Paradiso Girls ft. Lil Jon and Eve - Patron Tequila



Denna låten har jag lyssnat på mycket i helgen. Den är ny tror jag
 och jag gillar den faktiskt rätt mycket.


Tycker ni om den?





Första textil lektionen

Ny vecka, ny dag, ny lektion. Denna skolveckan börja med textil på Rosenfred kl 9. Rev ut bilder ur tidningar som vouge och elle, på alla plagg, väskor, smycken som man tyckte var fint. Sedan skulle man välja ut 5 av dom som representera sig själv (vilken stil) Satt sedan och prata lite. Sedan gick vi runt och fick veta vad allt låg och så. Fram med en symaskin och fick lära oss det mesta om den. Tror inte vi gjorde så mycket mer. Fick veta att vi ska göra en väska nästa gång tror jag. Sen blir det kjol, byxor, skjorta och en hel del mönsterkonstruktion och fika :P. SKOJ!!

Efter den lektionen så stack vi och åt. Sedan var det en timme kvar så då drog jag och Linn (klasskompis) till centrum och gick och kolla i butiker. Och efter att den timmen hade gått så hade det flyttas fram ännu mer och till en annan plats. Så gick dit, vänta och hade sedan brännboll och nån "lek" med estet tvåorna. Hem med bussen sen. (Blev ingen shopping efter som jag sa igår, pga regn) Satte mig och åt fika och kolla på the Rachel Zoe project.

Nog om det! Snart kommer ett musikklipp som jag gillar. Ha det bäst! K R A M


30/8 -09

Har tagit det lugn hela helgen och så skönt att bara koppla av. Idag så har jag klippt gräset, duschat, ätit kladdkaka och suttit vid datorn. Håller på med en ny bloggdesign till mig. För är så trött på denna. Men har fått faktiskt väldigt mycket komplimanger att den jag har nu är så fin. Men den som jag håller med nu är något liknande fast lite snyggare. :) Hoppas ni ska tycker bättre om den jag gör nu. Som sagt har suttit med den en hel del idag och är nästan klar. Så kommer nog komma upp nån dag nu i veckan.

Något som jag stör mig riktigt rejält mig på just nu är blogg.se. Ännu en gång det inte funkar perfekt. Statistiken har man inte kunnat se, men märkt nu att man kan göra det. Men att dom har gjort om den. Gillar inte när dom gör om en massa. Det är inte bara det dom har gjort om heller. När man ska lägga in youtube klippt som är det också ändrat och jag har stört mig jäkligt mycket att man inte kan lägga in klippen. Har försökt hela dagen med ett klipp med det går inte :( Men har sett andra som har lagt in och dom är som vanligt. Sedan har jag också märkt en liten sak. Istället för att det står bas i rutan på översikt så står det nu grundnivå. Har du märkt det :) ?

Nu ska jag börja på en inlämningsuppgift som ska skickas via mail till en lärare. Sedan blir det att klä om, borsta håret m.m. innan man ska lägga sig för att sova. Imorgon börjar jag kl 9 , så blir en liten sovmorgon :)

Imorgon kommer jag första gången att ha textil :) Har ju haft det innan med då har det bara varit EOS, nu kommer vi som bara ha valt det ha ämnet. Spännande må ni tro. Skriver om det imorgon såklart. Efter skoldagen är slut tror jag att det blir liten shoppingtur också.

Det var nog allt för idag!!! Vi hörs i morgon igen! K R A M !






Strandvaskaren

 

Se trailer här!


Såg denna filmen igår ikväll. Den var bra, spännande,
läskig och bra svenska skådespelare.

Den får nog en 5 :a av mig .
Har du sett den ? Vilket omdöme ger du den?






Svar - kändisen var :



Den som hade rätt var :

Zenita 






Baka baka en liten kaka......



Har gjort en kladdkaka precis. Och troligen riktigt kladdig med :P
Mmm det är så gott. Den ska man mumsa på ikväll framför en bra film!
Vad ska ni hitta på ikväll?






Vem är kändisen?



Avslöjar det någon gång idag! Så sätt i gång och GISSA!!!!






Risotto :P



Det jag hade beställt på restaurang MAMMA :) var :

Risotto med kyckling och bacon!

och sååå gott det var!

MUMS

Risotto är verkligen jättegott!
Smaka på det om du inte gjort det.





28 aug

Gick upp kl 5.50 åkte buss in till stan 7.30. Mötte upp Fanny och gick till tyskan. Sedan iväg till Rosenfred och klädde om och hade dans. Då det mest var att man skulle hitta på en rörelse själv. Mat. Sedan iväg till bilden och karva i det där linomiummattan och hann måla och trycka en gång. Sedan ner till teatern. Usch så töntig man kände sig som. Teater är VERKLIGEN INTE min grej. Hoppa mest runt och skulle vara så överdrivna. Sen var det meningen att vi skulle ner till hamnen och titta på ernst billgrens konstverk. Men det gick inte, spöregna så fick sluta. Japp och då när man sluta var klockan 15.28 och bussen hade gått 15.22, SÅÅ typiskt!!! Så fick gå runt i stan en timme. Titta skor och kläder. Såg lite fint på både bikbok och veromoda, men såklart hade man inte med sig pengar. Måste in snart igen för det var rea på bikbok :) ALLT SKA BORT! Olala. Åkte med bussen hem och inte gjort så mycket efter det. Kom hem typ för en halvtimme sen. Hoppas på mat snart. Det är jag som bestämmt rätten så kommer bli mumma. Ha det bra så länge. Kram.





4 trender inför hösten





sean



Upp kl 5.45 idag också. Till Rosenfred direkt och hade musik. Då vi var i en grupp och gjorde en "låt" och satte in den som musik till ett bildspel. Gick la sådär. Haha. När den lektionen var slut var det bara att gå upp några trappor och hade bild. Då vi ska skarva i nån platta. Sedan gick in till PS, åt mat och sedan hade vi textil då det var broderi som gällde. Direkt till bussen och åkte hem. Fika lite när jag kom hem och titta på so you think you can dance. Sitter just nu och lyssnar på sean paul och snart är det nog mat igen.


 


Stay with me <3



En "gammal" goding och är det fortfarande. Älskar denna låten! Lyssna bara på texten. Allt är perfekt!

L O V E L O V E L O V E


Godnatt!



