Torekov

 


Malgosia Bela by Greg Kadel

 
Varit lite frånvarande här ett par dagar, men har inte glömt av er. I lördags kväll var jag på en fest med lite tävlingar sen hem nåt så när så jag hann packa färdigt innan vi skulle åka neråt till skåne i söndags. Efter en snabb sväng förbi Båstad kom jag hem idag från Torekov där jag varit och tagit det lugnt. Blir säkert att jag ska snart dit igen, är så harmoniskt och mysigt där. Men först en vecka med jobb, jobb, jobb!
 


Premiärdoppet

 
Ledig igår så låg på stranden hela dagen och tagit årets första (två och ett idag) dopp i havet, i Sverige.
Snart augusti ju så sjukt att man inte fått bada förens nu och vem vet dessa kanske är dom enda sommardagarna man får så bäst att passa på under tiden. Idag begav man sig tillbaka till stranden för
lite fotojobb för ett projektarbete -"del 1". Blev nog lyckat!
 


Ceremony

Anna von Hausswolffs nya album har kommit ut nu! Har inte lyssnat så mycket men är säkert ett bra album
med tanke på vad hon gjort innan. Magisk röst! NI måste höra henne. Här har ni albumet från spotify!
 
 
 
Update: Njaa, för mycket instrumentalt för min smak. Men mountains crave och red sun kan jag
rekommendera i alla fall.
 


Iekeliene Stange by Enric Galceran

Jobbat idag, jobbar imon. Sen är jag lite ledig igen. Därefter en vecka kvar. Sen tar vi tag i allt det andra!
Dax att gå till sängs, nighty night hurrni!
 


Macarons

Dagens mumsiga pyssel! Macarons med smak av hallon, choklad/nougat och med espresso house chai te-pulver. Första gången och gott blev det!
 


Liseberg

Kom hem med ett stort leende igår efter att ha firat (minst) 10 år med min fina vän Mikaela en dag på Liseberg. Förevigt vi!
 


Vecka 29 år 12

Suttit ute i solen | Gjort mönsterkonstruktion | Varit på gekås | Provat en brun utan sol | Gosat med katterna | Lagat kvällsmat och ätit annat gott | Målat | Idag jobbar jag 14-21 | Mikaela kommer | Vi till Liseberg imorgon på vår speciella dag!!!! :D
 


Pattern making

 


Svar på antagningsbesked

Japp såhär blev mitt svar! Rätt stor chans att jag kommer in på 1:an då jag var första reserv där så i så fall blir det att jag inte registerar mig på färgläran, kanske inte gör det ändå. Det får vi se då. En sak i taget!
 
 


En dans på knivens egg

Kändes som man kom hem med en kniv i ryggen igår. Orkar inte mer och länge till blir det inte heller. Inte många knop man haft kraft till idag på grund av det. Längtar tills sista dagen!
 


Går igång på riktigt nu!

Weheartit.com
 
Tillbringade hela eftermiddagen igår med X för det hemliga projektet. Har nu fått klart för oss hur allting kommer se ut så nästan exakt det kan bli och köpt material som jag kommer behöva i början. Avtal påskrivet och mycket ny nyttig information som ger mig och denna hela processen gång på gång fler erfarenheter till framtiden, både av mig själv och av X. Kan inte beskriva med ord så himlans glad jag är. Kunde som jag sa till X, inte fått en bättre start nu efter gymnasiet. Lever i början på drömmen!
 
SÅ! Det är nu mitt arbetet verkligen går igång på riktigt! Nu kör vi så det ryker!!
 


Kursval inför hösten -12

Igår fick man redan på vilka kurser man blev antagna till och vilka man hamna som reserv på. Av 10 blev jag antagen 5 och reserv 5. Just nu är det dessa jag funderar över om jag ska tacka ja eller nej till platsen. Digital modeskiss (1) och CAD-system för textila konstruktioner (2) har jag redan bestämt mig för men för de andra får jag nog behöva lite mer betänketid.
 
Någon som gått dessa kurser som kan säga hur de är?
 


På Instagram

Ni kan numera, sen en tid tillbaka även följa mig på Instagram med namnet jeniiiifers.
 


Natur-ligt

 


Braided necklace

 


Elie Saab C. Fall 12

 


Tassavtryck

 


Juli

Abbey Lee Kershaw by Lachlan Bailey
 
Känns som jag säger det varje gång med kan ni tänka er att det är julimånad redan! Detta året har gått väldigt fort och nu går vi in på andra halvlek av året.
 
Jobbat nu fredag, lördag och söndag. Träffade textiltjejerna i fredagskväll och såg fotbollsem-finalen igår. Idag är jag ledig, liksom tisdag och onsdag. Litet möte om projektet ikväll, körlektioner imorgon och så blir det att fixa frillan hos Mikaela på onsdag.
 


Jennifer, 21 år, Bor i Borås
Pluggar på Nordisk Designskola