Till minne av David Birgersson

David Birgersson, 18, är försvunnen sedan i torsdags. Många ville visa sitt deltagande.

Vi gick på samma skola
Vi gick på samma program
Vi gick i samma korridor
Det skiljde bara två årskurser


Natten mellan den 4 och 5 februari försvann David Birgersson,18, spårlöst. Avgångseleverna hade 100 dagars på Oscars i Varberg och efter att han lämnat stället kl tjugo över ett på natten försvann han som sagt spårlöst. Det är många som har deltagit och hjälpt till att försöka hitta honom men inget resultat har skett förrens igår eftermiddag (54 dagar efter han försvann) då han hittades flytande i hamnen.

Polisen gick ganska snart efter fyndet av kroppen ut med att det sannolikt var den försvunne David Birgersson som hittats. Den slutsatsen drogs innan undersökningen var färdig. Bland annat hade David Birgersson utklädningskläder i tyrolerstil på sig när han försvann och kläderna på kroppen stämmer överens. Men med hjälp av anhöriga har polisen nu idag kunnat göra en säker identifiering.

Nu ska teknikerna göra en genomgång av kroppen och titta om det finns några tecken som indikerar att han utsatts för våld.  (Källa: Hallandsnyheter )


Dagen har därmed varit jobbig och dyster, men har även känts en lättnad över att man nu vet var du finns. Information och tända ljus har funnits i skolan, blommor och ljus i hamnen och flaggorna vajar på halv stång. Imorgon blir det minnesstund för dig.

David, även om jag inte kände dig så är jag djupt ledsen. Känns fruktansvärt att detta har hänt och jag ger alla mina tankar till dig, familj och vänner. Sov gott...

♥ ♥ ♥ Vila i frid ♥ ♥ ♥"Eenie Meenie"

  
Sisodär bra dag idag. Historia, matte, och var på atletica i stan och hade spinningpass på gympan.
Gick till h&m med två andra och prova lite, sedan hem. Läst, tittat på tv, ätit

och sedan kom det tragiska beskedet........Modevisningen i "byn"Här har ni lite bilder på modevisningen jag var på igår ikväll här i vår lilla "by". Kläderna kommer
från en affär här och designade av två olika märken som gör enbart kläder i storlekar från 36 upp till
54 tror jag det var och igår var det 7 olika modeller med olika former och ålder som visade upp kläderna.
Det var inte speciellt några kläder för mig. Tyckte det inte var så märkvärdigt med dom (förutom några
få) sedan är den minsta storleken också för stor för mig. Visst var det roligt, men har vart på mycket
bättre visningar innan!!!Lumpen trendenserJag lovar! Det är snart slut på mina trendinlägg...... Bra/dåligt?

Idag har dagen vart helt okey. Åter i skolan nu efter resan, då första lektionen var textil. Kom äntligen fram lite på min kjol jag gör. Är klar till stor del av mönstret och har nu också tagit hem mönster, tyg, foder. Så på lovet kommer jag göra en del har jag bestämt :)

Sedan hade vi klassråd kort efter, där jag var ordförande. Haha meningslöst! Åkte till den andra skolan och åt och hade engelska. Inställd lektion där efter så var hemma redan kvart i tre.

Nu ska jag ta tag i och läsa en liten tysk bok, (för att man är tvungen). Sedan får man förmodligen mat och sen ska faktiskt jag och mamma på modevisning, de ni! Haha får la se om det är något att hurra för...

Byebye angels...Hårets ALLA trender 2010
..... Hoppas det var ett användbart inlägg! Något ni ska satsa på??Svaren till frågestunden

Moira frågar: Vilka bloggar läser du? 
SVAR: Jag brukar inte följa bloggar så mycket utom min bästa kompis och min systers. Men visst har jag en hel del som jag följer på bloglovin, men där går jag bara in på ibland. Blir mest att jag läser dom bloggarna som kommenterar här. Jag är ingen person som läser kissie, paow, blondinbella m.m. Utan håller mig till exempel mer till http://lailaaziz.blogg.se/ och http://bunnys.se/. Dom e bra!

Hilda frågar: Vilka bloggar läser du?
SVAR: Läs ovan!

    -||-    : Hur får du besökare?
SVAR: Nä du! Ibland har jag faktiskt inga alls nästan och ibland väldigt många. Men det beror faktiskt lite på årstid och lov. Jag gör inte heller något för att få fler (längre) men ett stort plus om man vill ha fler är att kommentera mycket och vara glad tillbaka. Bloglovin och fler inlägg tycker jag själv inte blir någon större skillnad, möjligtvis då man har en egen tävling på bloggen.