Look of today









Dagen den 26 aug




Upp kl 5.45 idag. På bussen in till stan och börja kl 8.10 och fick med mig Fanny i min grupp :) Ska bli kul! Fick även en rätt okej lärare. Verka lätt också men vi får la se längre fram hur det blir. Sedan var det att promenera till Rosenfred där jag hade EOS - dans , sen mat och samma gamla vanliga fiskpinnar och kall sås :P , sedan EOS - musik och sen gick som en galning tillbaka till PS och hade EOS - textil. Var bara prat på dessa EOS. Måla lite på textil och fått i läxa till imorgon att göra klart det. :) Sedan hem med bussen. Kom hem kl 5 :( Sitter nu och pratar med Mikaela :) Ska äta tjockpannkaka nu och sen blir det tv:n. Kommer en dagens snart! Puss......




Hösttrend

En trend kommer här innan godnattsnåret. Ska upp tidigare imorgon. Tyska och EOS som gäller imorgon!
Men nog om det. Här kommer en hösttrend!






God natt! Sov så gott !





Nya köp!

Har ju inte visat det jag köpte i söndags. Då efter att vi hade varit inne på ikea. Detta köpte jag!


 

En vit/blå randig skjorta på kappahl

Ett spray på Kicks -


det var blondinbella som tipsade. Är ett spray som gör att det tar bort fett hår, så att det ska se fräshare ut. Hoppas det funkar! Så kanske man inte behöver duscha så ofta, för det sliter ju bara på håret! Har läst i alla fall att man kan se skillnad. Så det är ju bra!


Nå vad tycker ni om min nya skjorta? Brukar ju inte använda det,
 men tyckte denna var fin! Ska kanske ha den imorgon :)





Gymnasiedag 2 - mot afrika!

Idag börja jag gymnasiet kl 08.45 då min klass skulle cykla en sväng och till vad? Jo till Afrika! Haha nää. Vi cykla till ett hus utanför Varberg, som var helt afrika inspirerat. Det var riktigt snyggt där! Förresten dom har en hemsida, klicka här! Man fick gå runt i deras hem och titta runt, för allt var från afrika typ. Fick se massa fina bilder, elefant och giraff bajs :P haha, strutsägg, spjut, gåstavar, skålar, stolar, zebraskinn,piggsvinstaggar m.m. Ja man fick se allt som de använder där i afrika. De hade också en liten butik som var fylld av massa underliga afrikanska saker. Fika lite och cykla tillbaks till PS (skolan) umgicks med lite klasskompisar och cykla sedan vidare till Rosenfred. Där vi skulle "ha kul med björn" haha. Och ja det var rätt kul. Var massa samarbetsövningar. Till ex skulle vi alla stå på en stock och förflyttas så vi stod i alfabetesordning med våra förnamn. Vi skulle gå igenom snörren och inte nudda. (Då jag blev bärd raklång ca 1,5 meter upp i luften) ja det var några av dom vi gjorde. Sedan gick vi tillbaks till rosenfred eftersom vi gick typ ner till stranden och gjorde detta. Hade en lite diskution om våran klass. Eftersom vi har 30 tjejer och de önskades att byta. Så i morgon får jag reda på om vi typ får ungefär 7 killar i klassen och lika många tjejer försvinner eller om att den kommer kvarstå som den är. Jag kommer i alla fall inte bli flyttad till en annan klass för det som då skulle bli flyttade gäller bara dans och teater elever. Så jag klarar mig! Tror jag kommer verkligen stortrivas med klassen jag fått nu. 30 sjukt snälla tjejer , men om det blir byte så är det bara att acceptera det ! Ni kanske undrar varför vi åkte till det afrikahuset? Jo det är så att om några veckor så ska det komma en afrikansk klass till skolan som vi typ ska jobba med oss eller nåt. Så detta var la en liten förberedelse eller nåt! SÅ THATS IT! allt om dagen typ!

Här kommer lite bilder från afrika huset som finns på hemsidan!








allt detta har afrikanerna gjort


bilder och ramar gör paret som äger huset!


Nu ikväll blir det in i duschen och sen tv för kommer massa bra program :)
Ha det bra, hörs!






Dagens skoloutfit!



Jeansleggings
Tröja - NY
2 halsband
örhängen
svarta skor nertill




Gymnasiedag 1

Hur var det att börja första året på gymnasiet då? Det börja med att ovanligt pigg jennifer steg upp ur sängen kl 6.15 . Fixa i ordning mig och åt frukost. Och må ni tro jag var "lite" nervös. Kl 7.50 körde mamma mig till skolan (Pederskrivareskolan i Varberg). Samlades först i aulan vidare sedan till en sal efter uppropet. Vi hade då en namnlek och typ att man skulle måla den som satte bredvid en, samtidigt man skulle prata med personen och inte titta på pappret. Visa sedan upp sin teckning och berätta vad man fick reda på. Sedan blev det info på info hela tiden. Var också ute i hus ett som vi befann oss i då grupperade. Och leta massa svar på frågor som vi hade fått! Till ex. vad står det på ens fack och så vidare. Sedan fick vi mat och en timmes rast inklusive mat då! Lärde känna några från klassen. Och på tal om klassen. Vi är 30 stycken i klassen och alla är tjejer XD haha tyckte det verka kul, men det var någon som hade gått upp till rektorn och bett om att få blandade klasser. Då med en annan estetklass varav där var 20 killar och 5 tjejer. Haha Så får la se om klassen är som den är eller om vi får byta. Sedan efter att rasten var slut gick vi in i salen igen och fick ännu mer info. Då blev det också enskild fotografering för namnkunnandet och busskort utlämning m.m. Sedan gick vi vidare hela klassen + den andra estetklassen till Rosenfred (en byggnad "lite" mer i centrum), där kommer vi ha allt praktiskt, då typ som att sy och sånt. Vi har också lektioner som heter ESO som betyder att man ska pröva på alla inriktningar inom estet. Så jag kommer att dansa och spela instrument och sånt med. Men hur länge det kommer hålla på det vet jag inte! Där fick vi lite mer info, om morgondagen till exempel och lärare och sånt. Sedan gick vi runt i hela byggnaden och titta runt. Kl 14.25 sluta vi och bussen hade gått 14.17 så det var bara att vänta en timme i stan då jag gick in på gina en stund och köpte en glass. Gick till stationen för att fördröja tiden och åkte hem med mitt nya busskort :P När jag sedan kommit hem kastade jag mig ner i soffan, för gud vad man hade ont i huvudet. Har det än och hoppas bara att det ska försvinna snart. Hur tyckte jag det var då? Väldigt snygg skola måste jag säga, men SÅ stort! ( har hört att det är det 5:e största gymnasiet i sverge) och ja man har nog stor risk att gå vilse. Finns hela 11 hus på samma ställe. Sedan finns det då ett frisörprogram, fordonsprogram och då rosenfred som ligger lite längre bort. Allt verka faktiskt rätt okej annars. Får berätta mer nån mer gång, för så mycket info som dom har proppat i oss. Imorgon händer en lite annorlunda grej men det berättar jag då, för behöver ju inte skriva för långt inlägg. För ni kommer la ändå inte läsa det! :S Men gör det gärna, om ni orkar och är nyfikna. Haha du kanske redan är färdig här!?


