Sömnproblem



Så himla typiskt! Gick och la mig rättså tidigt igår kväll ju bara för att jag sedan skulle vakna tjugo över sex då jag skulle börja jobba åtta idag. Lägger mig och försöker somna men inte de! Jag ville inte bli trött och somna. Jag testa allt!

* Tog på mig "ögonmask" för att det skulle bli mörkt och att jag inte skulle kolla på klockan.
* Testa mig fram med både utan och med täcke.
* Vände på mig så jag hade fötterna på "kudden" istället.
* Försökte sluta tänka på allt som virvla runt i huvudet.
* Lyssnade på pappas snarkningar från rummet i jämte och försökte härma hans andning.
* Låtsasgäspade.
* Blunda hårt för att "räkna får".

Ja det var säkert något mer jag testade, men inget av detta funka. Jag ville inte bli trött! Efter några timmar dock tog krafterna slut på alla försök. Jag var la så himla frusterad på att jag inte kunde somna, men då somna jag! Så ja! Har fått sova max fyra timmar i natt och sedan upp tidigt för att jobba. Snacka om att jag är dödens... Blir att sitta här i soffan nu ett tag och vila, tills jag är tillräckligt pigg för att gå upp och fortsätta med min klänning... Men nu en fråga till er!!!



Secrets


Idag har jag gjort två saker! Först pyssla jag lite med min nya bloggdesign, som ni inte kommer få se
innan den är helt klar :P Vid två - tre tiden gick jag sedan upp och fortsatte med min klänning jag syr
på. Överdelen alldeles strax färdig, ska bara fixa en grej vid axlarna och en dragkedja. Så imorgon
efter jobbet då jag är hemma lite över tre så ska jag fortsätta och då med kjoldelen :) Lycka! Jag är
så nöjd. Men varför vill jag inte visa? Ni kan allt vänta tills jag är helt färdig med den med :P Dock
var jag lite snäll och visa en suddig bild xD Hemligheterna kommer i sin rättan tid att bli avslöjande!
Ni får vänta tills då!

Nu ska jag gå och lägga mig, då jag ska upp himla tidigt imorgon :( Nattinatti......



Filmtips?


Tittat på denna filmen ikväll tillsammans med min syster. En helt okej film.
Lite knepig i början, psykopatisk, förstår mer efter en stund, medelmåttig.
♥ ♥ ♥ - tre hjärtan av fem, dock ingen film man vill se många gånger..



Fråga / Om bakgrunden



Japp, hur gör man om man vill att bakgrunden ska bli fast så som jag har det? Ska visa er! Det enda ni egentligen bör göra är att kopiera denna koden nedan och byta ut den mot den body-koden ni har i början av stilmallen.

----------
body{
background-image: url(http://adressen till din bild);
background-repeat:
no-repeat;
background-position: center center;
background-attachment:
fixed;

}
----------

OBS! Det är bäst att använda en riktigt stor bild som bakgrund för att bilden skall täcka hela skärmen på allas internetläsare.

Här kommer en snabb förklaring till några ord ovan...

background-repeat - betyder om du vill att bakgrunden skall upprepas om den inte täcker hela skärmen. Välj till exempelt mellan no-repeat (då den inte upprepas), repeat-x (bilden repeteras åt höger men inte neråt) eller repeat-y (bilden repeteras neråt men inte åt höger)


background-position
-
Här anger man hur bilden skall positioneras. I koden så är bilden cetrerad både i höjdled och sidled. Använd dig av värdena top, bottom, left, right och center. Första värdet som anges är det i sidled och det andra är höjdled.

background-attachment -
Den här kodraden anger precis det som vi vill göra, nämligen ha en bild som är fast. Så den behöver du inte ändra något i.

Så hoppas ni förstod!! :) Annars är det bara att fråga....



plans

Ojojoj! Vakna rätt sent idag. Tror faktiskt klockan var tolv om inte mer. Hade inga planer för idag, då jag först tänkte att jag kunde då gå upp och fortsätta med klänningen, men nää inte de!!! Vid kvart i två ringde en från jobbet och fråga om jag kunde ta tiden mellan tre och åtta, och nää jag säger inte nej till det. När jag väl kom dit var de två andra som stod vid disken men efter bara någon minut försvann de båda då de sluta. Har vart ensam hela den tiden, dock har någon kommit lite då och då och hjälpt till när det har varit mycket. Tiden har gått väldigt långsam men det hela har väl vart helt okey får man väl säga....