Yvonne frågar: Vilket plagg tycker du man ska satsa på att köpa till sommaren? :)
SVAR: Helt klart en nudefärgad kort klänning i tunnt, luftigt tyg. Supersnyggt till stranden! Mmm  

Jennifer frågar: Drömresemål? :)
SVAR: Skulle verkligen vilja åka till USA, NY ett alternativ då. Men sedan skulle jag också vilja åka till Australien och Borneo. Vill åka jorden runt förresten, men dit tar jag mig först! ;)

Sara frågar: Vilket är ditt största intresse?? =)
SVAR: MODE! Alltså kläddesign, trender, kläder, tyger, designers osv. 

Blev inte så många frågor, men tack för dessa i alla fall :)HEMMA

  
  

Hej! Det var längesen, en vecka sen. Jag sa inte varför jag försvann, men jag åkte till fjällen jag, Lofsdalen!
Det har vart helt okej. Åkt skidor, solat i backen, slappat i lägenheten, spelat bowling, ätit mm, hela veckan lång. Vart fint väder. Småsnöat någon dag, men mest sol. Har vart plusgrader så det var lite söligt i backen. Men det har såklart gått ändå. Riktigt skönt med lite semester och ett bra avslut på den långa vintern.

Idag har man bara tillbringat tiden i en bil i 10 timmar. Sovit lite och sedan sett på film. Äntligen hemma nu
det verkar som våren ändå är på väg ju! Snön är ju nästan borta, bara kvar på några ställen. Gott de!

Så nu är jag back in businness. Längtat! Kommer svara på era frågor senare idag, men hade inte vart fel med några till! Så ställ en fråga! Sedan har även kikat in på mailen och fått en inbjudan till voddler, från voddler. TACK! Det ska man också fixa. Mat och sedan körslaget också! Får la börja att packa upp......Fråga medans jag e borta


Kl fyra i natt åker vi iväg en liten sväng. Undrar om man kan hålla sig vaken till dess!? Hoppas det, så får
man sova mycket i bilen. Därmed ingen bloggning, men man vet aldrig när jag kommer igen :P mohaha

Något ni kan göra under tiden!! ........

Hej så länge!! ;)VODDLER invite?Ahh liksom som jag gjorde för spotify att man ställde sig i kö, näpp det går inte! Det går
kanske men man får aldrig inbjudan. Har använt mig av facebook sida. Näpp, verkar som
att det inte funkar där heller.

SÅ SNÄLLA OM DET FINNS NÅGON LITEN FIN PERSON DÄR UTE SOM HÅLLER I EN INVITE,
(eller som kan hjälpa mig på något sätt)
HÖR AV DIG/KOMMENTERA! DET HADE VART GULLIGT :)
du får självklart något som tack, men vet inte vad :PFinalister korade


Yes äntligen åkte Willy ut. Att man ens röstar på en som dansar dåligast i ett dansprogram? Vad är det
för vits med det liksom. Men jag är glad över finalisterna som blev. Dom har ju självklart varit bäst i
genom hela säsongen så det är dom verkligen värda. Nästa fredag då asså, vem vinner tro? :S hmm....Songs n epoch


Förlåt att man varit lite Oaktiv, men har faktiskt inte haft tid. Skolan på dagen. Haft prov, gick jättebra förresten :), läxor, plugg, packning m.m. Men har i alla fall haft det skapligt de senaste dagarna ändå. Hoppas ni också haft det! :)

Idag var det då tyska som gällde, sedan musik, då vi gjorde "klart" våran egna låt och visade upp. Blev säkert bra, men eftersom man inte fick höra dom andras innan "uppvisningen" tyckte man ju såklart att många var mycket bättre. Men kul att prova på det lite i alla fall. Detta var sista musik lektionen i detta ämnet och om två veckor blir det bild tror jag.

Efter det gick vi och åt. Sedan hade vi dräkthistoria. Satt och titta på ett modedräktsavsnitt typ. Med kläder på 1800-talet. Skulle samla lite fakta till ens egna epok, men det var inte länge min epok visades på den 50-55 min långa filmen, 1 minut kanske :S Efter sett det, skissa jag upp en en klänning till den epoken.