Kommer ett inlägg vad jag har haft på mig idag! Sedan ska jag palla
mig iväg och titta på vänner och vila upp huvudet!
Hej svejs!




Ny stad, ny skola, nya kompisar



Ny stad, ny skola, nya kompisar, nya lärare, nya rum = nytt av allt! Imorgon börjar jag skolan igen och då i en ny skola. Inte så långt hemifrån men fortfarande inte samma. Hur kommer det att kännas? Hur kommer jag tycka om stället? Kommer jag få vänner? Är lärarna bra? Tusen frågor virvlar i huvudet på mig! Som sagt jag börjar gymnasiet i morgon, känns jättedumt. Kommer aldrig få gå i min gamla skola längre. Nytt steg i livet och detta steget är oerhört viktigt för mig. Steget för att nå en framtid. Steget som man kommer minnas av resten av livet. Vilken linje har jag blivit intagen på då? Jo för er som inte vet det så ska jag gå på estet med inriktning - textil,mode,design. När jag bara säger just vilken inriktning det är så bara jag längtar för det är något som jag brinner för verkligen. Men nu återstår det bara att se hur det är att gå på gymnasiet, så man kan inte säga något mer nu. Utan jag får berätta mer, mycket mer, imorgon. Då jag upplevt min första gymnasiedag. Önska mig lycka till, vad det nu man behöver lycka till!? Det kommer gå bra, jag vet, jag vet, jag vet! Så vi hörs igen imorgon eftermiddag! Kisses!





Manikyr



Så här blev det!
Fransk manikyr med blomster det gillar jag och det fick bli idag också!

Nu ska jag äta!





flygplats-ikea-hem

Är hemma nu. Hejdå till Yvonne som förresten kom riktigt snabbt till Gotland. Vi befann oss på ikea just då. Köpte inget där. Fanns mycket jäkligt snyggt. Behöver inget nu, men om några år när jag ska flytta då blir det storshopping på ikea. Men butikerna utanför fick jag handlat två grejer som jag kan visa senare. Nu blir det att typ fixa i ordning mina naglar så dom är snygga tills i morgon. Hörs om en stund igen!





Mot flygplatsen!

Vakna vid åtta och låg kvar till halv nio. Gud så slö jag va. Undra bara hur det kommer gå i morgon när man ska upp för skola första gången efter ett långt sommarlov. Har gjort i ordning mig lite och snart ska vi till flygplatsen för att säga hejdå till min syster som ska flytta till Gotland, Visby. Hon ska plugga där och sen blir jag ensam med mamma och pappa i troligen tre år. På hemvägen ska vi in på ikea, men jag berättar mer sen, för ska iväg snart! Hejdå så länge!


Så här blev det jag måla!







Kläd-design-skiss



En till klädskiss från mig. Hade tänkte mig en kornblå kofta
 till ett lite kraftigare vitt tyg, men dinglande paljetter. Lite av sjömansstuket men ändå bedårande.
Hade nog blitt rätt snyggt!

Eller vad säger ni? Snyggt eller?




Gina och kicks = bäst



Har vart i stan idag och shoppat lite. Var inte inne i stan så länge. Men lite fick jag köpt! Var inne i två butiker, då gina och kicks och kom ut med en påse från båda. 9 par örhängen i olika färger. Har länge titta på dom och idag skulle jag bara ha dom. Sen ett tag sen så tappa jag mitt ena favoritörhänge och sen dess har jag typ inte haft på mig det. Men nu så,kommer jag använda dessa. Sedan köpte jag också en mysig tröja och en ring, som kanske inte var så fin. Men kosta bara 10 kr och jag behövde det för att nå upp så jag kunde få en bonusstämpel. Sedan gick jag också in på kicks. Gick raka vägen fram till denna foundation och japp den blev det också. Är i nyans W1. Den absoluta perfekta färgen till mig ,som butiksbiträdet sa :)

Måste säga att gina och kicks äger. Varje gång jag kommer hem från stan brukar jag alltid ha med mig en påse från dom. Vet inte varför, men gina är min stil och kicks är alltid roligt att vara inne i. SÅ DET SÅ :P

Vilka klädes/smink mm butiker gillar du bäst??



Dagens outfit 21/8



Body - monki
Jeans - köpta på gina för många år sedan. Har sedan traschat dom och sytt in dom.

På denna bilden ser ni också lite hur håret blev, inte så stor förändring
 och det mörka som ser ut som utväxt, det är inte det! Blev bara så på kortet.




Jay Sean ft Lil wayne - Down



Denna låten är verkligen bra! Hörde den första gången igår. Och fastna för den direkt. Bra video också. Har aldrig hört talas om Jay Sean tror jag, men han sjunger jäkligt bra. Och att Lil wayne är med gör den verligen inte sämre. Så denna låten är det jag lyssnar på mest nu. Och ja den är ny också, vet inte när den kom ut men i alla fall i år.





Vad tycker ni om den?





Filmrecentioner



Jag har sett på tre filmer! Hotet och en shopaholics bekännelser såg jag igår. The eye har jag prescis sett klart nu!


HOTET

Läs handling här

Min åsikt om filmen : En bra svensk film och bra kända skådespelare. Har sett den tidigare men för ett långt tag sen. Tycker den är lite seg. Inte så jättespännande, men kanske beror på att jag sett den tidigare. Filmen får en trea.

  


En shopaholics bekänneleser - Confessions of a Shopaholic

Läs handling här

Min åskit om filmen : Mycket bra film. Rolig och romantisk och helt klart för personer som gillar kläder. En film som man skulle vilja sätta på igen efter man sett den. Bra skådespelare! Har läst boken, eller ahh inte hela. Sluta läsa den nån gång i slutet för den var så långtråkig. Men jag är inget bokmal så finns säkert personer som gillar den. Filmen var dock jättebra och den får en femma.