Så ja! Jobb blev det idag då jag egntligen inte skulle ha det. Menmen! Jobb blir det dock mycket här framöver då jag ska jobba lö, sön, mån, tors, fre, lö, sön och sedan fyra dagar ledighet efter det.

Nog om min planer och beskymmer nu! Hur har eran dag varit idag? Gjort nåt speciellt? TELL ME!!!



Härliga Natur







Tre härliga naturbilder från Torekov, fotat och redigerat av mig.
Vilken är favoritbilden av dessa tre?



svaren

Här kommer svaren till frågestunden, skrev ju innan jag åkte att jag starta en frågestund så att ni kunde fråga om ni undra något. Och ja det var i alla fall nån som snappa upp det!!

Här kommer några frågor från JENNY!

Hur har du lärt dig att sy? :)
-
Hmm antar att det var från syslöjden i grundskolan, men för er som inte vet så går jag ju också en textil-linje på gymnasiet nu, så där har man och lärt sig en del också än så länge (t.ex. mönster osv.) Men annars är man väl för det mesta självlärd. Det är bara att gasa och köra ;)

Vad använder du för smink varje dag?
-
Jag brukar köra på enkelt och basigt. Maskara (maybelline newyork-lash stiletto) , concealer (lumene) , foundation (loreal - true match) , puder (nivea -ideal finish) , innan allt har jag alltid återfuktningscremen från neutrogena eller clinique och ibland också primer från lumene. Hyn är det viktigaste!

     




Favorit maskaran?
-
Har inte använt så jättemånga olika, men den jag har nu (lash stiletto) funkar bra.

Favorit plagg?
- Jäklar, riktigt svår fråga :S Hmm... Jag går ofta i jeans och något linne, men nä någon favorit kanske det inte är. Antingen någon av mina klänningar, men skulle mer tro på att kläderna jag kommer sy här framöver blir favoriterna, så vi får vänta och se vad det blir ;)

Vad ville du jobba med när du va liten?
-
När jag var liten ville jag väldigt länge vela vara frisör, en tid var det gympalärare (fråga mig inte varför) Sedan tror jag när jag började med syslöjden i 3:an så var det kläddesigner som jag fasta för och än så länge inte ändrat på.

Om du fick gifta dig med en kändis, vem skulle det bli?
-
Hmm självklart beror det på hur mannen är i sättet, men lite svårt eftersom man inte känner någon av dom ;) Men om man bara ska gå på utseendet så är ju självklart mängden stor :P Några exempel på snyggingar kan ni ju i alla fall få ;)


    


Några favoritbloggar?

- Ja jag kanske är tråkig för jag har faktiskt inga särskilida favoriter längre. De jag hade förr har antingen slutat blogga eller banat iväg och blivit för tråkiga i min smak. Jag följer många bloggar via bloglovin men har inga särskilda favoriter, dock tycker jag lite mer om [Lailas], [Rebeccas] och ska jag vara ärlig börjar din blogg bli en av dom (inte läst så länge) , asså Jennys då. Men de är typ dom enda. Läser inga så kallade "kändisbloggar". Så om ni läser detta, tipsa gärna!

Vet inte riktigt om frågan var meningen att ställas här, men här kommer en från HANNAH!

Haft en bra sommar hittills?
-
Jadå, det får man väl säga att den har vart.

Tack för frågorna!



HemmA

Hej allihopa! Nu är jag här igen. Hemma om man ska vara helt ärlig. Vi åkte neråt i landet i söndags. Alltså jag, mamma, pappa och Mikaela och hennes familj. Vändan gick till torekov (utanför båstad) där vi har campat sedan dess. Men som sagt är man hemma igen från att haft skoj där nere framför allt tillsammans med min bästa Mikaela. Vi har badat, spelat minigolf, promenerat i hamnen, gått i butiker, solat och mycket mer. Kan kanske bjuda på några bilder senare...

Har annars nu precis kommit hem igen då jag har vart hos mormor och morfar, där man haft pizzakväll och popquiz tillsammans med släkten. Detta nedan var det jag hade på mig.




* Kofta - gina tricot, fast jag har gjort om den nertill * Linne - monki * Kjol - Designad och sydd av mig *



.......

