På resande fot

Medans de andra stanna hemma åkte jag och mamma i söndags mot Oskarshamn och tog sedan båten över till Gotland och till min syster. Där har vi roadtrippat lite mot norr och söder, gått på loppisar, vart vid stranden, ätit på creperiet och glassmagasinet osv. Där också slit och släp igår och idag då vi fyllde släp, takbox och bil full och tog båt över till Nynäshamn och vidare till nya stället i Stockholm, hon flyttat till efter tre år på ön.

Så blev för mig att säga hejdå till underbara Gotland en fjärde gång idag! Blir att se nu vad Stockholm har att komma med innan jag åker hemmåt igen, var ju ett tag sedan jag var här!

Bilder kommer när jag är hemma, sitter just nu via mobilen. God natt!Giambattista Valli

Här snackar vi volanger i mängder från Giambattista Valli´s höstkollektion! Gillar dock inte formen på den sista men annars döläckra.
 


Halkan

     
Idag har jag tillbringat dagen med att slira runt på halkbanan i halmstad. Riskutbildning 2, avklarad!
Dessutom rolig kväll med mina fina flickor, Kajsa och Linn. Imorgon står packning högst på listan.
 


Tjugotredje

Gått igenom ytterligare av alla kläder som finns här, blev totalt hela 3,5 knökfulla såna där jättestora svarta plastsäckar. Sånt som man sparat men inte använt på länge och ej kommer vilja mer. Inte klokt vad mycket det va! Hoppas det kan komma till användning för någon annan i alla fall.
 
Haft två körlektioner idag och imorgon händer det något annat nytt. Var även med Fanny igår och de andra tjejerna imorgon kväll.
 
Ps. Hänt nåt knas med designen!? Ser det märkligt ut för dig också?
 


Hösttrend 12 - Mörkrött

Gucci | Diane von Furstenberg | Nina Ricci | Haider Ackermann
 
Hetaste färgen nummer ett i höst? .... Är rött i mörka toner som oxblodsrött och vinrött. Nyanserna förekommer främst på kappor, byxor och klänningar även kombinerat i en annan het hösttrend nämligen skinnmodet.
 


Ett annat väderstreck

Var på sommarstället i Skåne i helgen. Ett tag till man kommer dit igen, för i denna helgen som kommer ska man nämligen iväg till ett annat väderstreck!! Lovely
 
Har även gått igenom mina garderober och klädhäst och rensat bort några plagg, ytterligare finns. Så det ska man kanske göra imorgon om man hinner, plus lite smågrejer och fortsätta rita streck hit och dit i syrummet.
 


Lime light long knit

Fick ett presentkort av nelly.com i början av förra veckan. Så idag dimpa det ner en stickad tröja av
märket Rut m. fl. i brevlådan, som ni ser här ovan. Snyggt till som gott som allt!
 


Medans andra...

...börjar skolan igen denna eller nästa vecka (vilket jag inte gör!!) så står det körlektioner och arbete uppe i syrummet uppskrivet. Har varit där i några timmar idag med projektet och tycker det känns att jag snart kommer avsluta detta "kapitlet", fast är en liten del kvar men inte jättemycket. Detta gick fortare än vad jag trott och efter det börjar det roligaste!
 
Imorgon ska jag träffa X mellan två körlektioner och köpa lite extra material som vi inte köpte förra gången.
 


För himla härligt

Igår kväll kom jag hem igen från Torekov utanför båstad, efter att ha spenderat min tid där i förra veckan. Mikaela följde också med denna gång. Sol, bad, promenad och cykelturer, kortspel och vännermaraton bland annat. För himla härligt, helt enkelt!
 


It's all about fashion

Kate Moss Behind the Scenes at Her Vogue UK Shoot by Toby Knott
 
En träff om projektet idag med X, gick mycket bra. Va lite spänd om det skulle passa eller inte men det gjorde det lyckligtvis. Fortsatte sedan några timmar på eftermiddagen så hann göra en del. Spenderat sedan kvällen med att titta på top model/project runway och äta glass i stora lass. Avslutat det hela med att klickat hem en tröja från Rut m.fl., den visar jag självklart när den dyker ner i brevlådan. Imorgon händer det grejer!
 
Fått också reda på mitt andra (sista) antagningsbesked! Kom in på digital modeskiss som jag var reserv på, så den kursen och cad-system för textila konstruktioner kommer jag läsa i höst, kommer alltså inte registera mig till färglära som jag snackat om innan.
 


Magnetic nails

Enkel och fräck effekt med magnetic nails från Isadora.
 


Inte varje dag man vaknar av en jordbävning

 
Klockan fem i morse vakna man till av ett dån och kände att hela sängen och marken skakade. Trodde något i huset höll på att explodera, eller att det var åska men utan dunder (?) Tanken kom sedan efter att fort sprungit upp från sängen att de måste varit ett jordskalv så mycket som marken skaka.
 
Inte varje dag man vaknar av ett sådant alarm, mycket underlig känsla.
 


Det är ööööööver nu!

Igår vid klockan 17 sa vi hejdå till denna tjejen. För nu är mitt schema slut på vägkrogen! Framtiden får avgöra om jag ska jobba där någon enstaka gång till eller om det nu är slut där, beroende om jag får nytt jobb eller inte. Har ju trots allt jobbat där i 3 år.
 
Dax att fokusera på det andra!
 


Toile

Efter några jobbdagar var jag ledig igår, så gjorde färdigt arbetet med det hemliga projektet hittills för nästa möte med X i den kommande veckan. Idag har jag återigen jobbat och imorgon är det SISTA schemalagda passet!! Så skönt! Just nu sitter jag och tittar på film.
 


Hösttrend 12 - Guldigt lyx

Inte för att jag vill att sommaren ska ta slut men hösten är snart här även om vi vill det eller ej. Och då är det nya modetrender på G, där ibland guldigt lyx i form av till exempel broderier. Ja ni fattar nog hela grejen genom att bara se dessa bilder från Dolce and Gabbanas höstkollektion ovan. Mina ögon älskar detta! Gör dina?
 
Börjar nu så smått presentera höstens trender härdan efter! Vill du ta del av det?
Följ mig på bloglovin ->  Follow on Bloglovin
 


Watermark

 


Första Augusti

Första augusti och det är snart två månader sen jag tog studenten, insane! Om jag minns rätt så har jag inte visat någon av bilderna vi tog för tackkorten. Skicka ut flera olika och här är två av dom!
 
Och när det gäller bilderna från projektfotograferingen så kommer jag inte publicera dom innan hennes arbete är färdigt nästa år.
 


Jennifer, 21 år, Bor i Borås
Pluggar på Nordisk Designskola