    


The eye

läs handling här

Min åsikt om filmen : Väldigt bra film. Spännande thriller. Står på filmen att det är en rysare, tycker dock inte att den var läskig. Det var mest lite sånt hopp upp som kom fram lite då och då. Huvudpersonen i filmen spelade av Jesscia Alba och hon gjorde jobbet väldigt bra. Jättebra handling som blev bättre och bättre. En film som jag föreslår om ni inte sett den. Den får en STOR femma.

    




4 trender inför hösten





Något av detta ni kommer satsa på???






Färgat håret ;)

Nå vad har jag gjort idag? Dagen börjar med att jag blir väckt kl 9. Ligger kvar i sängen och snoozar djupt. Tror jag somna en stund me :) Gick upp kl halv 10. Klockan 11 var jag hos mormor och morfar och klippte gräset för sista gången :) Yes! Så nu har jag fått alla pengarna och en jävla massa dricks :P hehe. Sedan när jag kom hem tog jag det lugnt en stund. Vid 2 tror jag den var så färgade mamma håret på mig. I alla fall utväxten och lite ner på håret. Medans det värkte så la jag på en ansiktmask också. För gjorde det inte förra gången jag sa det. Sedan in i duschen och tog en titt på resultatet. Blev inte så jättestor förändring eftersom det bara var utväxten. Annars sitter jag nu vid datorn och pratar med min BFF XD hehehe Ska nog gå och ta nåt gott i skaferiet. Förrsten har gjort en till skiss på ett plagg :) Vill ni se?

Ses om en stund igen! Kisses..





Dagens låtar ;)



May it be


Amazing Grace


I dreamed a dream



Allihop är jättebra! Men frågan är,  vilken är bäst?





Skissade innan, så här blev en!

   

Blev faktiskt jättenöjd med denna! Det är bara klänningen och färgläggningen som jag gjort. Själv människan har jag kopierat ut från internet och redigerat lite. Tyckte det var smart av mig för nu behöver jag inte sitta och göra människorna utan kan bara göra plaggen direkt på :)
Nå vad tycker ni då? Ser ni någon ljus framtid för mig?





Något vackrare finns inte!

Har suttit och tittat på so you think you can dance nu ikväll. Åhh vad grymt bra det är! Och vad gör man för att avsluta kvällen på bästa sätt? Jo att visa det perfekt numret från kvällens avsnitt. Det var hur bra som helst. Det berörde jättemycket. Alla grät i studion och ja jag blev tårögd jag också. Dansen handlade om att övervinna bröstcancer och dansades av Ade och Melissa. Danskoreografen var den fantastiska Tyce Diorio, som absolute gjorde det igen. Det var fantastiskt, något vackrare finns inte! Här ser ni!



Visst håller ni med mig!





Det blir svart!


Hejhopp allihopa ! :) Vad har ni gjort idag? Jag har målat en massa! Har vart ute nästan hela dagen. Ungefär vid 12 börja jag och då sandpappra jag lite på min hylla sedan måla jag den svart :) Var sedan lite färg kvar och då måla jag 3 olika  grejer till! Nu står det på tork! Vill ha in det idag, men det går inte :( Lägger in nån bild så ni får se hur det blev, då när jag fått in den i rummet igen. Har annars inte hunnit med nåt mer. Ska nu in i duschen och få bort all färg jag har på mig :P Hehe! Sedan blir det nog nån ansiktsmask också :) Hörs sen! Kisses


MODETREND -2- SAMMET

Här kommer en klädtrend till ;)

SAMMET!

I höst kan man även använda sammet. Det passar höstpaletten perfekt med
mättade juvel och metalltoner. Sammet bär du bäst upp med en fin klänning!
Här kommer några fina exempel.


Marc Jacobs och Ralph Lauren

Ralph Lauren och Fendi

Fendi och Bottega Veneta



SNYGGT!!! ??

Vad tycker du?






På gekås och shoppade lite!

Idag har jag varit på Gekås i Ullared och köpt lite grejer :P Här ser ni vad jag fick med mig hem!!!




och när jag tagit på lakanen så blev sängen så här fint!!!   =)

               

                     


Den sängen jag sover i är en sån man kan hissa upp huvud och fötter :P
Sedan har jag en säng emot som är för personer som sover över.
Visst blev det snyggt med det svarta!? (Det var det jag köpte) Blev i alla fall en jätte bra förbättrelse,
för innan var den både blå och rosa :S

Imorgon tror jag att jag ska måla min hylla. För har ju köpt färg nu till den :)
Så då får ni se hur den ser ut!

Förresten det också! Ni såg ju att jag hade köpt filmen , en shopaholics bekännelser.
Har någon av er sett den? Var den bra? Hur mycket ger ni mellan 1 till 10 ?


Bye så länge !




Modetrend -1- inför hösten

Nu kör jag igång med trenderna inför hösten!!! För den börjar ju komma nu. Och vad ska man ha på sig då? Det kommer jag nu att berätta i ett antal många inlägg härdanefter. Precis som jag gjorde i februari med vår/sommar trenderna. Fast icke varje dag som jag gjorde då!

DÅ KÖR VI!!!! BEREDDA??



Till damen

RÖTT, RÖTT , RÖTT OCH RÖTT !!    - allting rött!!!

I höst kommer vi få se mycket av kärleksfärgen! Från topp till tå!
Varje designer med trendambitioner har antingen en helröd kreation eller röda stänk som ett par skor eller handskar. Det gäller från intensivt läppstiftsrött till djupt vinrött..


                           Prada                                                  Valentino                                                      Nina Ricci                                



Vivienne Westwood                                        Yohji Yamamoto                                     Christian Dior



Till mannen

PLASTKLOCKOR
Nu ska klockan vara av plast och helst i starka klara färger. Trenden passar både tjejer och killar. Några exempel som hakat på trenden är Prinsessan Madeleine och Timbuktu. Jag tycker däremot att det är snyggare på killar.Den finns på nätet och i uraffärerna, från 400 kronor upp till dryga tusenlappen och i alla regnbågens färger. I en intervju säger en kille så här :


-Nästan alla i killgänget har en varsin plastklocka.
Men regeln ­säger att ingen får köpa samma färg som den andre.

Om man har skjorta och ska ut och käka kan det vara ett roligt avbräck.
De står ju verkligen ut med sina färger...


  













eller för de fega




Något ni kommer satsa på??
Helt klart kommer ett rött plagg in i min garderob i höst i alla fall!!