Nu kommer det bli en liten paus här igen från detta håll av landet. Återkommer antingen onsdag eller torsdag. Hoppas ni överlever ;) Ha det så bra så länge. Kramar jen.

PS. Kan köra igång en liten frågestund under tiden. Så ös in med frågor ni undrar över, så svarar jag på dom sen.




Beställningsdesign åt CHICMOMMY

Har ju pratat om att jag fick in en beställning och har ju suttit och gjort på den i några dagar nu ju. Nu är allt nästan färdigt. Har lagt in den på hennes blogg och självklart blev hon nöjd med den, eftersom det var hennes önskemål jag gick efter. För det är ju de det går ut på när man beställer en ;) Hehe . Väntar bara på pengarna nu som har krånglat.

Så här blev designen jag gjort åt henne! Jag är riktigt nöjd med den. Man märker att man blir bara bättre och bättre ju mer man sitter med koder och bilder.

VILL DU SE MER AV DEN OCH KANSKE SÄGA HEJ TILL EN FANTASTISK MAMMA? >Gå till designen/bloggen här



Vad tycks? :)



Det enda jag gjort idag


Plagg jag börja sy och trixa med igår.
Idag efter frukosten gick jag direkt upp och börja på igen och var där tills det blev kvällsmat :P hehe
Så visst ser man att jag kommit en bit på vägen :) Whihoo jag är så nöjd med det jag gjort än
så länge, och visst ser det rätt nice ut? Men mer än detta säger jag inte. Kommer inte alls tala om
hur jag vill att den ska se ut, utan ni får vänta tills den är helt klar ;)

Nu ska jag lägga in en design till en tjej som har beställt av mig. See you later alligator.............



"NYBYGGE"- i form av tyg och tråd


Yes jag avslöjdade innan att jag inte bara har ätit glass idag utan gjort en sak till. Jag har nämnligen börjat på en klänning som jag ska sy här hemma, som jag vill och hoppas skall bli färdig innan skolan början igen, vilket jag också tror att den blir.

Vid ett-två tiden gick jag upp till andra våningen, hade inte tankarna alls att jag skulle börja sy på något men så gick jag fram till tygerna jag köpte för ett tag sedan och gosh, där kom det! Vilket f*cking härligt tyg, jag måste börja direkt! Gick till mönster konstruktions boken och slog upp sidorna med blusar och klänningar. Idén kom direkt. Så ska den ungefär se ut! Jag började måla upp mönster till livet och gjorde sedan denna toilen som visas ovan och lite trix och fix så passa den perfekt! Har resten av kvällen funderat noga på hur resten av klänningen ska se ut. Och nä jag är inte 100 än, men överdelen vet jag precis hur den ska se ut, dock lite tveksam på ryggen än. Men jag kommer nog på något snart.

Klänningen kommer bli fantastisk! Och nog om det, hade helt glömt bort att det var så roligt att sy och bygga upp ett mönster, ville bara hem när vi var i Varberg och åt glass innan :P



marianne


    
Har inte skrivit så mycket precis var jag har gjort de senaste dagarna. Om vi börjar med onsdagen så tillbringade jag eftermiddagen hos Mikaela, då vi "firade" våran dag. Igår var jag hemma, minns inte riktigt vad jag gjorde :S Men en sak är säker, jag har gjort färdigt en design som en person har beställt. Så vi pysslar med det allra sista nu och ska nog ta det stora steget och lägga in den hos henne imorgon. Idag har jag varit i apelviken i Varberg och ätit glass, en nyhet. Nämnligen Marianne! Sjukt goo :) Har även pysslat med en sak till idag men det kommer vi till lite senare ikväll ;)



Fantastisk Elie Couture



Balletpojke till Hiphopguru

Jag måste visa detta! Igår nämnligen när jag titta på so you think you can dance var allt som vanligt,
men sista numret! Då klev Alex Wong in (han i rött) och dansade med en tidigare deltagare, Twitch. Ett helt otroligt hiphop nummer.. Så himla otänkbart att en kille som dansar ballet kan göra det så perfekt. Otroligt!!!



Fanns inget bättre klipp att lägga in. Men om ni vill se i bättre kvalité
 [klicka här] eller [här] då du även får se några fantastiska balletdanser också.

Ikväll kommer utröstningen. Och han ska verkligen inte vara en av dom sämsta,
då är amerikanarna dumma i huvudet!



Min Allra Bästa Vän


Jag älskar dig....