Hem, packa, mat, duscha, tv, data..........If We Ever Meet AgainHot n Cold
Nothin' On You

   
MIN FAVORITLÅT JUST NU MIN FAVORITLÅT JUST NU*MIN FAVORITLÅT JUST NU MIN FAVORITLÅT JUST NUUpdate: plugg plugg plugg, packning packning packningIn the dark

 
Filippa K, Whyred

Nu var man åter i skolan igen och haft det rätt lugnt. Historia, Matte och Idrott. Hem och pluggat och ätit.
Har prov på torsdag sedan nästa vecka åker jag till fjällen, så blir en hel del plugg både innan och efter.
Tagit en paus och tittar på dating in the dark nu.NY TREND!!Vad tycker du om den nya trenden? Kommer du haka på den?Same image..


Idag har det vart studiedag här så jag har bara varit hemma och haft det väldigt slappt. Vaknade ovanligt tidigt. Åt frukost m.m och sedan har jag kollat på film/tv och pluggat, pratat med Mikan (som jag gör även nu) och ätit igen.

Känner att jag är väldigt tom på ideér just nu. Vet inte vad jag ska skriva om? Och det är inte vanligtvis det jag brukar säga. Känns som det kommit ut lite väl många trendinlägg på sistone eftersom jag inte vetat vad jag annars ska blogga om. Men har det blivit alldeles för mycket? Eller vill ni veta mer? Kommentera!

Nu väntar duschen....

 Justin Bieber ft. Ludacris - Baby , hörde den på MTV innan idag och visst vanligtvis gillar jag han inte så mycket men denna låten var rätt bra. Sjukt töntig video dock.


Pasteller & Draperat
Gagas nya succévideo


Lady gaga har lagt ut sin nya musikvideo på Telephone på youtube och så här skriver expressen om det:

När Lady Gaga lade ut videon till "Telephone" på sin Youtube-kanal i fredags nådde den smått otroliga 600 000 klick - på drygt en kvart. Efter över 16000 rankningar av andra Youtube-användare hade videon ett snittbetyg på 4,5 av 5.

Den är över nio minuter lång, regisserad av svenske Jonas Åkerlund och gästas av megastjärnan Beyoncé.

Kanske är förklaringen till den stora succén ett uppseendeväckande och hett omdebatterat rykte som den senaste tiden spridits om Lady Gaga - ett rykte som säger att hon är tvåkönad.

Och i Youtube-succén sätter hon en gång för alla p för penisryktet. 
I videons öppningsscen blir hon bryskt behandlad av två poliser, som klär av henne och låser in henne i en cell.
- Jag sa ju att hon inte hade en snopp, säger den ena polisen när de går därifrån.
- Trist, replikerar den andra.


Lady GaGa Beyonce Telephone videoLady GaGa Beyonce Telephone video

Är detta godkänt? Eller har Lady gaga gått för långt?Anna is the winner
Nå vad tycker ni om resultatet? Jag älskar det!! Detta blev jag väldigt glad över. När jag hejade på Anna i idol för nåt år sedan kom hon inte till finalen, men nu går hon hela vägen till Oslo! När jag såg för första gången att hon skulle vara med i melodifestivalen blev jag med en gång väldigt glad och sedan när jag hörde den, har den nästan gått non stop här hemma. Mer än alla dom andra låtarna. Det borde vara fantastiskt för henne. Tänk hon är bara 18 år, har en röst av guld som går verkligen in i allas hjärtan och hon är verkligen en värdig vinnare i melodifestivalen 2010.

Melodifestival - Finalen

I kväll är det dax för finalen av melodifestivalen och jag är laddad! Ska bli skoj att få veta vem som ska representera i eurovision song consert i år och vem som blir vinnaren av melodifestivalen 2010. Detta är något vi inte får missa! Men vem tror vi att det blir? Här kommer låtarna och startorningen:1. Bidragets titel: You're Out Of My Life
Upphovsmän: Henrik Janson, Tony Nilsson
Artist: Darin2. Bidragets titel: Jag vill om du vågar
Upphovsmän: Pontus Assarsson (text & musik), Daniel Barkman (text), Jörgen Ringqvist (text & musik)
Artist: Pernilla Wahlgren3. Bidragets titel: We Can Work It Out
Upphovsmän: Andreas Johnson, Bobby Ljunggren, Marcos Ubeda
Artist: Andreas Johnson
4. Bidragets titel: Kom
Upphovsmän: Niclas Arn, Gustav Eurén, Karl Eurén
Artist: Timoteij5. Bidragets titel: Hollow
Upphovsmän: Anders Hansson, Fredrik Kempe
Artist: Peter Jöback6. Bidragets titel: Unstoppable
Upphovsmän: Alexander Kronlund, Hanif Sabzevari, Dimitri Stassos, Ola Svensson
Artist: Ola7. Bidragets titel: I Did It For Love
Upphovsmän: Kristian Wejshag (text), Lars "Dille" Diedricson (musik)
Artist: Jessica Andersson8. Bidragets titel: Keep On Walking
Upphovsmän: Salem Al Fakir
Artist: Salem Al Fakir9. Bidragets titel: This Is My Life
Upphovsmän: Bobby Ljunggren (musik), Kristian Lagerström (text)
Artist: Anna Bergendahl10. Bidragets titel: Manboy
Upphovsmän: Fredrik Kempe (text & musik), Peter Boström (musik)
Artist: Eric Saade

