Skottdagen

Tillbaka i skolan efter lovet, dock känt mig typ deprimerad i två dagar av okänd anledning. Men va fasen fyller ju år om två dagar och har textil både imorgon och på fredag varav jag ska ha prövning av kläderna på mina modeller, så är i vilken minut som helst helt back on track!

Fixat nytt pass har jag också gjort nu när man ska ut och resa mycket, även sytt färdigt min del i krinolinprojektet. Så nästa vecka börjar jag äntligen igång med sista uppgiften i teatersömnaden, alternativa material!Kavaj färdigsydd


Då var ett plagg till i kollektionen klar. Suttit igår och idag och sytt fast 94 diamanter på min kavaj, resultatet blev mycket bättre än vad min första tanke hade blivit..... dvs att nu är man nöjd igen!

Varför får man inte se hela resultatet? -> LÄS HÄRSpring


5 dagar kvar till min födelsedag och jag är glad för att nästan all snö är borta!! Skönt att våren börjar komma.Shoreline and the proud mary

Sista lovdagen och jag befann mig några timmar i skolans textilsal denna fredag innan jag tog en snabb vända på stan för att söka lite jobb och sedan ta bussrackarn hem igen. Modevisningsaffischen färdig och har påbörjat arbetet med programbladen nu. Ska allt se till att jag får checkat av lite fler punkter innan helgen är över, så slår på (kvällens bästa låtar?) från The Voice Sverige en eller två gånger till innan John Blund kommer och knackar mig på axeln..

 
Marcus Sennewald – Shoreline | Mary N'Diaye - Proud MaryShopping med stort S


Shopping både i tisdags och igår. I stan och köpte concealer från Makeup Store, Jeans och vanlig långärmad basic tröja från Gina Tricot. Sedan vart på Gekås och köpte lite bra-att-ha saker som hårspray, ansiktsvatten, hårdonut, material till ett plagg jag ska sy i alternativa material-uppgiften osv.Spa


Härlig spaupplevelse med kurbad och massage tillsammans med bästa Mikaela igår på Varbergs Kurort.
Tecken på att det var gött va att man blev så himla trött! Tack för presenten ♥Cinema

Tre nästan heldagar har jag nu spenderat till textilsysslor. Men nu är det dags för lite ledighet på lovet. Starta kvällen med bio (En gång i Phuket =mycket rolig film) med textiltjejorna. Sedan imorgon och någon dag fram händer det annat skoj men det tar vi när det är över ;)

Nu bär det av mot sängen då jag imorgon ska upp med tuppen ungefär! Ha de gött! Haajj..Planering

Textillektion både igår och idag. Vart i lokalen vi ska ha modevisningen i och tittat in hur bland annat loger ser ut och hur catwalk och ljus ska sitta. Sedan har man också plockat ut sina modeller som nu är kontaktade inför prövning av kläder.

I övrigt är det sömnad av plagg dag ut och dag in, så kommer det i alla fall se ut många dagar nästa vecka eftersom jag då har loooooovvv!!! Så underbart skönt det ska bli, behöver verkligen pausen.

Monkinytt


Lite alla hjärtans dag "presenter" från mamma som kom hem från Stockholm igår.
(Överaskat syster på möbelmässan där hon medverkat)

Funderar om jag ska ta bort mellan 1-3 volanger på den gröna så den blir kortare.
Hmm... Eller vad tycker du? Klänning eller topp?Distracted


Abbey Lee Kershaw for Gucci “Flora” Fragrance Campaign by Sølve Sundsbø

Man går från ena saken till det andra. Har i helgen hunnit med att städa lite, kommit ungefär ifatt med de dokument jag gick miste om när min dator la av och sorterat ut på usb:et, jag har gjort litegrann på projektarbetet, sytt på en jacka, bakat lite snabbt, tittat på melodifestivalen (vilket var så mycket bättre denna gången) och nu sätta mig och plugga inför det sista provet innan sportlovet.

Ska hinna med att titta på det nya programmet "kontoret" med "Ove Sundberg" så man får sig ett litet skratt nu på kvällsfronten också innan det rullar på igen..Greatest love of all


R.I.P. Whitney Houstonsvordomsvisa

Jag har fått bita i det (piiip) sura äpplet! För tre år sedan köpte jag en dyr data för pengar jag hade tjänat ihop själv, en data som hade allt som skulle hålla i många många år (helst hela livet ut)! Och nu tre år efter går det (piiip) grafikkortet sönder, så jag nu inte längre kan få i gång data-(piiip)!

AHHH jag orkar inte!! Vet inte om jag ska skratta eller gråta...
Men en sak kan jag säga, om ni funderar på att köpa data så köp inte HP. De har problem med överhettning och har i mitt fall krånglat väldigt ofta i alla år som sedan leder till att den bränner sönder grafikkortet som går på minst 5-6 tusen att laga (=en ny data)!

Så ja.. Får låna en annan data i familjen tills jag köper ny, vilket kommer dröja är jag rädd för!Trend s/s 12 - Sorbetpasteller

Nu startar vi med de årliga trendinläggen så smått, men pga tidsbrist denna vår kommer denna omgången inte bli lika omfattande som den varit innan. Men hellre nåt än inget, right?