Header till EMELIE

Har hjälpt Emelie med att få en ny header. Åhh ja, man blir alltid glad när "kunderna" blir nöjda. För det blev hon! Såhär blev headern nu när jag var i farten...





Min Favoritblomma


Har du någon speciell blomma, som du gillar allra bäst?



Fråga / Om länkar


Visst kan jag göra det. Det är faktiskt mycket lättare än vad man tror.




Nu kommer denna rutan upp.
* Skriv nu in vilken adress du vill länka till.
* Mål - om du vill att det ska öppnas i samma eller nytt fönster
* Titel - Vad du vill att det ska stå när du har muspekaren över.

Klicka på Infoga och sedan har ni länken där!

Enkelt va! :P



Design till CAROLIN

För några veckor sedan lotta jag ju ut denna designen och jag har ju redan skrivit om vinnaren som var: Mia.
Men som ni kan se så valde ju hon att göra om designen lite, eftersom man fick göra det om man vann.

 

Men nu var det så att en till anmälde sig och jag tog mig en funderare och bestämde mig att hon skulle få
den ordinare designen som jag gjorde, men med några några få ändringar. Den lycklige blev CAROLIN.
>>>Gå till hennes blogg/design här <<<

FÖRE


EFTER - när jag kom in i bilden :P





PS. Inga fler designutlottningar på ett tag nu!!



Can't Stop Love




>>> Fina låtar <<<



TILLBAKA

Nu är jag tillbaka igen. Har vart på en liten minisemester med husvagnen, varit på kräftfestivalen och så badat och solat med Mikaela m.m. Sedan har jag nu i helgen jobbat, igår 16:00 till 22:30, idag 11:00 till 18:00. Igår var det rätt okej, fast var ensam i slutet så då var det väldigt stressigt. Idag har det varit fruktansvärt! Kom jättemånga bussar och vi som är i disken (3 st då) slet för fulla muggar, men räckte ändå inte till. Vagnar var fulla och man slet då ännu mer. Så nu är man trött! Skönt att man har typ 2 veckor till nästa pass....

Nu ikväll, ska jag bara sitta här i min goa soffa och fixa och dona med en bloggdesign..
Hur har ni haft det i helgen? Vad har ni gjort?


PAUSE

Hej allihop! Vill bara berätta att jag kommer vara lite frånvarande de närmaste dagarna nu. Håller på med designers hit och dit, då jag har fått en beställning. Sedan ska jag också iväg en sväng, till kräftfestivalen, bada kanske och sedan till helgen ska jag jobba igen. Så jag ha mycket att stå i. Men vi ses snart igen..
Ha det gött!  Kram // Jen.



Jiiihoooo NU har jag DET - CS5



Jihoo kan ni tänka er. Igår kväll sent på kvällen fick jag det efter allt slit och väntan. Missa en grej som jag sedan märkte och vips, sen så hade jag den senaste versionen av photoshop. Var nog det roligaste jag varit med om, eller nää där tog jag i xD Men roligt var det i alla fall. Svårt att slita sig loss från det! Tänk vad enkelt allt kan bli nu med en nyare version, för det skiljer faktiskt en del än vad jag hade innan (eller har kvar) Lekte lite med några av de allra nyaste funktionerna, puppet warp och content aware som killen berätta om på klippet jag la ut. Man fick sig ett skratt, men framför allt låg hakan i backen. Så häftigt!

Mycket BÄTTRE, mycket FINARE!  -  så ja, snart är det dax att börja med en ny design till denna bloggen ;)



Bloggdesign till MIA!

Hade ju en tävling här på bloggen för en vecka sen om att vinna denna gröna designen som visas här nedan.


 

Men som det löd i inlägget där fick man även ändra på lite om man ville, för den som vann. Och nu är det så att, den som vann heter Mia, hon är en tjej som snart fyller arton år och har redan fått två söner. Mycket trevlig blogg, må ni tro. Så varför inte kika in hos henne och säga hej eller för att bara kolla in hennes nya design jag gjort.

>>> Gå till bloggen / designen här <<<

Här kommer före och efterbilder för att se vad jag har åstadkommit.



Vad tycker ni om den?



Photoshop CS5

 

Som jag kämpat för att få den senaste versionen av photoshop. Har försökt att lägga in och ladda ner en
testversion av det, men första försöket misslyckades och nu hoppas jag att det blir TREDJE gången gillt
 då den fortfarande håller på att ladda, fast på ett annat sätt nu. Titta bara här nedan vad man man kan göra! Amazing! Jag ber för att det ska gå nu, vill så gärna ha det. Är det kanske någon som redan suttit med det?