Nå vem tror ni att det blir? Själv tycker jag nästan alla är bra. Fast gillar inte Timoteij, Pernilla, Jessica
 så mycket och har mer fastnat för Darin, Anna, Peter, Ola och Erik. Får hoppas det blir någon av dom.
Vem tycker du??FASHION


* Matcha randigt och rutigt * Markera midjan med en kort kavaj *Dräkthistoria

Dagen har vart rättså bra faktiskt! 8.10 hade vi tyska som vanligt och sedan efter den lektionen börja vi på en ny inriktning bland estetinriktningarna, nämnligen musik! Helt OK. Spela först lite på en afrikansk trumma och sedan delade vi in oss i grupper och skulle då skapa en låt utefter en text. Så nästa gång ska vi spela upp den. Mat kl 12.

Kl 13.00 börja vi på textilen och börja på en ny uppgift. DRÄKTHISTORIA. Var intressant att se hur det förändrades från medeltiden till 1900 - talet. Stora höfter, krinoliner, platta bröst, stora bröst, lager på lager, genomskinliga tyger, kragar, pärlor, håret, turnyrer osv. På tal om turnyrer så är det en turnyrklänning jag ska göra. Har fått i uppgift att skriva om sin epok man valt och sedan också sy en klänning till en liten docka. Kommer bli hur kul som helst. Turnyrklänningar kanske inte säger er så mycket. Men dom hade adelskvinnorna under 1870 till 1890 (så kallade Stilblandnings- "tiden") och såg ut så här:

   

Bakdelen i fokus rent ut sagt! Efter att krinolinen försvann så vipps så satsa dom på att framhäva baken.
Så det är detta jag kommer pyssla med på fredagarna framöver. Efter att vi på lektionen fått info om
epokerna valde vi en. Skulle se ett program om det, men som strula till det för mig och två till. Därför
sökte vi igenom böcker och så. Efter lektionen gick jag och Linn lite i stan ( köpte godis till kvällen :P )
Japp och sedan hem. Blir att ta det lugnt som vanligt ikväll. Blir definitivt god mat! och Lets dance såklart.Fashiontrend


* Baseballjackan * Tenniskjolen *Shooting dogs

Detta har hänt idag!

8:00 Gick upp! , 9.25 Mot bussen och stod där och vänta i över en kvart innan den kom.
Direkt till engelskan och kom därför också försent men läraren accepterar det på torsdagarna.
10.40 Engelskan slut , 10.50 Matte , 11.40 Matten slut och gick och åt.
12.10 Börja tidgare med historian för att hinna se en hel film, vilken var Shooting dogs.
Jättehemsk men bra film. Usch så jävla synd om dom.

OM FILMENRekommenderar denna filmen, men var beredd på hemska scener (typ hela filmen)

Efter filmen gick vi till "estetskolan" och hade bild. Kom hem 5 och åt precis.Sminktrender 2010

  
  
SOTADE ÖGON * NATURLIGT * STARKA FÄRGER * RÖDA LÄPPAR
är några av våren/sommarens sminktrender.Filmer..

 

Har inte sagt att This is it filmen kommit ut och den har jag faktiskt hemma hos mig nu. Funderar bara
på när jag ska se den. I helgen? Eller spara den till fjällen? Det är frågan det ;) Sedan så nästa lördag
kommer new moon ut på dvd, då ska även den köpas :) Filmtajm! 
 Eclipse -full trailer

 
Nu är den här! För idag är det premiär för trailern för film nummer tre i serien!
Nämnligen Eclipse som ni kanske förstår? Åhh vad jag längtar till den 30 Juni!!

