos 60D + 18-135mm f/3,5-5,6
@ 126mm, 1/320, ISO 100, f/5,6

Tillbringa hela gårdagen hos Mikaela och var där till kl 12 idag. Legat och svalkat oss i havet och tog en massa foton, bland annat denna ovan som jag nu tyckte kändes passande till en ny headerbild. Vad tycks? Tryck f5 om du inte ser bilden.



Spänne i ryggen

Letat upp en gammal bikini och klippte bort spännet. Nu har jag snabbt sytt fast det på min nya bikini. Blev bra och skönare än att ha en stor knut i ryggen. Dock hade det ju inte skadat om jag var lika brun som hon på före bilden :P haha

Bra tips för dig som också vill bli av med den jobbiga knuten i ryggen, även om det kanske är snyggare. Men spänne är både skönare och smidigare. Enkelt att fixa till!



What are Words





På Bemärkelsedagen!





KLIRRE, vår maskot

Jag har ju under hela våren snackat om en maskot som vi har höllt på att sy på i en formgivnings/teaterkurs. Maskoten är i form av en guldpeng, med byxor och hår osv. Maskoten är sydd till Varbergs Sparbank och meningen är att någon ska gå runt i den och på ett lekfullt sett vägleda de små liven till en bra ekonomi i framtiden.

Det har varit många beslut man fått ta. Vart ska ögonen sitta för att man ska kunna se ut? Hur ska man göra så att den står upp utan att pösa ihop? Hur ska man klä på sig den? Ja bara några få frågor. Men tills slut efter många många timmar blev den färdig, (precis innan vi sluta skolan) och nu är det dax för Klirre som han heter springa runt på stan och glädja de små barnen. I fredags var första (som jag vet) stoppet, vilket jag väntat på för nu kan jag här gå ut med hur han, vår maskot ser ut!

Första bilden är bilden vi enbart utgått ifrån när vi sytt upp maskoten. Vi som främst har sytt på den är jag och Linnea, men även Linn och Elin.



Resultatet:



(Håret satt inte på här därav att håret inte är på riktigt som det ska) Se två bilder från fredags här på banken. [Länk] I det skick hur vi överlämna den. Kommer säkert fler bilder här snart.

Berätta gärna vad du tycker om den? Visst blir man glad över att se den? :)



Men vad gör man för pengarna

Äntligen lite ledighet och ändå har man bara jobbat tre dagar i sträck. Men de dagarna har inte varit roliga. Mycket folk, bussar med fotbollslag, trerätterskalas, kaos, konstant arbete och på det en "härlig" värmebölja på minst 40 grader i diskrummet med två stora diskmaskiner som sprutar ut "underbar" het ånga. Låter härligt va! Trött och utsliten, så nu ska jag njuta av att inte behöver jobba som en galning till 23 som jag gjorde igår. Ledig hela veckan förutom lördag. Idag däremot hade jag hoppas på lite sol, men inte de nä. Den ska allt komma fram när man jobbar. Men vad gör man för pengarna! Sweat and pain is included, borde stå på pappret! Haha nä, men ibland går gränsen..



The Inception Top + Body


Fick förresten hem mina köp från nelly.com i fredags. En body och en bikiniöverdel. Verkar som att det var många som hade kikat in den (bikinin) redan, så såhär ser den ut i "verkligheten", givetvis så dras tyget ut lite när man har på den. Nöjd med mina köp, ska dock försöka leta upp ett spänne och sy fast på bikinin istället för att ha en stor knut i ryggen, skönare att sola i den då.



Jennifer, 21 år, Bor i Borås
Pluggar på Nordisk Designskola