Återkommer och säger hur det gick :P



En förmiddag i Ullared


Fick reda på igår att Mikaela och hennes mamma skulle åka till gekås och undra om jag ville följa med. Så ja, jag och Mikaela har ju redan pratat om det att vi skulle dit så varför passar det inte bra då när man ändå får skjuts. Satte klockan tidigt för att gå upp, men sedan går mamma in till mig och då sover jag fortfarande. FAN! Och hoppar upp ur sängen. En halvtimme fick jag på mig sedan var dom här och vi åkte till Ullared. Detta ovan köpte jag + 2 saker som jag köpte för bara nån vecka sen, då jag följde med för min syster skull ;) Efter åt man mjukglass och var hemma redan klockan 12, då lilla jag vanligvis precis har vaknat xD

Men måste säga, SHIT så rörigt det har blivit där! Man hittar ju nästan ingenting längre pga utbyggnad, dock ser det mer proffsigare. Men man blir la van efter ett tag, hoppas jag....


Underbart väder

Precis hemkommen från en eftermiddag på stranden tillsammans med mamma och kusiner. Sicket väder! Önskar att det var så här året om. Då skulle man verkligen kunna leva livet. HÄRLIGT! Har ni också legat på playan idag?



Vinnarna av fotbolls VM 2010



Whiihoo Spanien vann!!! :) Inte för att jag har varit ett dugg intresserad. Inte sett en enda hel match,
dock satt jag och kolla på (nästan) hela finalen :P Grattis Spanien, ni var värda en seger!!

 

Bläckfisken Paul har tippat rätt på varje match och han visste då även att Spanien skulle vinna hela finalen
 och det gjorde dom ju också då Iniesta sköt hem Spaniens första VM-guld.

Det har spekulerats väldans att många medger och skapat grupper på facebook att allt fler tyskar vill fritera
 och käka upp bläckfisken Paul. Stackarn, inte lätt att vara en liten slämpig bläckfisk ....



Jag vann "Veckans Blogg!"

                    
Jiiihooo jag vann tävlingen hos nilma.se, en fördel när man fick rösta så många gånger man ville och även på sig själv, för då ger man sig inte ;) Kika gärna in vinnarinlägget (här) där ni kan läsa en liten intervju med mig. Men ett tack ska ni ha till er som röstade, har ju även lovat en länkning till er så här kommer de....

Tack JULIA - http://vackrare.webblogg.se/
Tack MIKAELA
Tack HANNAH - http://www.hannahborg.se
Tack ELIN - http://elinstenback.blogg.se/
Tack NIKE - http://nikehuayun.blogg.se/
Tack MARTINA
Tack FANNY



Helgjobb

Ska iväg och jobba snart, rättare sagt från 16:00 till 22:30. Sedan när man kommer hem blir det direkt ner i sängen och sedan upp igen och jobba 11:00 till 18:00 imorgon (söndag). Vi hörs då! Trevlig helg gott folk!!



Ja jag är hemma nu igen och kan ta det väldans lugnt fram till nästan lördag då man ska jobba igen. Skönt att vara ledig (a) hehe. Nä nu ska jag dra mig till soffan och käka godis och glo på fotboll. Vm-finalen nu ju, vilka vinner? Spanien eller Holland? Jag hoppas på spanien :P



MR CASH

 
Har sett på Walk the line nu ikväll, en film som handlar om Johnny Cash. Har ni sett den? Jag tycker i
alla fall filmen var riktigt bra! Riktigt bra skådespelare. Se den! Och ni kan ge er (pip) på att hans låtar kommer
 spelas på spotify nu ;) Hehe här har ni låten,
I walk the line....




trailern....





Hundutställning

Vid middagstiden idag var jag, mamma och min syster nere och kolla på hundutställningen dom har här på andra sidan vägen nu. Många söta vovar med några inte fullt så vackra också :P Någon gång i framtiden ska jag allt skaffa mig en liten skit, men absolut inte nu när man har zorro och tippen! :) Några bilder från utställningen kommer här ..


Så himla skön bild, denna som springer här sist, haha! Ja och nu i eftermiddag har jag klippt gräset. Nu ska jag gå och hjälpa till med maten som vi sen ska äta :P Hej så länge...