(Och som ni alla kanske redan vet, så har även Robert och Kristen kommit ut
att de är ett par, kan det bli bättre? Dom är så söta ihop!)

Här har ni trailern!Music with the big M

 
Ussschh känns som man har vart i skolan i två dygn idag. Har gått jättelångsamt och inte heller haft
några roliga lektioner. Har varit trött hela dagen, inte orkat något. Men tack och lov att man inte har
massa läxor för då hade det gått illa. Har ätit och sett på andra avenyn på nätet. Sitter nu och lyssnar
på fina melodier. Åh jag älskar musik! Vad gör du själv? :PTrend 2010 - visa magen

Trend 2010 - underkläder


 Favoriter från Oscarsgalan

  
  
  
  
Ja mena klänningarna asså! Men det haja ni va? Vilken är din favorit bland favoriterna? :PTisdag

 
Acne, Carin Wester

Tjola hoppsan! Idag är jag på hugget! Blev både sovmorgon och sluta tidigare idag! Underbart! Börja kl
9.20 och sluta 11.40 därför att gympa lektionen var inställd typ. Så blev endast två lektioner idag å jag
kom precis hem. Blir att äta lite nu och hitta på något kul. Har bara en läxa denna veckan och den är till
imorgon så får göra färdigt den med. Vad hittar ni själv på en dag som denna?Tre -nderTrend - vår/sommar 2010Irina Shabayeva

Och vinnaren av project runway säsong 6 blev: Irinaoch så här såg hennes kollektion ut (klicka för få större bilder) :

      
     

fast de andra två tycker jag var fullt så lika bra, här kommer några plagg jag tyckte va fina av dom:

      

Nu blir det natten för mig. Börjar 10 över 1 imorgon så kan sova rättså länge! :) Nice.. God natt!Project Runway FINAL!

 
Ikväll koras vinnaren av Project Runway säsong 6. Detta får bara inte missas. Tittar någon? Vem vinner?
19:00 i TV3Två vår/sommar trender

Har laddat upp med många trend inlägg som ni kanske redan har märkt?
Ni som röstat i menyn har ju valt att ni vill se mer trend inlägg så nu ligger det
en del i utkastet nu så det kommer komma lite då och då. Mer än innan!
(Min fashionweek) haha , Här kommer två tips!

Trend - vår/sommar 2010Trend 2010 - Byxdress

Mina presenter :)


Hoppas ni ser vad allt ska likna :) Annars e det bara och fråga om du är nyfiken..
(De två vita tröjorna ska jag göra om och göra tryck på, som ni ser längst upp till höger)
TACK TILL ALLA!!!!Fel finalister!


Fast egentligen behövs det väl lite tjejer också i finalen :PTrend - vår/sommar 2010Andra ChansenVilka två blir det som går vidare imorgon?


Pernilla Wahlgren - Jag vill om du vågarJessica Andersson - I Did It For love


Neo - Human Frontier


Pauline - Sucker For Love


Pain of Salvation - Road Salt


Kalle Moraeus & Orsa Spelmän - Underbart


Alcazar - Headlines


Crucified Barbara - Heaven Or Hell
Fackteckningsarbete

Hejsan! Idag har det vart en helt okey dag faktiskt. Tyska dock första lektionen men sedan hade vi teater och då var det roligt för vi gjorde teatersminkning :) och alla såg väldigt roliga ut. Men var riktigt svårt att ta bort, men vad förväntade man sig efter att kletat in hela ansiktet.

Sedan stanna vi kvar där och åt en macka som vi tog med istället för att gå till en annan skola och äta. Men detta gjorde vi nämnligen för att fixa fram tygprover till arbetet i fackning, som för övrigt gick toppen! Man skulle lägga ut sitt arbete på varsitt bord sedan skulle en annan tolka mitt arbete och jag någons annan osv. Sedan skulle man prata ihop sig och "försvara" sig lite. Allas teckningar var fina och de flesta gick i klass som affärer som wilma, mq och h&m medan mina plagg hamnade på face lyckligtvis (märkesbutik i varberg, med bl.a filippa K, Odd molly m.m.) Så det var roligt att höra och de verkade gilla alla mina unika plagg väldigt bra! :D

Efter den lektionen stanna jag kvar och hade utvecklingssamtal i ca en timma. Pratade mycket om kläder och högskolor m.m. Är nu då hemma och ska senare ikväll vidare till Becca (och Fanny) De hade troligen fixat ihop någon present så får se var det kan vara :P

Här kommer lite bilder på mitt facktecknings arbete.
Vi skulle som sagt göra två skjorta/blus och två kjolar i temat Storstad och Strand


 
Strängt förbjudet att kopiera dessa bilder ovan! Låt mig ha mina idéer i fred!