Designhjälp!!!?

Har fått några frågor om design, så tänkte hjälpa till hur man ändrar.

Lite av detta som jag kommer skriva om undrade Ida om! Tänkte att det kanske finns fler som vill veta!



Hur gör man om man vill ändra så att "kommentarer" i inlägget blir större, annan textstil m.m.





Det du gör då är att gå in i din stilmall, leta upp Post by txt. Så här ser min ut, så din ser nog ungefär likadan.

/** 'Posted by' txt **/
.entrymeta {
font-family: verdana, arial, sans-serif;        <-------- Vilken textstil du vill ha på texten
font-size: 12px;                                                <-------- Vilken storlek du vill ha på texten
font-weight: normal;                                       <-------- Vilken tjocklek, antingen normal eller bold
color: #666;                                             <--------- Ändrar färg på datum
padding:20px;                                         <--------- Hur långt du vill ha runt texten innan "kanten"
text-align:center;                   <--------- Var du vill att texten ska vara, antingen left, center eller right
}

.entrymeta a { color: #000000; text-decoration:none;}                  <------- Vilken färg du vill ha på texten
.entrymeta a:hover { color: #FFFFFF;text-decoration:none; }       <------- Färg, när muspekaren är över

Sen är det bara att ändra hur man själv vill ha det!!!
(om någon fattas är det ju bara att kopiera min och sedan ändra)

färgkarta hittar du längst ner i inlägget.





Ändra färg på länkar man gör. Både standart och när man håller muspekaren över


Gå in i din stilmall, leta upp body (finns längst upp)
där står lite under själv body kategorin men har inte lagt in det här.
Men under den texten finns det man ska ändra i.

body {

a {color: #000000;text-decoration:underline;}
a:hover {color: #FFFFFF;text-decoration:underline;}


^
I
Detta över!

När man ändrar färg ska du ändra på siffrorna eller bokstäverna!
(  #000000;  )
(  #FFFFFF;  )

Beroende på vilken färg du vill ha!


FÄRGKARTA


Hoppas jag skrivit rätt nu och att det ska funka för er andra!
Lycka till!

Fråga gärna om du vill veta något annat!!




Trendsammanfattning för VÅR/SOMMAR

Jag hade en grej i Februari att jag skulle lägga in en sommar/vår trend varje dag och det gjorde jag också om ni har missat det. Kika igenom hela februari arkivet här! + sminktrender här. Sedan den andra mars på min födelsedag så lade jag in en sammanfattning på allt jag hade lagt ut om trenderna. Jag tänkte det nu att jag kan visa den sammanfattningen igen och sedan säga hejdå till våren och sommaren och sedan gå in på hösten och vintern. Så kan jag sedan lägga in då och då om trenderna som kommer komma nu i höst. Det vill ni va?




VÅR OCH SOMMAR TRENDER TILL DAM

En bar axel.

Paljetter

Stora örhängen.

Jumpsuits

Prickar

Stora halsband. 

Rosetter

Guld

Jordnära färger

Fransar

Kavaj

Harembyxan

Trasiga jeans

Pastellfärger

Oversizad jeansskjorta

Markerade axlar

Tajt fodral

Kuvertväska

Korta toppar

Vitt

Volanger

Byxor, med höfter och framveck.

Doppad i klara färger

Korta shorts

Utsmyckat

Hatt, scarf eller håraccessoar i massor

Långa skärp

Lager på lager

Veck

Broderat

Dragkedjor


 HÅRTRENDER

halvlångt eller långlångt
glamourlockar
lugg
uppklippd page
naturligt hår
wetlook, hästsvans
höjd
vågiga slingor
våfflat
skrapa klippningar
naturliga färger
brunt
filmstjärneuppsättningar
knut


SKOR 

färgglatt
höga klackar
band
plattå framtill
hudtoner
svart
detaljer- nitar t.ex.

 SMINKTRENDER

Rockigt - slarvig svart sotning   

Fruktigt- färgglada läppar i hallonrosa, brandrött, korall, aprikos och klarrosa

Pasteller -  färger som lavendel, ljusrosa, aprikos och mjuk orange

Inramat - antingen med kajalpenna eller någon färgglad ton t.ex kornblått

Knalligt - i blått och grönt

Mascaralöst

Grafiskt - kolsvart ögonlock med vit eyeliner

Metalliskt - på ögonskuggar, läppar och naglar

Linjerat -med eyeliner

Lyster - på kinderna

80 - tal

Turkost , kornblått och hallonrött

Färg på både ögon och mun

Hyn ska se naturlig ut

TRENDER VÅR OCH SOMMAR TILL MAN

chinos

parkasen

denim på denim
 Ormskinnsboots och clutchen

 Graffitiprint - vårens mönster

Harrington jacka,
  Seglarskorna,  Penny loafers och sneakers, färglada skor..
 Skinnjacka
 Vida byxor
Uppvikta shorts och byxor
 Färgblock
 Dubbelknäppt kavaj

 Scarf
 Helvitt
 Färg
 Ostrukturerade kavajer
 Pyjamas och underkläder - andas 



EXTRA

Tänk MYCKET 80 - tal
Cowboytrend - använd bara nåt och inte allt på en och samma gång
cirklar som detaljer
Tropiskt
Snäckor och koraller som smycken
Ormskinn
Leopardprickar
Ränder
Bleka bryn och hud



 

De var det! NU TRÄDER HÖSTEN FRAM!!!

ses om en stund igen! kram!





Lovely



Righteous Brothers - Unchained Melody


Riktigt fin låt!





Vem är Sveriges MODEPRINSESSA?



Fick du samma resultat som mig?






SYTYCD season 5 , favoritdanser









GRYMT ELLER HUR!?





Förlovning igen...



Som ni kanske vet har nu även prinsessan Madeleine förlovat sig och då med sin kära Jonas. Förlovningen skedde i helgen. Så nu har Sverige fått ytterligare ett kungligt förlovningspar. För sex månader sedan höll kronprinsessan Victoria och Daniel Westling presskonferens på slottet i Stockholm om sin förlovning och i tisdags så var det Madeleines tur, deras presskonferens hålldes på Sollidens slott på öland. SE DET HÄR!

Så nu är det bara att vänta på att systern ska gifta sig, sen så kommer hon också gå i brudklänning. Väldigt vackert par är dom! SÅ ALL LYCKA TILL DOM!!!


Frågan nu: Vem har finast ring ??