8 Juli

Vart blött och regnigt lite idag så har passat på att tittat på tre filmer som vi fick tag på som var tvungna att lämnas hem nu ikväll. Var la ingen höjdare precis tycker jag. Alice i Underlandet var bäst, sedan bröllopsfotografen. I love you beth cooper var bara töntig, men ändå rolig för den va så dum!
Har du sett någon av filmerna?


   


Ja annars har jag inte gjort så himla mycket mer, förutom att jag har ätit. Eller jo just det! Jag har strykigt mina jobbarbyxor och har sytt upp dom till capribyxor. Blev mycket bättre, var så himla lång och pösiga. Men nu, i bra längd och tighta nertill. Perfekt!

Dagens musik: Enrique iglesias nya album, Euphoria. - på spotify



Kändisar i egendesignat!

Det är väldigt många inom kändisvärlden som har fastnat för designandet av kläder. Många av de är ju väldigt beroende på hur man ska se ut och vad gör det då lättare än att skaffa ett eget klädmärke! Här nedan har vi 12 exempel på kändisar som har skapat ett märke, antingen själv eller tillsammans med en partner.....



1. Ashley Olsen i en söt outfit från hennes och Mary-Kates klädlinje The Row.
2. Beyonce i en tight byxdress från House of Deréon, kollektionerna designar hon med sin mamma.
3. Gwen Stefani i en klänning från det egna klädmärket L.A.M.B.
4. Kate Moss i en svart blazer och beige topp med knappar från hennes Topshop kollektion.
5. Justin Timberlake iklädd det egna märket William Rast.
6. P.Diddy i en outfit från hans klädmärke Sean John Clothing.
7. Lauren Conrad i en svart enaxlad klänning från hennes klädlinje Lauren Conrad Collection.
8. Nicky Hilton har på sig en svart spetsklänning från hennes märke Chick by Nicky Hilton.
9. Katie Holmes i en outfit från Holmes & Yang som hon designar tillsammans med en partner.
10. Sienna miller bärandes kläder från kollektionen Twenty8twelve som hon har tillsammans med sin syster.
11. Nicole Richie i en rosa kreation från hennes nysläppta märke Winter Kate.
12. Rachel Bilson i en svart klänning med bälte från hennes kollektion Edie Rose för DKNY.

Många av dom kör på det säkra valet, SVART! Men vi får väl ändå säga att hela bunten har lyckas rättså bra. Vem tycker du har bäst smak inom designandet och vem vill du se göra fler kollektioner?

Källa: posh24.se



Snälla RÖSTA på mig!!

Whiiihooo jag är nominerad till veckans blogg på Nilma.se :) Så skulle ni vilja vara söta att rösta på mig? Skulle bli jätteglad då! Gå till sidan här -> [länkANGE JEENLICIOUS ELLER NR 5 i en kommentar! Man får även rösta hur många gånger som helst så kläm till med några stycken, eller ahh så många du orkar ;)


Klicka på bilden för att rösta på mig :)

Jag upprepar! ANGE JEENLICIOUS ELLER NR 5 i en kommentar!
och RÖSTA MÅNGA GÅNGER!!!!!


Som tack till alla som röstar, så får ni en länk här i ett inlägg!
(Inget måste att ha blogg, ditt namn blir då bara inskrivet)

RÖSTA!

och tack i förhand :)



Min första dag på jobbet!

Ja nu är jag hemma! Började klockan ett idag och sluta sju. Första dagen på jobbet och spännande och nervöst var det. Men när jag väl cyklade hemifrån kändes det rätt bra. Så ja vad har hänt? Och framför allt vad har jag fått för jobb? Hmm jo det är så att jag var på arbetsintervju i måndags och fick jobbet som att ta hand om disken i en restaurang (Björkängs vägkrog utanför Varberg). Det var roligt! Men tyvärr jag ska inte berätta allt, det orkar jag inte. Men litegrann kan jag bjuda på....

