Sommaruppehåll

Orkar inte hålla uppe sidan längre så ni vet. Det är jobb hela sommaren som gäller (som jag för övrigt trivs väldigt bra på) och när jag väl är ledig vill jag ta vara på den fantastiska tid med allt den har att erbjuda. Så antagligen blir det ett hej till hösten här igen, men vi får se. Är instagram som ni kan hålla ett extra öga på istället nu framöver. Glad sommar kära vänner!
Victoria Zuban by David Benoliel
 


Designat skor till Tommy Hilfiger

I förra veckan blev det officiellt. Har designat skor till det välkända märket Tommy Hilfiger!
Det var det som var det stora projektet under maj månad. När vi fick det ärofyllda uppdraget att samarbeta med Tommy Hilfiger och ta fram skor till en höst och vinter kollektion 15/16, som då kommer finnas ute på marknaden. Det var väldigt kämpigt att få klart under så kort tid, men var riktigt roligt och man kände sig stolt efter man presenterat sin design för produktchef Meida Damayanti och säljchef Mohamed Guissé sista veckan i maj. Ska bli spännande att följa produktutvecklingsarbetet!
 


Make each day count

Ja nu är det minsann sommarlov! Sista veckan var väldigt lugn och i torsdags så slutade vi, vilket betyder att nu har man kommit halvvägs. Om ett år är man skolklar efter ca 15,5 år i rad. Inte klokt! Och det året kommer nog gå fortare än någonsin, en termin utbildning och en termin praktik. Så tanken var ju att ta de lugnt i sommar och ladda batterierna. Den tanken sprack ska ni veta! Första och enda jobbansökan inför sommaren skickades för drygt en vecka sen. I måndags var jag på plats på nya jobbet, i kläderiet på Liseberg. Så ja, det blev allt en totalomvändning. Från ingenting till heltid som skräddare och servicepersonal av kläder. Men får man chansen så tar man ju den, även om jag inte riktigt kan kalla sommarlovet för sommarlov längre. Hehe.
Photo: Kwak Ji Young by Zhang Jingna in “Flowers Bloom”
 


Jennifer, 21 år, Bor i Borås
Pluggar på Nordisk Designskola