+ jag har alltid tyckt att Madeleine har klätt sig snyggare än Victoria. Håller ni med mig?
Är Madeleine Sveriges modeprinsessa?







Kvällens outfit



          Tog på mig denna mysiga tröjan efter att jag duschat.
          Jättemysig tröja med 100% viskos. Var rätt längesen jag
          använde den sist. Köptes på JC för nåt år sen.

                              (PS. ser ni så brun jag blivit :) 













Knepen för att skilja dom åt! MK n ASH


Känner ni igen bilden? Lade in den för nån vecka sen och då hade jag en liten gissningslek,
då ni skulle gissa vem som var ashley och vem som var mary-kate. och här kommer svaret :

bild 1 från vänster är mary-kate
bilden i mitten är det ashley till vänster och mary-kate till höger
bild 3 är ashley

Hade du rätt?


Nu är det också så att det finns lite knep hur man kan skilja dom åt.


STILEN

Mary-kate
Bohemisk och vild. Ibland vet jag inte varför jag tar på mig det jag gör, har hon sagt i intervjuer.
Ashley Klassisk och stilren

JOBBET

Ashley
Älskar att vara på kontoret och är väldigt seriös och engagerad i alla deras projekt.
Mary-kate Tycker att det är roligare att festa.


Mary-Kate är mer pratsam än vad Ashley är

Ashley är högerhänt och Mary-kate är vänsterhänt

Ashley är lite längre än Mary-kate

Mary-Kate har mörkare röst

Ja några skillnader finns och det var några av dom.
Här kommer lite bilder på dom.


Mary-kate

Mary-Kate Olsen


Ashley
8. Det är inte var dag man ser skådisen Ashley Olsen nu för tiden men när man väl gör det kan man räkna med något snyggt och den här klänningen är inget undantag.Ashley Olsen





sol,vind och vatten,e det bästa som jag vet, men det på dig jag tänker i hemlighet!


Bild tagen i Varberg av mig

samtidigt när ni läser det under, kan ni sätta på denna och njuta lite av sommaren.






Vakna halv nio ungefär idag. Kl tio var jag hos mormor och morfar. Skrapa färg, klippte gräset och måla en vägg.
Efter tre och en halv timme var man hemma och åt toast. Vilar en stund, har jäkligt ont i armen. Senare idag, ska jag klippa gräset här hemma. Det e långt nu och japp då tjänar man ju en slant till.

Ni som titta på so you think you can dance igår, vet jag att kupono och Randi åkte ut. Jag tycker faktiskt det var rätt. Var så många andra så var så himla duktiga. Men de två gjorde en lite sämre pasodoble. Videos kommer kanske sen. Ska gå ut nu. Men vi hörs såklart senare och då med lite mysig fakta :P hahaha





Jag vann inte, men kom tvåa!

Japp vann inte månadens blogg. Men jag kom faktsikt på andra plats av hela 10 bloggar. Det e ju rätt inponerande :P Men som sagt alla som har röstat ska ju får en länk.OCH HÄR KOMMER DOM!!


Tack till :   Mikaela  ,  Casper   ,  Angelica  ,  Martina ,  Leif  ,  Frida   ,  Mikaela  ,   Bim  och  Jonte  





8:nde designen jag gjort!



Klicka på bilden och säg sedan vad ni tycker här!!

Har nu lagt till en design hos ännu en kompis till Mikaela, och ja det får vara den sista som får gratis.
Är snart klar med den dära "sidan" som man kan se priser på.





Dagens låt! 12/8







Mina 7 första designers jag gjort!


























(klickbara bilder)




Nu är jag hemma!!

Nu så ! Jag är hemma från campingen. (Apelviken,Varberg) Har vart skönt att vara där i några dagar. När jag kom hem packa jag upp allt m.m. Nu sitter jag här och snackar med Mikaela och bloggar lite. Fixar en design och bara tar det lugnt. Ikväll blir det att se fortsättingen av so you think you can dance. Så bra det är! Vem tror ni åker ut? Finns många bra! Men tycker nog brandon och ... Fan* gick in på en sida för att kunna se vad en hette . Och vad tror ni! Såg vem som vinner och vilka som blev topp 4 :( Ahh varför! Men kommer bli lika spännande ändå. Topp 4 var faktiskt en bra trupp, sakna dock en :P ahja! Vi får se vem som åker ikväll. Imorgon blir det jobb hos mormor och morfar igen. Annars vet jag inte! Har lust att shoppa :P när kommer det bli nästa gång? :) Gud vad tråkiga inlägg jag har kommit med!! Inga bilder! Får bättra mig på det! Nu ska jag sätta på lite musik och digga en stund :P Ses om en lite stund ;)



På campingen - 2 - imorgon åker vi härifrån

Igår blev det beck på kvällen. Ännu en film man sett om och om igen. Men man tröttnar aldrig på gunvald och martin :P så e det bara!! Idag åt man som alla andra mornar frallor till frukost. : P Väldigt mumsigt! Man måste typ ha frallor varje dag när man campar, det gör det ännu mer traditionellt och mysigare. Sedan tog jag och mamma en promenad mot Varberg. (Vi campar i varberg, dock inte så långt hemifrån, eftersom vi bor här :S, hehe - men är så skönt att komma hemifrån, känns mycket skönare att inte göra någonting när man är här.) Som sagt, gick mot varberg. Längs havets vågor, mot strand och fyr. Sedan tillbaks till husvagnen då vi sedan gick till poolen och bada. Var där i över två timmar, då vi låg och sola och bada. Sedan bjöds det på pizza och man titta på tv. Imorgon åker vi härifrån och då tar campingen slut. Allt fridfullt man upplevt här är då över och annat sätts på prov. Dax att sova nu!!! Men vi hörs i morgon när jag har anlänt tillbaka till hemmet! SEE YA!


Rösta - om ni vill ha en länk!!

En sista gång så skriver jag om detta! Jag är med i e månadens blogg och den avslutas nog snart. Så passa på att rösta på mig om du vill ha en länk!! Alla som röstar på mig får en länk!! Men gör det nu..
 
KLICKA PÅ BILDEN FÖR ATT RÖSTA -   Skriv nummer 7 eller Jennifer i en kommentar!!






TACK!