När jag kom dit tog en hand om mig, jag fick kläder, nummer och jag lämna lite papper. Hon visade sedan hur jag skulle göra med disken. Alltså byta ut vagnar i restaurangen till tomma och sedan sätta upp disken på ett rullband och sedan sortera och in i diskmaskinen och efter de lägga det på dess vanliga plats. Ska dock också ta hand om att där finns sallad och dressing och att de folk som sitter och spelar på spelautomaterna (typ jack vegas eller vad de nu heter) att visa leg om de inte har den "rätta" åldern. Så ja jag har lite att stå i ;)

Jag fick ett himla flyt på bara några minuter och jag ska säga de, vilket trevligt folk! Kul också för man känner några stycken :P De var väldigt hjälpsamma och förklara bra.

Jag åt stekt potatis med köttbullar på rasten kl halv fem och sedan var det att ta slutspurten fram till sju då min kusin, som jobbar där kom och sa att nu är det dax att gå hem. Stämpla ut och tog cyklen hem igen....

Vilken dag! Är så glad att jag fått ett jobb, för vilket slit jag har vart med om med alla dessa Cv:n hit och dit. Visst jag hade la velat jobba mer på en klädaffär eller nåt sånt, men då blir det bara mer komplicerat. Detta var nog det bästa jag kunde få och ja jag fick det till slut också!!! Jag är lycklig.....

På lördag är det nästa gång jag kommer jobba, kommer säkert bli ännu roligare då eftersom man nu vet det mesta. Fast ett par bättre skor skall dock fixas till dess och även sy in arbetsbyxorna....



Var med och tävla om en bloggdesign!!

Tänkte köra igång en liten tävling! Har nämnligen suttit och gjort en bloggdesign och tänkte att någon av er kunde få den. Snällt va!? :P Tänkte att vi kunde ha lite roligt. Så kika gärna in designen live [här] och var med och tävla! Läs gärna igenom första inlägget också för mer info om man vinner....


Klickbar bild som tar dig direkt till designen

Så ja! Vad gör man om man är intresserad av denna nya design?
* Skriv en kommentar till detta inlägg med orden "jag vill vinna" eller liknande.
* Skriv din bloggadress och/eller email

För större chans att vinna! Bli medlem på gratis5 genom mig här -> [
länk]
* och nämn i kommentaren här vad du har som användarnamn.

Japp det var allt man behövde göra. Så anmäl dig nu! Så lottar jag ut en vinnare sedan...
Lycka till!!

AVSLUTAD!!!



Million Pieces

 
Tove Styrke Östman - (på spotify)





Just nu..

 

... äter jag hemmaodlat med socker och grädde! Mmm bättre än svenska jordgubbar :P hehe



JOBBINTERVJU



Har nästan precis kommit hem från en jobbintervju på björkängs vägkrog och jag fick de! :)) Ska under 14 dagar nu i sommar gå runt och plocka disk och diska i restaurangen där och första dagen är redan på onsdag. Om jag sedan har tur så kommer jag nog även få i höst. Så whiiiihooo, jag är glad :) ÄNTLIGEN!



Veckans två bästa låtar

 

Mike Posner - Cooler than me


K'naan feat David Bisbal - Wavin' Flag (VM-låt 2010)




ECLIPSE



I onsdags var jag på bio med Mikaela och fyra kompisar till henne, och självklart var det eclipse som vi såg.
Riktigt bra var den! Svårt att kunna bedöma vilken av filmerna som är bäst, men skulle nog faktiskt vilja
säga att detta var den bästa. Mycket fight, romantik och rolig var den på sina ställen. Den var helt enkelt otrolig helt igenom och slutet kunde inte va bättre. En höjdare verkligen! Nu undrar man ju bara när fjärde filmen kommer, för det längtar man verkligen efter.
Har du sett Eclipse? Vad tyckte du?

Några bilder från filmen nedan...





Mitt första PLASK i år

Ett litet förlåt att jag vart så frånvarande. Har tillbringat nästan en hel vecka med min Mikaela och det har varit bäst! Vi hämtade henne i tisdags efter att jag hade målat färdigt staketet hos mormor och morfar. Sedan igår åkte vi till henne och sovde över där till idag. Så ja vad har vi gjort? Solat, bakat, tittat på film (the golden door, grundge 1&2), shoppat (köpte inget), vart på bio och mycket mer. Och inte minst både igår och idag har jag badat i havet!! Hehe första gången i år (a)

Hade gärna velat stanna där mer, men fick ett samtal igår om ett jobb så ska på arbetsintervju imorgon på förmiddagen :)) SUPERKUL! Så då får vi se imorgon hur det blir med detta... :)



Jennifer, 21 år, Bor i Borås
Pluggar på Nordisk Designskola