Några bilder ur portfolion..

Har ju faktiskt inte lagt ut portfoliobilderna vi tog i våras här. Så här är några, se fler bilder på www.designbyjennifers.com! Berätta väldigt gärna också vad ni tycker om dom :) Jag är i alla fall riktigt nöjd!
 
Kläder & foton skapat av: Jennifer Svensson (jag)
Modell: Ellen Ligmajer
Hår & Make up: Mikaela Larsson
 


Gott och mättande

 


New Details

Min finfina golvspegel, sofföverdrag, sådant jag målat om i sommar och andra tjusiga detaljer som kommit in i mitt nya hem. Nu blir det dags att inviga mitt nyinköpta förkläde från åhléns, tillaga mumsig kvällsmat och ha lite fredagsmys framför tv:n med ett glas vin. Trevlig helg!
 


Snart färdig med ny favorittopp

 
För några veckor sen så fick jag lite kli i händerna och ville börja på ett nytt sömnadsprojekt, i ett så underbart fint tyg som jag köpte i början på året. Det har inte alls tagit lång tid att göra men nu återstår det bara att sy för hand igen kanterna med fodret. Å här ovan har ni en liten tjuvkik hur det ser ut i dagsläget. Elegant topp med hög u-ringning framtill. Ryggen däremot är mer speciell och bjuder på en liten "surprise"! Ni får se när den är färdig ;)
 


Nyinflyttad i Borås

Jajamän jag har landat i Borås! Flytta hit i söndags och packa upp och ställde ut allt på sin plats. Efter att hållit på hela dagen sedan så mot kvällen var sängen väldigt god att ta sin första blund här i nya staden. Igår var det lite shopping som gällde och idag cykla jag även ut till knalleland.
 
Kommer verkligen trivas här i min första lägenhet med ett rum, hall, eget kök och toalett. En lägenhet som ligger nära allt känns det som. Kunde väl dock vart större garderobsutrymme för för mycket kläder kan man väl aldrig ha? haha. Ändå känns det som att jag inte köpt kläder på eviiiiigtheeeter! Men har däremot gått till annat som behövs. Till köket, sängkläder, rengöringsgrejer, mat och stuff, ja trodde inte jag kunde fylla en hel kundvagn på Gekås. Men tro det eller ej, jag gjorde det i torsdags! Mattan exempelvis som ni ser kommer därifrån.
 
 


Nu jäklar!

Nu jäklar ska man bli designer (dvs verkligen utbilda sig till det), som jag så länge drömt om! Köpt en portfölj och kompletterat med konstnärsmaterial jag behövde. Väntar fortfarande på några till färger och tre böcker dock inför skolstarten på Nordisk designskola den 2 september.
 
Återstår att se hur livet på skolan kommer bli men det känns som det verkligen inte kan bli bättre än vad det kommer bli. Första året i Borås och sedan har de i sommar också kommit ut med att andra året pluggar man i Stockholm, som bedrivs på Stockholm Modecenters lokaler i Nacka. Ultimata mötesplatsen för modeföretag, inköpare osv. och inte minst är enskilt största aktör till Fashion week!! Man kommer va mitt i allt! ♥
 
Nu väntar jag bara på att börja på...
 
 


En vecka kvar

Hemma igen förra veckan för ytterligare en vistelse i Torekov nere i Skåne. Nu ses vi inte igen på ett tag. Dessvärre gäller det också lite kompisar man varit med nu innan vi flyttar åt olika håll. Jag har en vecka kvar sen beger jag mig iväg till Borås och min lägenhet, och två veckor kvar tills jag börjar på min två åriga utbildning! Är så taggad!  
 
Har som gått som fått koll på allt det sista. Bara lite lite små fix kvar denna veckan. Dessutom har vi fått ordning på våra rum också. Tömt mitt rum och flyttat in litegrann i ett mindre rum medans annat kom in i mitt gamla. Här är även en liten bild på min numera sygarderob ser ut här hemma. Smart lösning faktiskt att ha till sitt arbetsrum eller likande, bara att stänga "om sig".
 

Snart blir det Idol, som börjar igen. Alltid lika roligt att titta på enligt mig!
 


Ten pics from south

 


Som en helt ny byxa

Efter till vänster, före till höger.
 
När man hade fållat klart gardinerna så passa jag även på att sy in en kjol och ett par byxor som jag hittat nu när jag gått igenom det mesta jag har här hemma. Rejält breda byxor blev nu i lite mer chinosstuk. Kommer jag säkert börja använda en del nu i höst! Dessutom är jag väldigt sugen på att göra ett mönster och sy upp nåt i det fina beigea rostyget jag köpte tidigare i år. Får försöka hitta lite tid åt det också innan jag flyttar, annars kan man ju i "värsta fall" komma hem på helgerna lite och sy, hihi.
 


Designingrepp

Liten designuppdatering är gjord. Blev inspirerad av vad jag sett på vissa bloggar att man kan lägga ut ett instagram "galleri". Är ju perfekt om man är som jag att man tröttnar så fort på bilderna man lägger upp i headern. Nu räcker de bara med en uppdatering där och det blir en liten refreshing här, kanon! Vad tycks?
 


Far far away is here

 


When I locked it up

Vilken härlig känsla det var att sätta nyckeln i en dörr där det stod mitt namn på för allra första gången.
Kommer trivas SÅ bra där! ♥
 
Ännu har jag inte då flyttat in helt än. Just nu njuter jag bara av att varva ner och göra småsaker som behövs göras. Fållar upp gardiner, avslutat auktioner på tradera (lyckligtvis har man fått sålt litegrann), beställt hem massa skolmaterial, nere i Skåne, cyklar runt och snorklar bland fiskstim.
 


Close up

 


Jennifer, 21 år, Bor i Borås
Pluggar på Nordisk Designskola