På campingen - 1 - japp de va surfzon :P

Får la tala om att här faktiskt är surfzon. Men haft så roligt så har inte hunnit. När vi kom hit i lördags så satte vi upp förtält och sånt. Tog sin lilla tid. Sedan åt jag glass och satt och vänta på att Mikaela skulle komma. Tog ett dopp i poolen och sen gick jag och mötte henne. Vi bada mycket i poolen och lite annat. Hon sovde över här till igår, då vi också bada mycket. Vi spela även minigolf och jag vann faktiskt :) Typ första gången :P Hon åkte hem vid 8 , då jag och min mamma satte på en film och fika lite gott. Vi sover på campingen som Yvonne jobbar på och det är faktiskt bara nån meter till entren där hon jobbar :P I natt sovde hon här och kommer nog bli nån till. Idag sov jag sådär länge. Åt frukost och har spelat kort precis. Mormor och morfar ska komma snart och hälsa på och då blir det fika. Vi ses!! KRAMAR JEN..




Yester n day - otroliga liv, campingdax!

Igår så gjorde jag faktiskt inte så mycket på dagen. Tog det mest lugnt. Låg ute och sola lite. På kvällen dock åt vi kräftor och räkor, jag la in designen till Casper, lekte lite med mitt kusinbarn Elin. För hennes farmor och farfar , alltså min farbror och fru, var hemma och snacka lite med mamma och pappa. Sedan titta även jag och Yvonne på film. Benjamin Buttons otroliga liv.. Och den var så bra. Den hade allt!! Rolig, sorglig, romantisk,spännande mm. Får 5 av 5 faktiskt :)


Titta du på klockan igår? Jag gjorde det!!! Haha vem gör inte det. Men jag mena om du titta exakt 12:34 , 56  ? Fattar ni ? Datumet var ju också 7/8 -09 . Alltså det blev 123456789 om du inte fatta det XD Historiskt som dom sa på radion :P

Idag så väckte jag mig själv kl 9.00. För vi ska ut med husvagnen. Och hade en del att göra innan. Men det visa ju sig att man får inte vara på campingen innan 3. Så jag gick och la mig igen och läste tidningar. Har sedan ätit frukost och duschat. Har nu packa och ska bära ut det i husvagnen nu. Vi ska nog åka om nån timme eller nåt. och vet ni ! Mikaela ska bo med oss lite med :) . Så när hon kommer blir det mycket bad i poolen som finns på campingen.

Jag kommer ha med datorn. För att man ska kunna se film, lyssna på musik mm. Vet dock inte än om det är surfzon på campingen. Men om det är det kommer något litet inlägg. Men om det inte finns surfzon får ni vänta tills på onsdag. Då jag kommer hem igen. Hej då och ses kanske, annars på ons!!


GLÖM INTE HELLER ATT RÖSTA FRAM MIG TILL MÅNADENS BLOGG !!!   KLICKA HÄR
skriv 7 eller Jennifer och sedan när tävlingen är avslutad så får ALLA EN LÄNK SOM TACK!!



bye!





Design till casper

Nu har jag lagt in en design till Mikaelas kompis Casper. Den blev faktiskt rätt fin och den blev killig precis som han ville ha den :P Och ja han blev nöjd!!
Klicka vidare på bilden för att komma till bloggen!!




Sedan ska jag också meddela att jag har bestämt priser och har gjort en
"blogg/sida" där man ser hur man gör för att få en design av mig.. Men är inte färdig riktigt med sidan än.
Men priserna är satta, så om någon vill ha. Kommentera bara, så berättar jag!

Har faktiskt redan en som vill köpa :)





Rösta fram mig till månadens blogg - länk som tack!!!

Jag har bliviit en av finalisterna i månadens blogg (juli) på elinas blogg . Och skulle därmed vara supersnällt om ni röstade på mig. Jag är nummer sju , annars kan ni bara skriva in Jennifer i kommentaren. KLICKA HÄR för att rösta!!

ALLA SOM RÖSTAR FÅR EN LÄNK NÄR TÄVLINGEN ÄR ÖVER!!

Tack i förhand!





Har du koll på vem som är vem???



Har du koll på vem som är vem av systrarna olsen??

Är det Ashley - Mary-kate?
eller
Mary-kate - Ashley??





Dagens fråga!

Är det fint väder hemma hos dig???


Mitt svar: Här är strålande sol och 25 grader i skuggan :)




Ljuva skapelser från..




Vakna 9, åkte och jobba hos mormor och morfar kl 10. (Skrapat, färg, målat och klippte gräset)
Nu är jag hemma och här är sjukt varmt ute så måste hoppa i poolen nu!!!
Ha det bra så länge!!





FALL 2009 COUTURE

Åhh sånt här älskar man att titta på!!! Couture ger sån inspiration. Så snyggt! Så underbart!
Och jag måste ju dela med mig...
Det kommer från :

Christian Dior



Elie Saab


Valentino



Jean Paul Gaultier


LOVE LOVE LOVE LOVE LOVE LOVE LOVE LOVE LOVE LOVE LOVE LOVE LOVE LOVE LOVE LOVE





Nothing else I can say*

Idag har man solat, gosat med katterna, klippt gräset, skissat lite och lite sån man får göra ibland ;) Har precis duschat och sitter nu och lyssnar på lite music ! Inget planerat inför kvällen utom att jag ska se so you think you can dance. Kommer nog ett inlägg till , mer orkar jag inte idag. Tja!




Vem bar den bäst?

Vem var snyggare i klänningen?

Kate Hudson eller Lisa Rinna??





SJU SJUKT BRA LÅTAR!

              

(1) Santogold - The Creator                                        (2)      Blue Foundation - Eyes on Fire
  


        

(3)   UB40 - Kingston Town                                                              (4)   Drake - Best I ever had

    

            

(5)   Shakira - she wolf                                                                  (6)   Black eyed peas - I gotta feeling
   




(7)   Maria Mena - All this time



(1) - Cool låt och häftig attityd. Hörde den första gången för en
vecka sen då den var med i so you think yo can dance.

(2) - Väldigt bra låt. Känner ni igen den?? Den kommer såklart från TWILIGHT!!

(3) - Goo låt från förr. Ett bra exempel på att det fanns fina låtar innan 2000 talet.

(4) - Ny låt . Ahh det är bara att gilla läget.

(5) - Shakira har kommit tillbaka och då med en vargsång. Skön!!

(6) - Har gillat nästan alla låtar med dessa. Denna kan man inget annat än att digga till .

(7) - Gud så fin låt!!! Denna avgudar man. Fin röst! Trodde det
först var hon i mamma mia, men det var det ju inte :P



Nå vad tycker ni om dessa låtarna????
 Vilken är bäst???





Dagen!

