Jennifer, 21 år, Bor i Borås
Pluggar på Nordisk Designskola

Det hemliga projektet AVSLÖJAS!

 
 
Nu har jag, Jennifer Svensson fått äran att för er kunna berätta vad jag hållt på och håller på med. Ni som följt mig har fått höra talas om ett hemligt projekt och nu ska det avslöjas! Inte riktigt allt, men NÄSTAN! (Mycket text jag vet, men lovar att de är så värt att läsa varenda ord som har skrivits av så mycket kärlek)
 
Det hela började i maj månad i år, jag fick info om ett projekt genom textilen om att en tjej behövde hjälp inom den textila delen i ett projekt hon skulle starta. Jag skicka iväg ett intressemail och efter någon dag träffade jag Emmelie Olofsson (Gå in på hennes blogg och följ projektet i hennes aspekt). En grymt söt och urtrevlig tjej som kallats för X under denna tid då projektet varit hemligt.
 
Jag fick jobbet på studs och hon berättade vad vi skulle göra. Vi skulle ta fram ett unikt klädesplagg till en kollektion som kommer ut våren 2013. Hon hade sina idéer och utefter det designa jag och skissa mängder som vi därefter plocka ut delar ifrån och skapa en perfekt helhet.
 
För mig var det sedan dags att göra mönsterkonstruktion till dessa plagg, gradera till olika storlekar, vi köpte tyg och tillbehör som jag sedan använde för att sy upp prototyper. Mitt arbete blev klart i början av oktober och är nu iväg för produktion utomlands. Samtidigt har Emmelie startat upp företaget vid namn Lie-em (loggan ovan), det namn den färdigutvecklade produkten kommer säljas under och till första delen ha sin återförsäljare hos hennes systrars nyöppnade webbutik på www.systrarnaolofssonshandelsbod.se. In och kika vettja där ni till slut även kommer finna vårt verk!
 
På sista tiden har projektet avslöjats så smått mer och mer. Tex kan man ha hittat denna intervju nedan som har sänts ut till hela Halland i Hallands affärer förra veckan och i en liten text i Varbergs posten idag. Så som ni förstår kommer ni alla, varenda en få ta del utav detta sedan när själva produkten är avslöjad och finns till försäljning!!! Och lovar, det är något alldeles speciellt som jag tror är svårt att motstå.
 
Jag är så otroligt glad så ni förstår inte, detta jag upplevt, lärt mig och att jag fått denna möjligheten är SÅ enorm. Och detta fantastiska äventyr är långt ifrån slut, DET ÄR BARA BÖRJAN!
 
Låter det intressant och är mer nyfiken, kika i min hemliga projekt -kategori och se vägen både före och efter detta, samt gå även vidare till Emmelies kategori med samma namn där ni kan läsa ytterligare tankar om allt detta.
 






Jenny

Spännande! :D

Skrev detta: 2012-12-19 / 22:05:10
Blogg/Webbsida: http://jennyjanssons.com
Liborius

roligt:)

Skrev detta: 2012-12-19 / 22:44:33
Blogg/Webbsida: http://liborius.blogg.se
Nathalie Nyrén

Tänkte kika in och säga att jag bytt blogg, kika gärna in där också :D kram

Skrev detta: 2012-12-19 / 23:55:53
Blogg/Webbsida: http://nattstad.se/nathalienyren
Hanna Karlsson

Vad kul!

Skrev detta: 2012-12-20 / 07:37:47
Blogg/Webbsida: http://hannafialotta.blogg.se/
lovisa/polichinelle

hej svejs! gå gärna in och tävla hos mig: http://polichinelle.se/2012/give-away-tees-melick-your-wounds.html kram!

Skrev detta: 2012-12-20 / 09:52:26
Blogg/Webbsida: http://polichinelle.se



Sätt färg på min vardag genom att kommentera!

- Upphovsrättslagen skyddar allt jag skapar, design/foto/kläder osv får EJ kopieras!
- Jag har gjort min bloggdesign själv, gör inga gratisdesigner till andra.
- Vill du beställa bloggdesign av mig, läs vidare i kategorin Bloggdesign -Beställa design?
- Jag är tacksam över alla kommentarer, även reklam.
- Om du inte har någon blogg så kika tillbaks senare i inlägget för kommentarsvar.


Namn:


M@il: (publiceras ej)


Blogg/Webbsida:


Kommentar:


Kom ihåg mig?
Trackback