Full av iver

Joda nu händer det grejer! Varit på stranden, tagit mitt första och andra dopp i havet (!!!), njutit av sommarvärmen, haft picknick med kära Becca jag inte träffat på över ett år, varit i Båstad och Torekov en sväng och tagit det lite lugnt. Här hemma är alla lådor packade nu och mitt rum är numera inte så beboeligt längre, jag har flyttat runt alla mina sygrejer till annan plats, bytat garderober, städat och så vidare. Ska nämligen bytas rum här hemma nu när jag flyttar.
 
Så imorgon bär det av mot Borås med stora flyttlastet som är färdigpackat inför avresa. Kvittera ut nyckeln till min allra första lägenhet och sen börja skapa mitt nya hem ljuva hem.
 
 


Det är nu man blommar ut..

 


2013-07-18

 


Mikaela

 
Ifall någon frågar mig en dag om jag har någon tatuering kommer jag svara ja. Den är inte synlig men mycket betydelsefull!
Ditt namn har nämligen alltid och kommer förevigt vara inristat i mitt hjärta. Oavsett hur många år vi varit bästa vänner, 11 år idag eller när vi kommit upp i sådant tal att siffror längre inte räcker till, så har du fortfarande kvar din stora plats hos mig. Älskar dig, min fina sessa! ♥
 


Be with someone who brings out the best in youEko eko

Ja här inne händer det ju då inte så mycket och så får det bli för tillfället. Vi får helt enkelt se när bloggandet tar fart på riktigt hos fröken Jennifer igen.
 
Det händer desto mer utanför bloggen må ja säga. Var i måndags med Mikaela på Ikea och rättare sagt, storshoppade till flytten! Nästan allt man kan tänkas behöva. Glas, köksredskap, gardiner, lådor, skåp osv. Även varit på andra ställen och köpt grejer. Beställt hem ett fint sofföverdrag från Halens som kanske kommer idag eller i början på nästa vecka. Dessutom hade jag turen i mitt golvspegel-letande, att få hem finaste spegeln för kanon-reapris från Jysk.
 
Skönt att man inte behövde helt börja från noll (i alla fall för plånboken) då jag redan hade en del. Så förberedelserna inför detta går åt rätt håll. Allt fler saker försvinner ner i lådor från mitt rum. Jag har snickrat ihop Ikea-möblerna jag köpte och pimpat upp med lite vit färg. Inte så mycket mer som krävs än några fler lådor att packa och ett Gekås-besök nästa månad. Det går bra!
 
Blir en lägenhet i gråskala. Svart, vitt, grått och tillsammans med några färgklickar! Kommer bli så tjusigt!
 


Makalöst vackert

Ja jag finner fortfarande inga ord, han lyckas alltid den där mannen! ~ Elie Saab, Haute Couture Fall 2013.
 


Passa på att ta del av erbjudandet!

Nu har Lie-em jag jobbat för som mönsterkonstruktör/designer ett kanonerbjudande!
Passa på att köpa hem dessa hängselbyxor NU för endast 750 kronor ! Ni hittar dom här!
 
 
 


Lägenhet fixad!

 
Kontraktet är påskrivet och första lådan är packad! Om 25 dagar flyttar jag till Borås och jag kan inte vara något annat än övernöjd. För det första att man blev antagen på den skolan jag allra helst ville komma in på och sedan få en bra, alldeles lagomstor lägenhet på 25 m² som är galet nära skolan, shopping, stationen och Marielle som granne. Det kunde helt enkelt inte bli bättre!
 
Satt ute i sommarsolen, åt nyplockade jordgubbar, drack fläderblomsaft och njöt med Ikeakatalogen i högsta högg igår. I veckan bär det av för shopping där och hoppas sedan man kommer hem med mycket bra saker som ska finnas med i första flyttlasset den 1 augusti. Är så peppad på hela detta kalaset så ni anar inte!
Photo | Camilla Akrans
 


Wake me up!

 
För himla bra låt! Veckans bästa!
 


Egotism

YES!! Efter väntan i nästan 2 veckor, ett antal samtal och många om och men, så ska lägenhetskontraktet nu äntligen vara på väg! Kort sagt så kunde det gått mycket lättare för sig, om nu bara damen i telefonen hade vetat och kunnat betett sig på rätt sätt, från början. För HERREGUD vilka människor det finns alltså! Skakar bara på huvudet med hakan i backen.

" Blir så fruktansvärt trött på dessa falska och egoistiska människor det finns. De som exempelvis utnyttjar andra, tar åt sig äran och anser att bara dom har rätt, har fördomar, lovar saker men håller det inte, säger något men menar egentligen något annat. Visar en god sida men blir någon annan när saken är gjord. Tänker bara på sig själv och inte hur den faktiskt behandlar den andra osv. Var tog rättvisan vägen (eller har den någonsin funnits)? Styrs vissa numera bara av det tokiga samhället om att hela tiden vilja ha och inte inser hur man värderar den andra som gör jobbet, själva individen. En Homo sapiens, som står lika högt som alla andra."

JAG har i alla fall en lägenhet nu, en mycket bra sådan trots allt. Så om någon månad när jag flyttar och börjar på en annan fas i livet, har jag lovat mig själv att lägga denna "gårdagen" bakom mig och istället glädja mig åt att jag fått lära mig hur man INTE ska vara... PUNKT!Jennifer, 21 år, Bor i Borås
Pluggar på Nordisk Designskola