Vakna vid 10 tror jag. Satt och kika på sex and the city lite och åt frukost. Gjorde mig sedan mig i ordning lite, åkte moppe till Becca där "vi" gjorde en tårta. Sedan gick vi med tårta och blommor över till Fanny och gratta henne.
Ahh förresten!!

GRATTIS FANNY PÅ FÖDELSEDAGEN!!!! HOPPAS DU HAFT EN HÄRLIG DAG!!!

När vi kommit dit visa hon runt oss i huset. Hon har liksom flyttat och jag har inte sett det innan. Riktigt fin och så stort :P Sedan åt vi lite tårta och åkte sen hem. Direkt sen iväg till apelviken i Varberg och käka pizza på Yvonnes jobb (syster) . Nu hemma , var ute lite och sedan lagt in designen som ni kan se i inlägget under. Samtidigt titta jag också på Paris Hilton - my new BBF. Nu tittar jag på Ghost Whisperer och sedan blir det so you think you can dance. 

Hörs igen om en stund!!! 






Designen som Jasmine har vunnit!

Nu har jag lagt in Jasmines bloggdesign. Hon anmälde ju sig till utlottningen av design på denna bloggen och såklart fick hon den eftersom ingen annan var intresserad. Hon blev väldigt nöjd och ja den blev fin. Klicka på bilden för att kika läget ..





Nå vad tycker ni?? Lite bra är jag väl på design ? :P




Designen som Jennifer o Anna har vunnit!!

Nu har jag suttit och lagt in bloggdesignen , som en eller ahh dom är två som skriver , har vunnit! Och den blev bra och hon blev väldigt nöjd :) KLICKA PÅ BILDEN FÖR ATT KOMMA TILL DESIGNEN OCH DERAS BLOGG!!!



Gulligt av henne som jag prata med. För den andra var i grekland och nu skulle hon överraska henne med designen :)

Nu ska jag börja på den andra designen som en annan har vunnit XD





Mycket skum :P

Hemma igen från Mikaela. Haft jättekul :) Bada i hennes pool igår sedan in och bada i bubbelpool :) Mycket skum :P ahh titta lite film och hade skoj :) Vakna 10 idag, låg och snooza ett tag. Åt frukost mm och sedan skjutsa vi henne till jobbet och jag hem sen. Nu lyssnar jag på musik och väntar på att de två som ska ha bloggdesignerna ska skicka bilderna...

SÅ ALLA NI SOM HAR FUNDERAT PÅ ATT ANMÄLA ER TILL EN DESIGN ,,, DET ÄR FÖRSENT!!!!

Det var bara två som anmälde sig och jag hade två designer, så dom enades och fick en var :P  Orkar inte dra ut på tävlingen. Vill ha bort designerna nu ;)

* Gör en länkning, när designerna är klara ;) *

SÅ OM NI MED BLOGGARNA LÄSER DETTA, SKICKA BILDERNA SÅ SNART NI KAN!!!





Kväll med Mikaela*

Vakna vid 10 eller nåt sånt idag. Iväg till mormor och morfar och klippte gräset. Klippte i en timme och en kvart, fast det e söndag och då får man dubbelt betalt ;) haha , lyx! Nu får jag snabba mig för ska till Mikaela idag också , så jag sover över där till imon. Kommer kanske något inlägg ikväll om jag får tillgång till en data, annars blir det inlägg imon. Men ni får ha det så bra allihopa!!!

KRAMAR / Jen..



ODD MOLLY



Nu är visningen över. Som sagt, de har visat världs premieren av vår/sommar collektionen av märket odd molly. Som man kunde se på hemsidan live från Grand Hotell. Visst var den bra, alla ni som tittade!!
Haha jag var lite nördig av mig som filma hela visningen med kameran :) Hehe men det blev bra!!!

Men så himla bra av mig, nu kan jag titta på odd mollys vår/sommar kläder hela tiden :)


Ovan kan ni ser några fler plagg som kommer från höst/ vinter!





Odd molly live från Grand Hotell

Ni vet la klädesmärket odd molly!? (min kusins pappa är designaren ;) De ska ha visning på grand hotell ikväll. Om man inte kommer dit, kan man gå till stureplan kl 22 där visningen visas live. Eller gör som jag kommer göra, gå in på oddmolly.com där visningen också kommer visas.

Här kommer lite plagg från höst och vinter collektionen!!


      


      

       


SJUKT SNYGGT!!!
VISST HÅLLER NI MED MIG!!!!!?


Missa inte visningen kl 22.00 ikväll.





Veckans fråga!

<------- Vill bara säga att jag har lagt in en ny fråga nu i menyn! Rösta gärna!

och så här löd förra frågan!!



Som ni ser är ni för det mesta 10-20 år.



Gratis design nån!?

Är det verkligen ingen som är intresserad av designerna jag tävlar ut?? Jag har bara fått en enda anmälning.
 Så om ingen mer anmäler sig så är det ju fritt fram för den bloggen.

Jag tycker ni ska ta och anmäla er nu!!
Vad ska jag annars göra med de! Synd att slänga när någon kan få användning för det.


Regler!

1- Bli medlem på gratis mode.
Klicka här !

2- skriv sedan en kommentar här med ditt användarnamn och vilken av designerna du vill helst ha!

( är du redan medlem på gratis mode, skriv in ditt medlems nummer istället )
(((den hittar du i din unika länk när du ska värva)))

vilken design vill du helst ha?
(KLICKA PÅ BILDERNA)
denna!!



eller denna?



Anmäl dig NU !!




Tommy Hilfiger

När vi ändå är inne på Tommy Hilfiger,
så kan jag ju visa några bilder från höstcollektionen i år.







SNYGGT ???




Mina nya Tommy Hilfiger skor!

Mitt enda köp blev i båstad. Då jag köpte ett par nya skor i det kända märket Tommy Hilfiger.
Fick dom för väldigt bra pris också! Platta, beiga, tygskor!! Behöver jag säga något mer? Titta neråt  :)





Fina eller??





Hemma igen!

Nu är jag hemma från campingsemestern och bloggningen blir den vanliga igen.
Vi har haft det väldigt bra där nere. Var har vi varit då?? Kika på kartan vetja :P


Vi campa vid flaggan (TOREKOV) och någonstans i ringen bor vi :)
(Vi har även vart i båstad och ängelholm och kollat.)
Orkar inte skriva allt vad vi har gjort. Men lägger ut lite bilder!















Jennifer, 21 år, Bor i Borås
Pluggar på Nordisk Designskola