Som tidigare vårar är ljusa färger ett återkommande tema, för pastellfärgerna följer med oss även detta år i olika sorbetsmaker. Visa en mer mjuk och romantisk sida genom att klä dig i ljusblått, rosa, citrongult, aprikos eller varför inte säsongens hetaste färg, mintgrön!

Såhär gör du om du vill beställa design!

Ja, vill du beställa ny bloggdesign av mig kanske? Till en början! Läs detta NOGA innan du skickar ett mail, så det inte blir några missförstånd.

- Jag gör INGA designer gratis.
- Jag gör endast designer till blogg.se och webblogg.se.
- Jag gör endast design åt de som svarar snabbt på mail. Orkar inte sitta och vänta i flera dagar på andra.
- Beställ en design endast om du är helt säker på att du kan betala.

PRISLISTA
Header - vill du bara ha en ny header kostar detta mellan 50 - 150 kr.
Hel design - vill du ha en helt ny design fixar jag detta på ett pris mellan 150 - 500 kr.

Priserna är satta som rörliga, då jag bestämmer när du godkänt hur mycket tid och arbete jag lagt ner. 
Enkla saker och grunder går till minimumpriset, men ju komplicerande det blir desto högre blir priset.

(Du kan självklart säga till mig vilket högsta priset för dig är, så överstiger jag inte med arbetet)

Min logga kommer finnas med i designen.
Vill du ändra utseendet på denna till exempel genom en text istället kostar detta 100kr till.
Vill du inte ha med min logga alls i designen kostar detta 200kr till utöver designen i sig.

VAD SKA DU GÖRA NU DÅ?
Till en början, skicka ett meddelande till mig genom kontaktformuläret under fliken "kontakt" , och berätta att du är intresserad av att beställa en ny design. Du får svar tillbaka om jag har tid för detta arbete just då eller inte. Och är fallet att jag har tid så skickar du ytterligare ett mail med följande innehåll:


- Namn och bloggadress.
- Ska du ha header eller hel design? Högsta pris?
- Bilder (ifall du vill ha dom på något speciell ställe får du säga det).
- Beskrivning på hela designen. T.ex: färger, storlekar, texter, tema, om du vill ha tex. klocka, flikar,
  2 menyer, rörliga bilder eller något annat.
- Om du sett någon annan design som du gillar, så skicka gärna med länk till bloggen. Det gör det lättare för
  mig att se vilken stil du gillar och hur dina önskemål ser ut.
- Övrigt, om du kommer på något annat.
 
(Vet du inte riktigt hur du vill ha den så gör jag en som jag tror du kommer att gilla och du kan samtidigt samtycka)
Kom ihåg, du kan tjäna på att beskriva noga!

- SKICKA!. Sedan är det bara att vänta tills jag skickar ett mail tillbaka och
  påbörjar designen.

NÄR DESIGNEN ÄR KLAR!
- När jag sedan anser att designen är klar, behöver jag ditt godkännande genom att du för över pengarna
  till mig med summan jag bestämt. Jag vill ha pengarna insatta på mitt bankkonto.
- Vi diskuterar vilket alternativ och när jag sedan har fått pengarna, behöver jag lösenord och adressen till din
  blogg. Så lägger jag in allt åt dig!

(Jag är verkligen inte intresserad av att förstöra för andra och ingen av de jag lagt in åt tidigare har klagat. Det enda du kan göra är att byta lösenord och ändra sedan tillbaka, ifall du vill vara helt säker på att jag inte går in efteråt. Inte för att jag någonsin skulle göra det ändå)

KLART och jag hoppas att du kommer gilla den och njuta av designen länge!
 
Har du undringar? Skicka ett mail eller kommentar!

BLÄDDRA GÄRNA I MIN PORTFOLIO OCH SE VAD JAG GJORT TIDIGARE. -> [Länk]
 
 


Beställningsdesign till Erika


Gjorde en snabb uppdatering av Erikas design på hennes blogg. In och kika här.

Nu framöver kommer jag inte att ta emot fler beställningar pga tidsbrist. Så ingen idé att kontakta mig om det.DeerIngen ovanlig syn att se i vår trädgård, de var fem idag.Unchained Melody


Efter att ha suttit i några timmar och sytt/klippt för hand på balklänningen blir det bara att sitta och mumsa på nåt gott och titta på första delfinalen av melodifestivalen som tar sin start ikväll. Vilka tror man på?
Kika in alla artister och låttitlar här.


Update: Herregud va värdelösa alla var, det enda som var nåt att hänga i granen var väl den sista då, loreen men annars näää...Some die young

Casting


Anne Vyalitsyna by Giampaolo Sgura for Antidote #2


Jaha gott folk då är det februari månad! 2:a februari och det är 84 dagar kvar till modevisningen!
I måndags och idag hade vi modellcasting så nu är det snart dax att plocka ut modellerna man ska ha. Det är väl typ det intressantaste jag har att säga för denna veckan, "förutom" att jag blivit kvitt ett prov och redovisning, så nu är det tid för att lägga ner så mycket jag kan på textilen/annat.Jennifer, 21 år, Bor i Borås
Pluggar på Nordisk Designskola