Inspirationen, Storstad/Kontor
 
Strand
 

Vad tycks?Kicks nya reklamNu är det premiär för KICKS nya reklamfilm! I filmen vill vi med glimten i ögat illustrera det
 passionerade förhållande vi har till våra skönhetsprodukter. När du upptäcker att favoritmascaran
 inte längre ligger i necessären, när du står i duschen och det inte kommer ut en enda droppe
schampo ur flaskan, när du glömt kvar din bodylotion på gymet, när parfymflaskan glider ur händerna
 och krossas mot golvet... Du kanske känner igen den där känslan? Men don't panic! We have it!
Det är bara att komma in till din KICKS-butik och pusta ut! Om du är sugen på att hitta nya
 produkter hjälper gärna våra makeupartister, hudterapeuter och skönhetsexperter dig
att upptäcka dina nya skönhetsfavoriter!

KÄLLA: kicks.se

Hiss eller diss till reklamen??Nu ska jag göra klart ett arbete inom fackteckningen. Kommer ta hela kvällen,
så vi hörs av imorgon igen. Då jag kommer visa mina presenter här. Puss o kram...
17 års dagen som var


Det var den bästa födelsedagen på länge
. Igår vakna jag klockan sex av att mamma och pappa kom in och sjung. La en stor katt i sängen och paketerna såklart. Efter jag öppnat dom somnade jag om en stund och låg ungefär en och halv timme till med katten i jämte mig.

Sedan gick jag upp och fixa i ordning mig och åt frukost. Mamma skjutsa mig sen till skolan där jag fick många GRATTIS! nästan alla i klassen visste om det :) Vi hade matte första lektionen som började klockan tio i elva. Där jag faktiskt inte gjorde någonting utan prata hela lektionen med Linn :P Hehe busigt! Sedan var det mat och då var det faktiskt tacos. Rättså gott då ju! Gick till gympan och hade boxning där jag kämpade som en blå dåre och riktigt kul var det!

Sedan gick jag och Linn till stan och titta runt i lite affärer och sedan hem med mamma som redan var där. När jag kom hem åt jag lite tårta och började sedan med bokrecensionen jag var tvungen att bli klar med. Mamma och pappa kom med en ytterligare paket och sedan blev jag sjukt överraskad!! :O

In till mitt rum kom Mikaela och hennes familj och sjung och hade med sig paket. Hade aldrig anat detta. Och ja jag blev riktigt överraskad och glad. Japp sedan var det kalas "hela" kvällen (åt smörgåstårta) och recentionen hann jag inte med :P lyckligtvis!

Har aldrig fått så många gratulationer förr och jag tackar så mycket för det!! TACK TACK TACK......
Ni är bäst!


Idag har det däremot varit en jobbigare dag. Tyska (tråk), Svenska (lyssna på redovisningar), Engelska (pratlektion med spel), datakunskap (gjorde någon lätt grej med word), matte (jobb) Hem sedan med bussen och börja med recentionen som jag nu blivit klar med. Plus så har även min syster från gotland kommit hem. Åt mat och fick paket från henne :) (alla paket visas om några dagar)

Nu ska jag duscha och gå och lägga mig sedan. Mer arbete väntas i morgon. Puss!

 


17 år!!

Fyller år imorgon..

Ojoj vad jag har kämpat! xD haha, jag lyckades läsa ut boken! Blev precis färdig och hållt på hela dagen. Förutom då jag ätit macka, tårta, kvällsmat osv. :P Hehe. Nu är det bara bokrecentionen kvar, men den får jag göra imorgon för är helt slut nu. Och ja, imorgon är alla skolorna i kommunen öppna igen så börjar då igen. Men lyckligtvis så behöver jag inte vara där innan tio i elva för en lektion är inställd och har sedan bara två lektioner.

Men sovmorgon blir det la ändå inte. Hehe för det är inte många timmar kvar nu tills jag fyller år! Japp precis, imorgon fyller jag 17 år. Tro det eller ej ;)Jennifer, 21 år, Bor i Borås
Pluggar på Nordisk Designskola